★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 77 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 59 vendég :: 2 Bots Caleb Jones, Charles Holmes, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Melody Sharp, Neo B. Grayson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. 23 Nov. - 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 17:28-kor Luana Machado
tollából Ma 16:50-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:05-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:04-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:03-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:53-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 13:11-kor Wang Weiguang
tollából Ma 11:48-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 11:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
if you were my brother... - Danny | |
| | if you were my brother... - Danny Pént. 27 Jan. - 14:30 |
| Danny?______ Szabad | PLAY BY Ben Barnes Születési hely - Kor 30+ Lakhely New Yorkon belül bárhol Szexuális beállítottság - Családi állapot tudtommal egyedülálló Csoport Munkás (de ez opcionális) Történetünk 14 éves voltam, amikor munkát kerestem, mert az otthoni helyzetem megkövetelte. Mivel nagyon fiatal voltam nem akartál munkát adni, de elmeséltem a történetem, őszintén minden körítés nélkül. Nem kellett színeznem a sztorit, mert így is elég szarul hangzott. Lehet megsajnáltál, lehet csak láttad bennem az akarást, de adtál munkát. Először csak az irodában, a konyhában segíthettem neked, majd szépen lassan megtanítottál mindenre, amit egy baristának tudnia kell. Te egy nagyon kedves, nagyon figyelmes ember vagy. Lassan 10 éve, hogy "megmentettél" a szüleimtől, amikor 16 éves lettem, a nálad keresett pénzből el tudtam költözni otthonról. ott voltál velem, amikor közöltem a szüleimmel, de nem érdekelt őket és láttad mennyire kicsinál engem ez. Vigasztaltál, amikor kellett, igazából olyan vagy nekem mint egy báty. Veled voltam először őszinte az életemmel kapcsolatban, mert szégyelltem mások előtt a múltam, de ellőtted nem kellett. Majdnem minden titkomat tudod, vannak amikre nem vagy kíváncsi, mert a védelmező énedet kicsinálná, Ja, igen ez a pasi ügyeim, állandóan próbálsz észhez téríteni, de nem vagyok a komoly kapcsolatok híve. Minden álmod volt egy Starbucks vezetése, nem tudom megbántad e mert sok a meló vele és még nem is annyira jövedelmező, de egyszer talán meg tudod nyitni a saját kávézód. A családi háttere, a kapcsolatai nincsenek megkötve, a legfontosabb vele kapcsolatban a szoros kötelék Wendy-vel, tényleg nagyon erős a kapocs köztük, több, mint barátság, ők ketten egy család. Wendy-nek csak ő van, és tényleg minden szart rá fog zúdítani ha rossz kedve van. Az avinak nagyon örülnék, de ha ehhez a sztorihoz egy másik arcot tudsz elképzelni legyen, a név szintén opcionális. Az egyik játékban így utalok rá, csak Danny, mert a Daniel nevet amúgy a sztorim szerint utálja.
Mindenképpen olvasd el az előtörim mert abban le van írva rólam elég sok minden, plusz Danny-ről is van említés.
NAGYON VÁRLAK!!! |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | if you were my brother... - Danny | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |