A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Miután a délelőtt folyamán a gépem már produkált nekem másfél kék halált, azóta meg legalább fél órája játszik egy 3-4 perces számot, amit ki tudja mikor nyomtam be a Youtube-on, nagyon át tudtam érezni egyes részeit az előtörténetednek, ami tulajdonképpen visszahozta a jókedvem, annyira szórakoztató volt. Szinte láttam magam előtt a káoszt, amit két kislány képes okozni egy olyan apuka számára, aki sosem volt teljes mértékben felkészülve a gyerkőcök érkezésére és arra, hogy mit fog jelenti, amikor már nem csak sírnak, esznek és alszanak - a milliónyi félresikerült pelenkacserén kívül. Az ő viselkedésükből és abból, amilyen embernek téged ismertünk meg viszont merek arra következtetni, hogy a lányok valójában sokkal többet örököltek tőled és belőled, mint az anyjukból - aki lássuk be, több rossz döntést is hozott, amiről tudunk. Az egyiket lényegében amikor a tengerentúlra távozott a lányok nélkül, a másikat pedig amikor olyan pillanatban hívott fel, amikor egyértelműen senkinek nem volt a legalkalmasabb. Talán szétszórt vagy és fogalmad sincs hogyan nevelj gyereket, vagy hogy minek kellene megtörténni ahhoz, hogy zsebben legyen az a bizonyos fame, viszont mindezek ellenére is azt hiszem legalább egy dolgot sikeresen teljesítesz: hogy olyan gyerekkort adsz a lányoknak, amire biztosan emlékezni fognak és ami kifejezetten szórakoztató is. (Máskor talán érdemes lesz kiszervezni a tini bulit, hogy ne a macskát nyúzzák a gyerekek és takarítani se neked kelljen utánuk. ) Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.