★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 103 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 89 vendég :: 2 Bots Adriana Corazon Carrillo, Amber Fleming, Ariel Hella Wright, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Joseph Brewster, Josephine F. Moreau, Killian B. Grimwald, Lambert Schultz, Mirabella Jimenes, Peter Panborne, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 18:55-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
hello mister, are you my fiance? | |
| | hello mister, are you my fiance? Szer. Okt. 25 2017, 11:46 |
| Frederick Winfred néven beregisztrált! Szépséges neved Teljes név: amit csak szeretnél Play by: a képen direkt nincs senki, mert abszolút megbeszélés tárgyát képezi a pb. <3 Ő közülük bárkit hozhatsz (csak előtte less be az avifoglalóba, hátha időközben valaki alkotott vele karaktert): Ian Somerhalder, Paul Wesley, Joseph Morgan, Tyler Hoechlin, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Theo James, James McAvoy, Michael Fassbender, Sebastian Stan... De saját pb javaslataiddal is nyugodtan keress meg, biztos találunk olyat, aki mindkettőnknek megfelel! Születési hely: USA-n belül bárhol Kor: 28-35 év között Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: Olivia jegyese Csoport: üzlet
Az eljegyzésünk csak egy üzlet. Én nem bírtam a képed, téged meg a manipulatív személyiségem taszított mikor elkezdtük ezt az egész kamu "randizást". Egyikünk se hitt a szerelemben, így hát kapóra jöttünk egymásnak. Nekem egy férj kell, hiszen ez volt az egyetlen feltétele annak, hogy megkapjam az apám által rám hagyott örökséget, azaz a tulajdoni részt az egyik legnagyobb manhattani szállodában. Te, habár tisztelted az apámat, hisz jól ismerted, mégis mindig a helyére pályáztál. Most megkaphatod a szálloda igazgatói székét, rögtön azután, hogy összeházasodtunk. A kapcsolatunk sosem volt valódi, csupán a látszat kedvéért éltünk egy lakásban is. Az érzelmeinket se kevertük bele a kettőnk bizniszébe, bár a testi vonzalmat nem tudtuk teljességgel figyelmen kívül hagyni. A helyzethez képest igyekeztünk a legtöbbet kihozni ebből a különös kapcsolatból, méghozzá úgy, hogy a lehető legtöbbet profitáljuk belőle. Aztán volt egy autóbalesetem. Te épp Európában voltál a szállodalánc ottani hoteleit ellenőrizted, ez pedig jó ürügy volt arra, hogy miért nem látogattál meg. Kómában voltam, igaz rövid ideig, de mikor felébredtem, az életem legnagyobb része feledésbe merült. Csak a nevemre emlékeztem s arra, hány éves vagyok. Aztán miután megkaptam a zárójelentést, megjelentél és hazavittél. Noha azóta már színt vallottál és beavattál abba, hogy mi tulajdonképpen nem vagyunk igazából jegyesek, próbálod tartani a távolságot tőlem. Hiszen látod rajtam, hogy nem az az érzéketlen, önző, manipulatív lány vagyok, akivel alig egy éve megkötötted az "üzletet". Azzal, hogy én jó irányba változtam, még semmi baj nem lenne, hiszen talán megkönnyítené a dolgunkat. A gond csak ott kezdődik, hogy neked komolyan megtetszett az új énem.
/ Minden mást, a fent leírtakon kívül a megalkotóra bízok. Ha a pb nem tetszik, bátran lehet alkudozni róla. Ha megérkeztél, akkor írj egy pm-et, hogy tudjam, itt vagy. Minden mást pedig megbeszélünk. Siess, várlak! /
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | hello mister, are you my fiance? | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |