részeg voltam, ennyi a sztori. biztos ti is csináltatok már hülyeséget részegen, csak mázlitok volt. nekem nem volt.
nem. mondtam, egészen kedvellek, ahogy vagy, Toy Stealer
már amikor nem rongálsz köztulajdont
... hát ha magadtól nem tudod, miért kéne fodrász... feladom.
apa katonai iskolát emlegetett, de vagy öt percig röhögtem neki a telefonba, és közöltem vele, hogy ezt felejtse is el. ENNYIRE szeretlek. azért ha mégis vágyasz katonai suliba, vagy brit bentlakásosba, ahol "majd nevelnek beléd egy kis fegyelmet", akkor szólj, és elintézzük mégis.
nem, ha hiszed, ha nem, nem szokásom részegen köztulajdont rongálni. én ilyen fura vagyok. és nem is értem, hogy némelyeknél ez miért egy dolog. amúgy se igyál még annyit, hogy világod se tudd, légyszi. apa így is marha ideges a sajtó miatt, nem kell nekik több anyag.
különben is, az alkohol öl, butít és nyomorba dönt. látod? téged már nyomorba is döntött. most akkor hová is jársz?
remélem nemcsak lecseszni akarsz, mert arra nem vagyok vevő, apa már megtette
azt hittem, már nem is válaszolsz. felétek nem menő 24/7 a telefonba bújni? vagy csak engem ignorálsz?
mittom én. engem kérdezett, hogy szerintem mit csináljon veled. mondtam neki, hogy kutyáknál/macskáknál beválik az ivartalanítást, de ha szeretne unokákat, akkor inkább ne éljen vele. xD meg amúgy is egészen kedvellek, ahogy vagy. <3 többnyire. voltál fodrásznál?
amúgy nem lecseszni akartlak, csak őszintén árad belőlem a WTF. mit gondoltál?