★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 62 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég :: 2 Bots Caleb Jones, Charles Holmes, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Kendra Chemblar, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Melody Sharp, Neo B. Grayson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 14:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 16:28-kor Luana Machado
tollából Ma 15:50-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:05-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:04-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:03-kor Deidre Doherty
tollából Ma 14:53-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 12:11-kor Wang Weiguang
tollából Ma 10:48-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 10:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Re: Nicole Handerson Vas. Feb. 02 2020, 18:22 |
| Beregisztrált |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Nicole Handerson Pént. Jan. 31 2020, 13:24 |
| Nicole Handerson | Play by: Chloe Grace Moretz Születési hely: California Kor: 20-24 Lakhely: Staten Island Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Szingli Csoport: Diák Történetünk: Húgomként nehéz dolgod van, ezt még nekem is be kell vallanom. Imádom, amikor reggelente a kedvenc fürdőszobánkért futunk versenyt a házban, pedig van még azon kívül kettő. Ahogyan azt is, hogy szinte mindig csinálsz nekem is reggelit, annak ellenére, hogy közben az orrod alatt morogsz, mert már megint lusta voltam magamnak elkészíteni. Tudod, hogy nagyon sok hülyeségben benne vagyok az egyetemen, és forgatod a szemeid, ha mindezt röhögve mesélem neked, de azért vigyorogsz te is rajta. Amikor Andrew-val elmegyek bulizni, te is mindig ott akarsz lenni, leginkább a legjobb barátnőddel, Vicki-vel, de én nem akarom, hogy jöjjetek, mert tudom, hogy verekedés lenne, ha valaki rád vagy Vicki-re tenné a kezét. Tudod, hogy a legjobb barátnőd szerelmes lett belém, és egy idiótának tartasz, mert nem veszem észre, és mindig valami nőcskével jövök haza egyéjszakás kalandokra, ráadásul ez a pultos meló a sztriptízbárban, és a másik barátnőd, aki az exem volt, sem segít, hogy összehozz minket egymással.
Az előtörténetem elolvasása erősen ajánlott. Egy olyan lányt képzelek el, aki feltalálja magát, és megállja a helyét bizonyos helyzetekben. A testvérpár szülei Nicole-ban jobban bíznak, és tudják, hogy általában miatta nem kell disznó ólba hazaérkezniük az üzleti útjaik után. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Nicole Handerson | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |