★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 324 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 322 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Taylor ... - Wyatt kémje Szer. Okt. 25 2017, 04:03 |
| Taylor ... Teljes név: Taylor ... Play by: Ryan Guzman Születési hely: Brooklyn Kor: 25 Lakhely: ? Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: nőtlen Csoport: törvényszegők és munkanélküliek
Ott voltál, amikor beültünk apám kocsijába mindenhogy, de azt nem lehet mondani, hogy józan, tiszta állapotban. Ott voltál, mikor csak a nagy fénycsóva volt, aztán a csattanás és a sötétség. Viszont a kórházban már nem voltál ott... Két barátunk veszett oda a balesetben, köztük Wyatt is, akivel közelebbi viszonyban álltam, mint barátság. Hamis tanúvallomást tettem, és senki nem tudja, hogy a kocsi, amiben ültünk, az apámé volt, és az én ötletem volt, hogy menjünk egyet gyorsulni. Senki nem tudja, egyedül te... Te, aki leléptél, és halvány lila gőzöm nincs róla, hogy merre lehetsz. Visszatérsz, és kémkedni kezdesz Wyattnek? (Mert ugyebár az, hogy meghalt, jó nagy kamu volt...) Megpróbálasz közelebb férkőzni hozzám, hogy kiderítsd, mi a helyzet Aaron és köztem? Nem lesz egyszerű dolgod, ugyanis nem foglak tárt karokkal várni azok után, hogy benne hagytál a nagy szarban, de ha kiderül, hogy ti ketten együtt léptetek le egy valag pénzért, biztos, hogy puszta kézzel öllek meg. Téged is és a haverodat is. Taylor lesz az, aki Wyatt előtt megjelenik az életünkben és kémkedni kezd. Nem lesz felhőtlen a viszonyunk, ha megjelensz, és az is lehet, sőt, majdnem biztos, hogy a rendőrség a keze közé kaparint egy-egy kihallgatásra, de így lesz izgalmas. A pb alakítható, ha meggyőző vagy. Várunk! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Taylor ... - Wyatt kémje | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |