New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 168 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 167 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Spencer Wood
TémanyitásSpencer Wood
Spencer Wood EmptyVas. Feb. 09 2020, 22:59
Spencer Wood

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Spencer Wood
Becenevek:
12655
Születési hely, idő:
Glasgow, 1998. 04. 01.
Kor:
23
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
szingli
Csoport:
diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
NYU – újságírás még tanul
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
-
Ha dolgozik//Munkahely:
-
Hobbi:
gördeszka, krav maga
Play by:
Willa Holland

Jellem
l
Kedvenc étel > Brokkoli krémleves sok-sok sajttal
Kedvenc ital> 100%-os almalé, ha pedig alkohol akkor whisky-alma
Kedvenc évszak> Ősz, mi más lehetne? Sweater-weather és összebújások, Haloween és nagy forrócsokizások.
Kedvenc könyv> Most épp Mirror Mirror by Cara Delevigne
Kedvenc film > To all the boys I’ve loved before
Kedvenc emoji > Talán a barna hajú integetős lánykát használom legtöbbször, de nagyon szeretem a szivecskeszeműt is
Kedvenc hely> Apánál a tető.
Kedvenc szín> A természet összes színe, illetve a paszteles árnyalatok. Nem tudok dönteni.
Kedvenc illat> A levendula és a frissen vágott fű

>Likes
Az őszi viharokat, a nyári napsütést, a karácsonyi dekorációt a városban, a madarak csicsergését, a frissen sült süti illatát a házban, a vantage bakancsokat, a farmerkabátokat, a vörös rúzst, a mályvacukrot, az eperfagyit, ha a nap melegére ébred reggel, nagyokat nevetni, szaladni ameddig nem kap levegőt és a földre rogyni, lovak orrocskáját simizni, cicadorombolásra elaludni, ha zene szól a távolban, rejtelmesen, hangosan kiabálni az esőben, polaroid képeket, a családi nyaralások emlékeit, a tengerpartot.

Dislikes >
A nagy bogarakat, ha a pók eltűnik mikor épp lecsapnád, mikor olyan nyákosan esik az eső, a matekórák hullaszagát, a kosarasokat, a veszekedést, ha valaki szipog, a feltűnő ruhákat, a részeg embereket, a techno zenét, ha valaki hazudik, a fake mosolyokat, az állatkínzókat, a mekis sajtburgert.

Pozitív tulajdonságok >
alázatos, okos, segítőkész, eszméletlen gyorsan tanul, érdeklődő, pontos, kedves, kitartó, ugribugri, vicces, jó stílusa van, adakozó, lelkes, vállalkozó szellemű, hűséges.

Negatív tulajdonságok >
Bárhol el tud aludni, őszinte, néha túlságosan is, maximalista, rendmániás, könnyen elveszti az önbizalmát, halk szavú, néha félénk, néha túl sok.

Múlt

- Semmi Greta, nem vagyok aktivista. Attól, hogy látsz valakit a tévében, aki rendelkezik némi hasonlósággal velem, még nem kell „tisztára te vagy” jellemzővel illetni – sóhajtok fel a szemem forgatva, mert amúgy is megvan a véleményem a lányról. Komolyan. Már három oldalnyi van, és várom, hogy bedobjam a szerkesztőségbe, mert nem tudom, ez nem sikerült olyan objektívre, amennyire szerettem volna. Pedig próbálok az maradni, de tényleg.
- Nem… bele se kezdj – vágom Chelshez a párnám. Már a rezdüléseiből tudom, mikor milyen merényletre készül ellenem. Most biztos meg akarta magyarázni, hogy miért is vagyok tiszta ő. Nem, nem is tervezek aktivista lenni, azt meghagyom a feltűnési viszketegségben szenvedőknek, meg azoknak, akiket otthon nem hallgatnak meg. Nem általánosítok, egyszerűen ezek puszta tapasztalatok.
- Tessék, most jött haza Israelből és máris milyen – sokszor gondolkodok el azon, a ciklon miért is nem drámaszakra ment. Az annyira illik hozzá, és mégis valami száraz förmedvényt választott magának. Mások meg azon gondolkodnak el sokszor, hogy vagyunk mi legjobb barátnők, mikor Chels szöges ellentétem. Ő gyönyörű, mindig harsány, mindig toppon van, és nincs olyan ember, aki legalább ne hallott volna róla. Én meg általában mellette sétálok, vagy próbálom ebéd közben megérteni, mikről beszélnek. Mindenképp jó alapot nyújtanak egy-egy cikkemhez, vagy blogbejegyzésemhez.
A virtuális élet, azt nekem találták ki. Nem vagyok troll, ilyenre ne tessék gondolni, egyszerűen jó a tudat, hogy úgy oszthatok meg magamról, a gondolataimról sorokat, hogy ha netán olvassák is, nem kötik egyből hozzám.
- Tessék? Jaaa…. önkénteskedtem. Nagyon szörnyű helyzetek voltak ott, és tök jó, hogy a suli ezt is szem előtt tartja – tényleg szeretem az NYU-t. Meg a színességet, amivel rendelkezik. Ez már nem gimi, hála égnek a klikkesedés se ölt akkora mértéket, mint ott. Nem vagyok már stréber, se cybergirl. Egyik se voltam soha, pont annyira tanultam jól, hogy ne zárjanak ki a szakköreimből, amiknek szerves részét képeztem, kiemelkedő meg csakis abból voltam, ami érdekelt.
- Jensen? – megvonom a vállam, és megajándékozom egy kérdő tekintettel.
- Azt hittem, most, hogy visszajöttél, összejöttök újra – száraz a hangja, az örömét csak annak tudom be, hogy látja rajtam, semmi ilyen szándékom nincs.
- A memóriám szuper, és ő még mindig megdugta azt a ribancot – váltok számot a laptopon, több szót nem is pazarolva a kapcsolatom boncolására. Végül is csak négy évet pazaroltam rá. De hát, az élet ilyen, hibákat mindenki követ el, és aznap végre átélhettem egy rendes csajos szakítást Chelsnek hála. Fénykép vagdosással, plüss kukába dobálással meg minden. Már ezért megérte, a filmekből nem jön vissza, mennyire felszabadító érzés ez. Bár lehet, akkor már rég elvolt cseszve, ha csak a tehert éreztem, ami folyamatosan párolgott el.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Spencer Wood
Spencer Wood EmptyHétf. Feb. 10 2020, 11:02
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Spencer!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Na ilyen is ritkán van velem. Mármint ez most hülyén fog hangzani tudom, vagy úgy mintha nem szerettem volna az előtörténeted, de….az a helyzet, hogy a jellemzésed, bár nem klasszikus folyományos volt, amilyenhez többnyire szerencsém van mostanság, mégis jobban megragadott mint a történet. Spencer Wood 2624752903  Spencer Wood 690269075  Valahogyan elidőztem benne, olvasgattam belőle, mosolyogtam némelyiken, aztán eszembe jutott, hogy jééééé tényleg, és ezt én is kedvelem, vagy a másikat na azt én sem nagyon. Szóval bárhonnan olvastam bárhol futottam bele, kapcsolódtam bele, mindig újabb és újabb apróságok ugrottak be. Spencer Wood 1404455205  Ez az a fajta zseniális jellemleírás, amikor a másikon át önmagadat is felfedezed. Ja és akkor még nem is említettem a krav magát ami szerintem áááá isteni. Spencer Wood 3874598021  Nézni szeretem, gyakorolni már annál kevésbé, nyekkennék mint az ólajtó, ha nem éppen a szememet csapnám szét valamelyik kezembe adott bottal. Smile  Jobb az mindenkinek ha én nem hadonászok. Kedveltem azt az összetett jellemet amit hoztál, aminek az apróságaiból mégis tökéletesen egész képet alkottál arról ki vagy te.

Azt mondtam, hogy a történet részednél jobban tetszett a jellem és ez így is van, ugyanakkor jókat derültem már magán a felütésen is ahogyan kezdted az egészet. Be kell vallanom, userként és karakterként is engem kiborít ez a túlhipe-olt kislány(Greta), akinek valami furcsa és megmagyarázhatatlan dühét és frusztrációját érzem a szavai mögött. Hozzá nem értő, túltolt, leginkább pedig túlértékelt. Rolling Eyes  Szóval a világ legjobb újságírója lehetnél, akkor sem tudnál róla objektíven írni, ha nem tudsz vele megbarátkozni minimálisan sem.
Chels és a közötted lévő kontraszt nagyon érzékletesre sikeredett. És hát pacsi, mert néha én is így érzem magam a saját barátnőm mellett. De valahogyan az ember mindig beleválaszt, mert a barátságok ezek ilyenek valahogyan, vonzónak találjuk a különbözőséget, vagy azt az énünket látjuk a másikban akik nem vagyunk. Kiegészülünk. Spencer Wood 560292900
Jajj ez az igazi csajos szakítás, képvagdosás, meg plüss dobálás….eeeeez nagyon ott volt. Spencer Wood 3874598021  Spencer Wood 1471401822  Ezt annyira elképzeltem olyan amerikai romkom-os verzióban. Hatalmas volt ez a rész ahogyan megírtad, azt hiszem ebben a szekcióban ez vitte a pálmát nálam.

Nagyon olvasmányosan, könnyedén, éppen jól adagolt humorral fűszerezve írsz. Választékos, magával ragadó a stílusod, én én nagyon szerettelek olvasni. Spencer Wood 4142114136

A Tara-Plecsnit egy ilyen ilyen kis home-made, megelőlegezett Pulitzer Prize miniatűrrel adom most át neked. Színt admin ad majd.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Spencer Wood
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Addison Wood
» Charley Wood
» MAXim Wood

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: