New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 250 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 248 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Florian Kovac
TémanyitásFlorian Kovac
Florian Kovac EmptyKedd Május 11 2021, 10:27
Florian Kovac

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Florian Kovac
Becenevek:
Flor
Születési hely, idő:
Gapel, Szlovákia, 1992. feburár 27.
Kor:
29
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
biszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
Egészségügy
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Semmelweis Egyetem, Budapest, fogorvosképzés, már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
fogorvos
Ha dolgozik//Munkahely:
Dental+ Fogorvosi Rendelő
Hobbi:
fogmosás, fogfehérítés
Play by:
Freddy Carter

Jellem
Florian alapvetően egy elég csendes, kissé elvontan gondolkodó ember. Nem érdekli alapvetően mások véleménye, rendkívül makacs. Külsőre sokan hidegnek vagy legalábbis mogorvára tartják, pedig ha valaki megnevetteti, azt könnyen a bizalmába fogadja. Egész egyszerűen két arca van: a morcos és a barátságos.
A fogápolással szeret a leginkább törődni, ez teszi ki a szabadidejét is, időnként elmegy egy-egy kiállításra. A művészet, különösen a klasszikusok nagyon vonzák. A szépség minden formája képes magával ragadni. Talán azért, mert a művészet színes és élettel teli, magát pedig mindig kicsit szürkének és unalmasnak gondolta.

legnagyobb vágya: hogy elfelejtse a múltját és fejlődjön szakmai téren, hogy saját rendelője legyen. A szakmai céljai azok, amik lényegében el tudják terelni a figyelmét a történtekről.

legnagyobb félelme: hogy az unokahúgát megtalálják és hozzá kapcsolják a gyilkosságot. Nem lepné meg, igazából fel is készült rá - vagy legalábbis megpróbált -, hogy előbb-utóbb a rendőrség rátalál a megfelelő nyomokra és rács mögé kerül. Valójában erre nem tudott rendesen felkészülni, csak igyekszik elhinni magáról, hogy erős.

Múlt

Ó, alkonyoknak könnyű vétkei:
semmittevés és pillanatnyi csönd;
az álmos hegyek fejére lassan
az este ringató folyókat önt.

A hópelyhek apró, fehér nyomot hagyva csapódtak az ablaknak. Ebben a szobában nőttem fel, minden karácsonykor innen bámultam ki az ablakon és vártam, hogy essen a hó... de szinte mindig hiába. Pedig egészen kiskoromban, egy másik szlovák kisfaluban, a nagyszüleim házánál időnként térdig érő hó is hullott. A nagyapám hatalmas lapáttal kotorta félre, mintha az segíthetne a folyamatosan szakadó áldásban.
Megköszörültem a torkom az emlékekre. Egy határral odébb voltam, mikor a nagyapám meghalt, s állandóan rágott a bűntudat, hogy miért nem voltam vele többet... miért nem hívtam fel. Csakhogy éltem a magam életét, mintha már nem is az a falusi kissrác lettem volna, aki mocskos lábbal, piszkos kézzel járta a környék beli erdőket, hogy békára vadásszon. Nem. Én engedtem a város élet csábításának, a fiatal szerelemnek, a fényeknek, a nagyvilágnak. Eszembe sem jutott a kisfalu, ahol felnőttem. Még a szüleim is csak módjával...
Ezért is volt olyan nehéz megölnöm a hátsómon itthon. Állandóan mehetnékem volt, hol egy barátomhoz, hol a bátyámhoz, hol a húgomhoz, de itt nem tudtam megülni. Mindennek olyan otthon illata volt. Kellemetlenül tobzódtak bennem az emlékek, éreztem, ahogy mind jobban kavarognak és nem tudta semmi sem elnyomni.
Hangos sóhajjal simítottam a tenyeremet a mellkasomra, majd léptem hátrébb az ablaktól. Megint az a szorító érzés volt. Erről nem beszéltem itthon, nem akartam megijeszteni őket. Az élet sok változással járt. Először is, azzal, hogy már majdnem diplomás fogorvos lettem számos stressz járt... állandóan levegőért kapkodtam, mintha valaki víz alá nyomta volna a fejemet. Ezen pedig a srác sem segített, akivel együtt éltem. Egy német cserediák volt. Nem sok közös volt bennünk, de ő jól nézett ki, én pedig felfigyeltem rá. A kevéske nyelvtudásommal egészen elvoltam vele, aztán valahogy igényt tartott a társaságomra. Megkedveltem, de állandóan veszekedtünk. Hát ezért jöttem haza. Nem akartam ott lenni Budapesten, az albérletben összezárva vele. Féltem, hogy rosszul leszek és majd megint gyógyszereket kell szedni, pedig már eljutottam arra a pontra, hogy kezdtem jobban érezni magam.
- Flor! Flor! - Az ajtó hirtelen csapódott ki, én pedig akkorát ugrottam, hogy még azt is elfelejtettm, hogy egy pillanattal korábban majdnem pánikrohamot kaptam.
- Juliana? - pislogtam, ahogy megpillantottam a húgomat. Meglepett, hogy ennyire remeg, az arca falfehér volt. Még sosem láttam ilyen állapotban... pedig még akkor is ott voltam, amikor először hagyták el.
- Kérlek, segíts... kérlek! - Üvöltözte, s csak azért nem verte fel az egész házat, mert a szüleink éppen nem voltak otthon. Hagytam magam szó szerint kirángatni a házból. Márt nem tehettem. A húgom ugyanis egy értelmes szót sem tudott kinyögni, csak sírt és remegett. Lényegében azt sem tudtam hogyan van talpon.
Hosszú percekig néma csendbe haladtunk. Néha-néha felzokogott... aztán a házuk mögötti erdőhöz értünk. Először a férjét, Davidot pillantottam meg, ahogy valami felett áll. A keze vöröslött a vértől... és akkor megláttam a kislányt... az unokahúgomat, Cecíliát. Az ő arca is fehér volt, de ahogy közelebb mentem, megéreztem az erős vérszagot, a fejecskéje egyik oldala sérült meg.
- Mi a szar... mi a szart műveltél? - kiáltottam a sógoromra. Szinte azonnal tudtam, hogy ő volt. Mindig is gyűlölte, hogy a húgomnak mástól volt gyereke és Julival is gyakran viselkedett erőszakosan. - Hívd a rendőröket! - Pillantottam a húgomra.
- Baleset volt... Flor... kérlek... - dadogot a testévrem, de a férje kezében már ott pihent a pisztoly. Tudtam, hogy a fickó rendőr, könnyedén juthatott ilyesmihez... de ahogy felém fordította, nem tudtam megérteni, miért adták egy ilyen állat kezébe azt.
- Ez most komoly? - Néztem vissza a húgomra. - Mi a szart akartok tőlem?! - háborodtam fel. Még fel sem tudtam fogni, hogy ez itt az unokahúgom holtteste.
- Húzd ki a fogait! - parancsolt rám David, majd egy mozdulattal fogott vett elő a zsebéből és a lábam elé dobtam a hóba. Itt a fák között a fehér takaró csupán foltokban ült meg.
- Látom felkészültél... - Jegyzetem meg ingerülten. Nem akartam még véletlenül sem lehajolni az egyszerű, szerszámos ládából előkapart fogóért. - Túl sok krimit néztetek... - Nyeltem egyet, ahogy David közelebb lépett és egyenesen a homlokomnak nyomta a pisztolyt. - Ettől még tudják azonosítani, DNS meg minden. - Ellenkeztem, de én is úgy kezdtem el remegni, mint a húgom.
- Csináld! - Emelte meg a hangját és még jobban a bőrömbe nyomta a pisztolyt. Végig a fejemnek szegezte, ahogy dolgoztam... de arra, hogy mi történt igazából nem voltak hajlandóak válaszolni.
Hát ez volt az utolsó karácsonyom odahaza...

Régi halottaimnak húsa fű,
fű és virág s mindenhol meglelem;
vékony illatukkal álldogálok,
s oly megszokott immár a félelem.

Évek teltek el csendesen. Nem mentem haza, Amerikába kerültem ösztöndíjasként. Hamarosan pedig elég pénzem lett, hogy New Yorkba költözzk és egy tanárom magánparkszisában dolgoztam kezdő fogorvosként. A Dental+ egy közepesen híres fogászat volt. Csak úgy az utca ember nem sétált be, annál kicsit gazdagabb rétegett láttunk el, kivéve ha éppen akciók voltak. Egyszóval szinte állandó teltházzal dolgoztunk. Nem volt időm magánéletre sem. Ezért haza sem telefonáltam sűrűn, anyám pedig egy idő után leszokott arról, hogy csomagokat küldjön. Ezért is lepett meg, mikor márciusban anyám munka közben telefonált.
- Florian... végre! Már háromszor hívtalak! - Üvöltötte bele anyám a telefonba.
- Nyugi, anya... mi a baj? - kérdzetem rekedten, természetesen szlovákul, ahogy jeleztem a páciensemnek, hogy bocsásson meg és kisétáltam a folyosóra. Szerencsére az asszisztensem addig kézbe vette a dolgokat. - Épp dolgozom.
- Nem érdekel! Az az idióta megölte a húgodat! - Magyarázta szinte sikítva, én meg úgy éreztem most ájulok el. Pontosan tudtam kit ért idióta alatt, megremegett a kezemben a telefon. Neki kellett támaszkodnom a falnak. - Flor... azt írta a levélben, amit hagyott, hogy téged is meg akar ölni.
- Hagyott egy levelet? - kérdeztem remegő gyomorral. Nem ez volt a legfontosabb kérdés, inkább csak visszakérdeztem. Ezután alig értettem meg, amit mondott... temetés... egy hét... David még menekül... a levélben azt írta, hogy én tűntettem el az unokahúgom holttestét... nem vették komolyan. Anyám szavai egyetlen masszának tűntek, ahogy lezsibbadt az agyam. Iszonyatosa menekülhetnékem volt. Csak el akartam bújni valahova, levegőhöz jutni és kitalálni valamit. Még is felvettem a szokásos arckifejezésemet és visszasétáltam, hogy betömjek egy fogat.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Florian Kovac
Florian Kovac EmptySzer. Május 12 2021, 21:20
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Florian!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Amikor először utaltál arra a bizonyos eseményre az életedben, ami mindent megváltoztatott, rögtön kíváncsivá tettél. Reménykedtem benne, hogy később kiderülnek a részletek, hiszen hiába a szüleink által és az iskolában tanult dolgok, felvett viselkedésformák, sokszor egy-egy életbevágóan fontos, hirtelen esemény is lehet legalább annyira meghatározó, hogy soha ne felejtsük azt el, vagy teljesen más emberek legyünk tőle. És így is volt, nem csak hogy a részleteket mesélted el nekünk a történeteden keresztül, de olyan eseményről írtál, ami azt hiszem nem csak azoknak hatalmas trauma, akik átélték, de még az, aki csak olvas róla is a szájához kapja a kezét.
A történtek fényében teljes mértékben megértem, ha igyekszel csendes életet élni, ahol nem igazán létezik más, csak a munkád és az a néhány ember, aki igazán meg tud téged mosolyogtatni, akik egy kis vidámságot hoznak azokba a napokba is, amikor már úgy tűnik, hogy soha nem felejted el mi történt és mire voltál kényszerítve. Az ember azt gondolná, hogy a szörnyű emlékekért cserébe megérdemled, hogy ne térjen vissza a múltad. Édesanyád telefonhívása azonban a legrosszabb módon kavarta fel az életedet. Újra kíváncsivá tettél. Ezúttal azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a folytatás? Florian Kovac 2624752903
Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Florian Kovac 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Florian Kovac 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Florian Kovac 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Florian Kovac 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Florian Kovac 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Florian Kovac
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Adelaide × Florian ~ You...
» Jeremiah&Florian ~ Black sheeps

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: