New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 221 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 220 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Fallon Carrington
TémanyitásFallon Carrington
Fallon Carrington EmptyCsüt. Márc. 19 2020, 00:19
Fallon Carrington

Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Fallon Carrington
Becenevek:
A Fallon az egy nagyon szép keresztnév
Születési hely, idő:
New York, 1992. június 13.
Kor:
27
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
married but looking
Csoport:
üzlet
Egyetem:
UK, Oxford + marketing + már végzett
Munkabeosztás:
a szülei szemében főállású anya to be, de amúgy van egy saját rendezvényszervezői vállalkozása
Munkahely:
Randez-Vous
Hobbi:
vásárlás & szórakozás
Play by:
Elizabeth Gillies

Jellem

"Mindig is tudtam, hogy kemény és határozott vagy, de már azt is látom, hogy szívtelen is."

"Ideje lenne befejezned mások hibáztatását és kitalálni, hogy miért vagy ilyen elcseszett."

"Nem ugyanaz az ember vagy, mint akibe beleszerettem."

"Szeretlek. Ezt akartad hallani?
Igen, de nem így..."

"Volt amikor azt gondoltam, hogy nem tudok nélküled élni. Most azonban rád sem bírok nézni."

"Te egyszerűen csak átnézel másokon."

"Manipulatív vagy és csak magaddal törődsz."

"Képtelen vagy megérteni a nagyobb jó fogalmát."

"Csak magaddal törődsz"

"Bármit képes vagy megtenni, hogy bizonyítsd az igazad és nem is érdekel, hogy hány embert bántasz közben"

"Mindig a legjobb próbálsz lenni.
Nem kell próbálkoznom. Egyszerűen csak az vagyok."

"Téged, nem is érdekel, hogy mennyi áldozatot hoztam, azért hogy megmentselek. Elegem van. És elegem van belőled is."

"Végig csak kihasznált engem. Én pedig hagytam. Pontosan ezért nem bízok az
emberekben. Az a kérdés, hogy ki az aki nem hazudott nekem?
."

"Mondd, hogy nem igaz. Mondd, hogy nem hazudtál nekem az első naptól fogva."

"Ha most egy leckét akartál tanítani nekem, akkor azt sikerült, hogy soha nem kellett volna megbíznom benned."

"Csak téged akartalak megvédeni!
Mégis hányszor kell elmondanom, hogy nem szorulok a védelmedre?
Igaz, nem vagy egy törékeny virágszál, de te is csak egy ember vagy!"

"Ideje lenne figyelmen kívül hagyni az érzéseidet.
De mégis hogyan?"

"Mi történt a csak magamért élek Fallon Carringtonnal?
Ezt gondolják rólam az emberek?"

"Ne tégy úgy, mintha érdekelne, hogy mi van velem, Fallon
Te komolyan azt gondolod, hogy soha nem érdekeltél?"

"Azt mondták, hogy szörnyű barát vagyok.
Ez nem igaz. Én ismerlek és tudom, hogy nem igaz."

"Te vagy a legerősebb személy, akit ismerek."

Múlt

"A mi családunk nagyon konzervatív és tradicionális. Az én házasságom Thomasszal szintén előre elrendezett házasság volt. Ezáltal a családjaink két cége fúzióval egy még nagyobb és gazdagabb vállalatot hozott létre. Én feleltem az otthoniakért, Thomas pedig az üzletet vezette. Nem volt köztünk soha lángoló szenvedély, viszont megtanultuk szeretni a másikat, most pedig már el sem tudnám képzelni nélküle az életemet. Nagyon élvezem az anya szerepet, most született meg a kislányunk, Fallon. Ő is ilyen neveltetésben fog részesülni, s az ő feladata is az lesz, hogy még nagyobbá tegye a család örökségét." Fallon édesanyja

"Fallon nagyon eleven kislány volt. A szülei mindig babákat, játék konyhafelszereléseket vettek nekik, viszont soha nem láttam, hogy játszott volna velük önszántából. Csak akkor, amikor leült vele az édesanyja, Nicole, hogy babásat játszanak az egyik élethű babájával a sok közül. Fallon sosem tologatott babakocsit, viszont mikor a szüleivel vagy valamilyen családi rendezvényen volt, akkor le sem tette. Szerintem már ilyen fiatalon is tudta, hogy mit várnak el tőle, aminek kifogástalanul eleget is tett. Mikor azonban nem voltak itthon a szülei, mindig jött velem és együtt intéztük a birtokon az ügyeket. Ami a kedvence volt az a különböző ünnepségek szervezése, a sok ember, a nyüzsgés és összeségében a hangulatuk." - Anders, a Carrington család fő komornyikja.

"Fallonnal osztálytársak voltunk a magániskolában általánosban. Sokáig barátnők voltunk, viszont aztán ugyanaz a fiú tetszett meg mindkettőnknek. Akkoriban az egyik osztálytársunk tetves volt és Fallon képes volt összecserélni a sapkámat az övével. Ezt követően az én hajamba is beleköltöztek a kis bogarak, másfél hétig nem is mentem suliba, ez idő alatt pedig Fallon összejött a fiúval... Akit aztán pár hét után dobott is, mert nem szórakoztatta eléggé..." - egy régi barátnő

"Fallonnal a középiskola óta legjobb barátnők vagyunk. Abban az időszakban nagyon sokat jártunk szórakozni, amint csak lehetett hamis személyink is volt, ezért nem esett nehezünkre belógni a bulikba. Volt, hogy heti három alkalommal is reggelig szórakoztunk. 18 körül lehetett, mikor a szülei találtak is neki egy férj jelöltet. Gazdag volt, a szülei befolyásosak, nem is nézett ki annyira rosszul, viszont nála nagyobb barmot még nem láttam. Fallon Oscar-díjas alakítással tett eleget a szülei elvárásának, járni kezdett a fiúval. Pár héttel később kezdődött, hogy bordós-lila foltok kezdtek feltűnni a testén. Az arcán sosem volt, viszont a karján, combján, hátán, oldalán, olykor még a nyakán is felfedezhetőek voltak a sötét foltok. Nem értettem, hogy miért nem szól a szüleinek róla, felajánlottam, hogy segítek, de mindig azt mondta, hogy nincs szüksége rá, mindent kézben tart... A mai napig nem tudom, hogy mi történt, viszont egy évvel később a fiút kitagadta a családja és elveszítette minden vagyonát." - Monica, Fallon legjobb barátnője

"Fallonnal a kapcsolatunk mindig se veled, se nélküled keretek között zajlott. Az egyetemi évei alatt találkoztunk. Hasonlóak a személyiségjegyeink, ezért mindig nagyon jól kijöttünk. Volt, amikor nálam lakott, illetve, mikor a szülei elutaztak, akkor én töltöttem sok időt nála. Ebben az időszakban alapította meg a Randez-Vous-t, aminek egy ideig társalapítója voltam, egészen addig még ki nem vásárolt a cégből. Fallon olyan nő volt az életemben, akivel hosszabb távra is tudtam volna tervezni. Azt is tudom, hogy ő is nagyon szeretett volna kiszakadni a családi hagyomány keretei közül, viszont nem akart csalódást okozni a szüleinek. A kapcsolatunk, akkor érkezett a végéhez, mikor Thomas bejelentette, hogy megtalálta Fallon jövendőbelijét. Bár a kapcsolatunk ekkor hivatalosan véget ért, de biztos vagyok benne, hogy befog még kopogni az ajtómon." -

"Fallon egy remek lány. Jól nevelt, okos és ami a legfontosabb, hogy ő is kész a családi hagyományt követni. Mivel a lányomról van szó, ezért tudom, hogy nem ez volt a legfőbb vágya, viszont sose hallottam tőle egy rossz szót se ezzel kapcsolatban. Büszke vagyok rá, amiért a családunkat minden eseményen remekül képviseli. Biztos vagyok benne, hogy remek feleség és anya lesz belőle." - Thomas, Fallon édesapja

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Fallon Carrington
Fallon Carrington EmptyCsüt. Márc. 19 2020, 22:32
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Fallon!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Hú de piszkosul érdekes előtörténetet hoztál ide nekünk mindenféle szempontból. Fallon Carrington 3874598021  Egyrészt a felépítése sem hétköznapi, másrészt meg van benne valami, ami mindentől függetlenül izgalmassá és érdekessé teszi. Rengeteg kérdőjelet hagyva bennem például a végére. Rolling Eyes

Kezdjük a jellemmel, amilyennel én – bár sok elfogadót írtam a múltban és most is – istenbizony még sosem találkoztam. Fallon Carrington 1404455205  Egyrészt végig titok maradt számomra, hogy kitől hangzanak el ezek az állítások, amelyek közé időnként mintha a te narrációid lennének beékelve. Másrészt volt benne valami cselekményes, mintha egy történet apró szemelvényei, az életed bizonyos szakaszának részeiből lennének kiragadva párbeszédes részek. Kicsit olyan érzésem volt végig mintha egy film fél perces trailerét nézném. Fallon Carrington 690269075  Viszont mégis ez a különösség egésszé állt össze, és adott egy apró kis betekintést abba, hogy milyen vagy te, hogy milyennek lát az aki mindezeket elmondta rólad. Van egy olyan érzésem, hogy férfi volt az illető. Smile

A történet részed a másik aminek a formátumát nagyon sokan a jellemnél használják, ugyanakkor itt még jobban kiteljesedett a történeted. Olyan szépen összeraktad ezeket az apró kis részeket, a lényeget kiemelve, hogy a végére pontosan illeszkedtek egymáshoz, mint a kirakós darabjai. Fallon Carrington 2451935670  Az azért feltűnt, hogy mindenhol megjelölted a forrást, hogy kitől hangzanak el, ki az aki mesél, kivéve egyet, ahol nem ismertük meg annak a férfinak a személyét, akinek az ajtaján még be fogsz kopogni. És van egy olyan gyanúm, hogy őt azért nem fedted fel, mert ez így is lesz. Wink  A gyönyörű arcú viaszbaba. Ez jutott rólad eszembe, meg az, hogy te az a fajta lehetsz, aki soha nem mutatja ki az érzéseit, talán csak otthon, amikor senki nem lát. Van egy életed amit nem te választottál, mégis igyekszel neki megfelelni, és van egy amit te építettél fel, és amihez ragaszkodsz: a vállalkozásod. Vajon melyik vagy te úgy igazán? Minden bizonnyal a játéktéren fog majd kiderülni. Fallon Carrington 2624752903

Az egyediséged a védjegyed. Tetszik ahogyan írsz, tetszik ahogyan felépíted a karaktert, ahogyan apró mondatokból alkotod meg végül tökéletessé. Fallon Carrington 4142114136

A Tara-Plecsnit egy őszinte elismeréssel adom most át neked. Színt admin ad majd.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Fallon Carrington
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alina Carrington
» Brodie&Fallon- Dear Boston

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: