★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 79 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég :: 2 Bots Caleb Jones, Charles Holmes, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Melody Sharp, Neo B. Grayson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 5:28 pm-kor Luana Machado
tollából Ma 4:50 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 4:05 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 4:04 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 4:03 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 3:53 pm-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 1:11 pm-kor Wang Weiguang
tollából Ma 11:48 am-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 11:02 am-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
Victoria, a húgom legjobb barátnője | |
| | Re: Victoria, a húgom legjobb barátnője Vas. Feb. 02, 2020 7:21 pm |
| Beregisztrált |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Victoria, a húgom legjobb barátnője Pént. Jan. 31, 2020 2:57 pm |
| Victoria + (2. keresztneved is lehet) + Vezetéknév | Play by: Nina Agdal vagy Emma Watson, de ha mást szeretnél, alkuképes Születési hely: ide Kor: 20-24 Lakhely: Staten Island Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Szingli Csoport: Diák Történetünk: Te vagy az a lány, akivel a húgom mindenhova megy, és te szoktál Nicole szobájában nálunk aludni. Együtt mentek plázázni, vagy épp kávézóba, hogy kifecsegjétek az aktuális pasit, aki bejön nektek. Habár nem nagyon szereted még Nicole előtt sem szóba hozni, de neked most leginkább én tetszem, sőt több ez annál. Belém szerettél, habár ezt még te is igyekszel elhessegetni. Nem gondoltad volna, hogy pont egy ilyen baromba fogsz beleszeretni, mint én, aki mindig más nővel kavar, füves cigit szív, berúg a bulikon, szóval egy igazi seggfej. Ennek ellenére te minden buliba, ahova megyek, ott akarsz lenni Nicole-lal. Te visszahúzódóbb vagy, mint Nicole, de azért ha kell, be tudod dobni magad. Ilyen például, amikor engedem, hogy gyertek Andrew-val és velem bulizni, és azt veszem észre, hogy rajtad felejtettem a tekintetem, mert úgy tekergeted a csípőd, pedig valaki mással táncolok. Aztán persze le akarom ütni azt a pasit, akivel te táncolsz. Az előtörténetem elolvasása erősen ajánlott. Egyébként lehet bármilyen a családi háttér, lehet, hogy a szüleid el akarnak tiltani Nicole-tól, és tőlem, leginkább miattam, vagy azért, mert látják, hogy megváltoztál, és talán azt is, hogy szerelmes vagy. A játékainktól függ,hogy lesz e szerelem, vagy sem, de én szeretém, hogy olyan játékos vigye el, aki kifejti, mi játszódik le a karaktere lelkében, és nem lép le azért, mert nem a második reagban lesz szerelmes a karakterem. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Victoria, a húgom legjobb barátnője | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |