New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 316 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 314 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

the greatest staff
Témanyitásthe greatest staff
the greatest staff EmptyKedd Feb. 04 2020, 19:40
Child of hip hop

Play by:
Taylor LaShae (vagy, aki tetszik)
Születési hely:
New York, vagy legalábbis apád biztos innét származik, a rap őshazájából
Kor:
28-31
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
hetero/bi
Családi állapot:
ez is bonyolult
Csoport:
média - rádiós műsorvezető
Történetünk:

A zenével együtt nőttél, és már kiskorodban is megvolt a magad hírneve, mostanra saját arculatod lett. Apád rapper, nem véletlen vagy te a HIP HOP gyermeke. A legtöbb sztár szülővel ellentétben a tieid nem féltettek téged a közönségtől. Mi több néha még színpadra is léptél apáddal, mert írt nektek egy közös számot, mint Eminem a lányának a My Dad’s Gone Crazy-t.
A bájos pofid és az elegáns külsőd mögül néha előbújik az alvilági éned, a mocskos szavak, amiket már óvodásként is egy részeg kamionsofőrt megszégyenítve használtál. Apád dalszövegeiből tanultál káromkodni állításod szerint, és már öt évesen rappeltél a nappalitok közepén. Talán ebből adódóan tudod elképesztően gyorsan és érthetően forgatni a szavaid. Sose tudni mire gondolsz pontosan, nagyon jól ködösítesz, és vágod át az embereket egy szemrebbenés nélkül. Az önérzetességed ellenére jól ki lehet jönni veled, ha az ember ráérez a hullámhosszodra -, hogy a rádiós példánál maradjak.
Nem akartál örökre apád árnyékában megbújni, viszont téged is a zene vonzott. Így kötöttél ki a rádiónál, ahol nyilván előkelő helyet kaptál, mint műsorvezető. Meg kell hagyni érzéked is van hozzá.
Közel három évig voltam a gyakornokod a Toyboyjal együtt. Te választhattad ki, hogy melyikünket léptessék elő melléd műsorvezetőnek, és mellettem szavaztál. Nem értem a pontos indokaid, megkedveltél, vagy talán kicsit rá akartál ijeszteni a Toyboyra, móresre tanítani.
Könnyedén csavarod az ujjaid köré a pasikat, ez egyszerűen árad belőled. A Toyboyt is a hatalmadba kerítetted, és állandan játszmáztok az én jelenlétemben is, annak ellenére, hogy pontosan tudod, nekem is megvan a sráccal a közös múltam. Ugyan úgy teszek, mintha nem látnám a flörtjeiteket, te pedig viszonozva ezt, tetteted, hogy nem érdekel, hogy én már közelebbről is ismerem a Toyboyt.

Toyboy

Play by:
Henry Golding(vagy, aki tetszik)
Születési hely:
amit csak szeretnél
Kor:
26-29
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
hetero/bi
Családi állapot:
ez is bonyolult
Csoport:
média - hírszerkesztő
Történetünk:

Csúnyán rád vertem, mármint a munkával, bár fizikailag is volt rá példa...
Még az egyetemen ismerkedtünk meg, és attól a pillanattól kezdve, hogy megszólítottál harcban álltunk. Kiváló tanuló voltál, a HÖK szerves tagja, mi több elnöke, és az én pártfogóm. Én voltam az egyik gólyád, akinek segítened kellett kicsit belejönni az egyetemi létbe. Mintha már akkor érezted volna, hogy a vetélytársad leszek, próbáltál távol tartani minden órán kívüli tevékenységtől, de én makacs voltam. Újságot írtam, rádióztam, még a HÖK-be is bejutottam. Nem nézted jó szemmel, próbáltál kigolyózni az évek során minden honét.
És mit ad isten? Mind a ketten a Z100 rádióhoz kerültünk gyakorlatra. Mikor az előléptetésre került a sor, biztos voltál a sikeredben hozzám hasonlóan, mégis én nyertem, te pedig hírszerkesztő maradtál. Öröm volt nézni az elkámpicsorodott arcodat, ahogy átjárja a düh minden porcikád. A mai napig rettentően fel tudlak húzni a sikereimmel. Ez az a mi kis szokásos ping-pong játékunk, ugyanis te is igazán ki tudsz borítani engem.
Az egymásra való pikkelés nálunk a szenvedéllyel azonos., Állandóan eldöntöm, hogy legközelebb nem hagyom magam, de a felforrt levegő először gúnyos szavakat vált ki, majd vágyat kelt, és végül egyenesen a bugyimig vezet számodra.
Sose volt róla szó, hogy összejönnénk. Mi több, élvezem, hogy az élet iróniájaként az én beosztottam lehetsz, miután éveken keresztül te álltál felettem. Valljuk be, talán még kicsit téged is felizgat, mikor eléd szórok egy köteg papírt, hogy kitöltsd helyettem, vagy mikor kritizálom a hírblokkot, amit összeraktál.
Gyűlöllek, és közben megőrülök érted. Az önelégült modorodért, a törekvéseidért és a kiállhatatlanságodért.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: the greatest staff
the greatest staff EmptyKedd Júl. 07 2020, 18:38
Még mindig várom a munkatársakat. the greatest staff 2624752903  
the greatest staff 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4d6d5f43566a614a745275366e413d3d2d3634393635363634342e313536333462663631343936346539393937363137373736333637362e676966?s=fit&w=720&h=720
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

the greatest staff
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ah In & Dale - the greatest
» Flor & Rae | the greatest medicine
» the greatest show || winnie & anton

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: