★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 235 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 233 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Russel Hétf. Feb. 10 2020, 21:29 |
| Russel | Play by: Francisko Lachowski, vagy akit akarsz Születési hely: New York Kor: 24 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero, vagy tök mindegy Családi állapot: franc tudja Csoport: legyél egyetemista Történetünk: Életem legnagyobb tévedése vagy!!!!444!!!! A srác, akiért a legjobb barátnőm epekedik, szóval annyira tabu, hogy már-már a fejed fölé van billogózva. Mindig velünk lógsz, tök jó haver vagy, mint a többiek, és mivel tabu vagy, voltál, leszel, én még csak nem is veszem a jeleket, amik mindenki szerint vannak. ÜVÖLTENEK!!! Nem mondom, hogy nem mozgatod meg a gondolataim, nem mondom, hogy nem született rólad bejegyzés a blogomon, amit aztán nyolc lakat alá tettem, mielőtt elolvasná bárki is. Azt se mondom, hogy tényleg nem emlékszem arra a rohadt csókra, ami elcsattant azon a koncerten. Persze, mindig mondtam én, hogy semmire nem emlékszem abból az estéből, de a helyzet az, ha valamire emlékszem, akkor az az. A gyökér exem legjobb barátja voltál egészen addig, míg meg nem csalt, arról nem is tudok, hogy elrendezted utána. Azt tudom, hogy akkor folyton velem voltál, hogy végig hallgattad, mekkora utolsó féreg, és nyugodtan siránkozhattam, hogy képes voltam négy évet elbaszni az életemből rá. Azt is tudom, hogy sose Chels mellé ülsz, azt is tudom, hogy néha olyan perverzül felvonod a szemöldököd, mikor valami hülye flörtöléssel szívatlak, mintha csak eljatszanál a gondolattal, ezért meg én is eljátszok. De Chelsnek bejössz… És már fogalmam sincs, hogy világítsalak rá úgy, hogy ne rajtam csattanjon az a rohadt ostor, és én kerüljek pirulós helyzetbe. Mert te vagy talán az egyetlen, aki elő tudja azt nálam idézni. Csak a barátom vagy, aki simán leül velem, meg anyáimmal sörözni, aki lazán átjön grillezni, mikor ők pőre pénteket tartanak, aki minden reggel azzal a förmedvény kávéval vár, mikor leszállok a metróról. Igen, tényleg szar, de nem merem a fejedhez vágni, mert ha ez… ezek nem lennének, akkor az rossz lenne. De barátok vagyunk… CSAK BARÁTOK… // Igazából ennyi, nem szeretném előre eltervezni, hogy mi lesz, és igazából teljesen szabad kezet adok minden másban, csak szeretnék egy ilyen gagyi, klisé kapcsolatot, mert annyira bírom a kliséket // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Russel | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |