★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 292 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 283 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Octavia Emily Blake - Kicsi hugom | |
| | Octavia Emily Blake - Kicsi hugom Vas. Ápr. 29 2018, 22:20 |
| Octavia Emily Blake Teljes név: Octavia Emily Blake Play by: Marie Avgeropoulos Születési hely:Ausztrália Kor: 21 Lakhely: Amit szeretnél Szexuális beállítottság: Amit szeretnél Családi állapot: Ne legyen házas, ezen kívül bármi Csoport: Diákok/Törvényszegők (Csakis a munkája miatt. Egyébként ne legyen bűnöző, ne keveredjen semmi drogokkal kapcsolatos ügyletekbe)
A hugom vagy. Sajnálom, hogy nem tudtalak megvédeni, amennyire akartalak, ezért arra kényszerültél, hogy egy masszázsszalonba dolgozz, ahol a páciensekkel szexelned is kell. Gyorsan kellett neked állás, különben összeomlott volna mindaz, amit felépítettél. Azt hiszem nem haragszol rám. Legalább is mindig örülsz, ha meglátsz, és a nyakamba ugrasz, akármilyen rossz is most neked. De megvan a tökéletes megoldás, amivel ki foglak onnan hozni, akár úgy is, hogy én talán nem élem túl. Állást kaptam, de azt már nem mondtam el neked, hogy pontosan mit is kell csinálnom a pénzért. Egészen pontosan mindent, amit a maffiafőnök akar.Ha kell, tolvajnak kell lennem, ha kell, vigyáznom kell valakire, vagy valamire. De akár a programozási tudásomat is be kell vetnem, ha úgy akarják. Sok pénzt ajánlottak ezért, ám ha nem fogadom el, akkor az egyik sikátorban, egy kukában végzem. Egyébként a nagyapánk ránk hagyott egy csomó pénzt. Erről te is tudsz, de azt már nem mondhattam el neked, hogy hogyan szerezhetem meg. Nem akartam, hogy megtudd, hogy anagyapánk igazából az egyik maffiának dolgozott Ausztráliában, hiszen akkor nagyot csalódtál volna benne. Összetörtél volna szerintem. A vagyon megszerzéséhez az kellett, hogy valami illegális dologban vegyek részt, pedig neked tudnod kell, hogy egyébként nem ilyen vagyok. Remélem, hogy ez soha nem derül ki, mert akkor lehet, hogy soha nem bocsátasz meg. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Octavia Emily Blake - Kicsi hugom | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |