daniel ramsay hahó, föld Kaylee-nekélsz még?napok óta nem láttam senkit kijönni a szobádból, ha hulla vagy, kopogj kétszer Szia! Igen, minden rendben. A hullák egyébként sem tudnak kopogni, a leállt belső szerveik miatt. type a messagesend
kaylee b.hahó, föld Kaylee-nekélsz még?napok óta nem láttam senkit kijönni a szobádból, ha hulla vagy, kopogj kétszer Szia!Igen, minden rendben.A hullák egyébként sem tudnak kopogni, a leállt belső szerveik miatt.ne legyél már ilyen ünneprontó, a haláli hullák hajnalában tudnakha Abel hulla lenne, még azt is megkérdezné, hozhat-e egy kávétszóval mikor bújsz elő a barlangból? februárban, hogy meglásd az árnyékod? ...type a messagesend
daniel ramsay Az egy fikció, és még csak köszönőviszonyban sincs a valósággal, ezt Te is tudod. Ha valaki, akkor Abel tudna róla mesélni! Kijárok a szobámból, például zuhanyozni.Ahogy 20 perccel ezelőtt is tettem. ... type a messagesend
kaylee b.hahó, föld Kaylee-nekélsz még?napok óta nem láttam senkit kijönni a szobádból, ha hulla vagy, kopogj kétszer Szia!Igen, minden rendben.A hullák egyébként sem tudnak kopogni, a leállt belső szerveik miatt.ne legyél már ilyen ünneprontó, a haláli hullák hajnalában tudnakha Abel hulla lenne, még azt is megkérdezné, hozhat-e egy kávétszóval mikor bújsz elő a barlangból? februárban, hogy meglásd az árnyékod? Az egy fikció, és még csak köszönőviszonyban sincs a valósággal, ezt Te is tudod. Ha valaki, akkor Abel tudna róla mesélni!Kijárok a szobámból, például zuhanyozni.Ahogy 20 perccel ezelőtt is tettem.akkor futni voltamszezon vanmár nem a futásé, hanem a fociéde tudod azért, hogy értem. nem akarsz jönni velünk a meccsre holnapután? ...type a messagesend
daniel ramsay Sajnálom, de nem tudok menni. Be kell fejeznem az egyik beadandóm. Most is azon dolgozom. Majd legközelebb. Biztos szuper leszel. : ) ... type a messagesend
kaylee b.hahó, föld Kaylee-nekélsz még?napok óta nem láttam senkit kijönni a szobádból, ha hulla vagy, kopogj kétszer Szia!Igen, minden rendben.A hullák egyébként sem tudnak kopogni, a leállt belső szerveik miatt.ne legyél már ilyen ünneprontó, a haláli hullák hajnalában tudnakha Abel hulla lenne, még azt is megkérdezné, hozhat-e egy kávétszóval mikor bújsz elő a barlangból? februárban, hogy meglásd az árnyékod? Az egy fikció, és még csak köszönőviszonyban sincs a valósággal, ezt Te is tudod. Ha valaki, akkor Abel tudna róla mesélni!Kijárok a szobámból, például zuhanyozni.Ahogy 20 perccel ezelőtt is tettem.akkor futni voltamszezon vanmár nem a futásé, hanem a fociéde tudod azért, hogy értem. nem akarsz jönni velünk a meccsre holnapután? Sajnálom, de nem tudok menni.Be kell fejeznem az egyik beadandóm. Most is azon dolgozom.Majd legközelebb. Biztos szuper leszel. : )nemár, hát mindjárt itt a félév végemikor volt utoljára hogy nem adtál be mindent előre?egy napot muszáj kivenned, mert kisül az agyad ...type a messagesend
kaylee b.hahó, föld Kaylee-nekélsz még?napok óta nem láttam senkit kijönni a szobádból, ha hulla vagy, kopogj kétszer Szia!Igen, minden rendben.A hullák egyébként sem tudnak kopogni, a leállt belső szerveik miatt.ne legyél már ilyen ünneprontó, a haláli hullák hajnalában tudnakha Abel hulla lenne, még azt is megkérdezné, hozhat-e egy kávétszóval mikor bújsz elő a barlangból? februárban, hogy meglásd az árnyékod? Az egy fikció, és még csak köszönőviszonyban sincs a valósággal, ezt Te is tudod. Ha valaki, akkor Abel tudna róla mesélni!Kijárok a szobámból, például zuhanyozni.Ahogy 20 perccel ezelőtt is tettem.akkor futni voltamszezon vanmár nem a futásé, hanem a fociéde tudod azért, hogy értem. nem akarsz jönni velünk a meccsre holnapután? Sajnálom, de nem tudok menni.Be kell fejeznem az egyik beadandóm. Most is azon dolgozom.Majd legközelebb. Biztos szuper leszel. : )nemár, hát mindjárt itt a félév végemikor volt utoljára hogy nem adtál be mindent előre?egy napot muszáj kivenned, mert kisül az agyad Nem lehet.mindent lehet, ha akarodcsak kezdem úgy érzeni, hogy nem akarodvan valami baj...? ...type a messagesend
kaylee b.hahó, föld Kaylee-nekélsz még?napok óta nem láttam senkit kijönni a szobádból, ha hulla vagy, kopogj kétszer Szia!Igen, minden rendben.A hullák egyébként sem tudnak kopogni, a leállt belső szerveik miatt.ne legyél már ilyen ünneprontó, a haláli hullák hajnalában tudnakha Abel hulla lenne, még azt is megkérdezné, hozhat-e egy kávétszóval mikor bújsz elő a barlangból? februárban, hogy meglásd az árnyékod? Az egy fikció, és még csak köszönőviszonyban sincs a valósággal, ezt Te is tudod. Ha valaki, akkor Abel tudna róla mesélni!Kijárok a szobámból, például zuhanyozni.Ahogy 20 perccel ezelőtt is tettem.akkor futni voltamszezon vanmár nem a futásé, hanem a fociéde tudod azért, hogy értem. nem akarsz jönni velünk a meccsre holnapután? Sajnálom, de nem tudok menni.Be kell fejeznem az egyik beadandóm. Most is azon dolgozom.Majd legközelebb. Biztos szuper leszel. : )nemár, hát mindjárt itt a félév végemikor volt utoljára hogy nem adtál be mindent előre?egy napot muszáj kivenned, mert kisül az agyad Nem lehet.mindent lehet, ha akarodcsak kezdem úgy érzeni, hogy nem akarodvan valami baj...? Tanulnom kell. Ez most fontos.Nem fog menni.Sajnálom.ez nem volt igazi válasz, mindig tanulnod kelldirekt kerülsz? ...type a messagesend
kaylee b.hahó, föld Kaylee-nekélsz még?napok óta nem láttam senkit kijönni a szobádból, ha hulla vagy, kopogj kétszer Szia!Igen, minden rendben.A hullák egyébként sem tudnak kopogni, a leállt belső szerveik miatt.ne legyél már ilyen ünneprontó, a haláli hullák hajnalában tudnakha Abel hulla lenne, még azt is megkérdezné, hozhat-e egy kávétszóval mikor bújsz elő a barlangból? februárban, hogy meglásd az árnyékod? Az egy fikció, és még csak köszönőviszonyban sincs a valósággal, ezt Te is tudod. Ha valaki, akkor Abel tudna róla mesélni!Kijárok a szobámból, például zuhanyozni.Ahogy 20 perccel ezelőtt is tettem.akkor futni voltamszezon vanmár nem a futásé, hanem a fociéde tudod azért, hogy értem. nem akarsz jönni velünk a meccsre holnapután? Sajnálom, de nem tudok menni.Be kell fejeznem az egyik beadandóm. Most is azon dolgozom.Majd legközelebb. Biztos szuper leszel. : )nemár, hát mindjárt itt a félév végemikor volt utoljára hogy nem adtál be mindent előre?egy napot muszáj kivenned, mert kisül az agyad Nem lehet.mindent lehet, ha akarodcsak kezdem úgy érzeni, hogy nem akarodvan valami baj...? Tanulnom kell. Ez most fontos.Nem fog menni.Sajnálom.ez nem volt igazi válasz, mindig tanulnod kelldirekt kerülsz? Nem kerüllek.Most viszont tanulnom kell.az előbb még azt mondtad, beadandót írsz ...type a messagesend