New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 122 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 120 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

TJ Handerson
TémanyitásTJ Handerson
TJ Handerson EmptyHétf. Jan. 27 2020, 21:57
Tyler Jayden Handerson

Karakter típusa:
Saját
Teljes név:
Tyler Jayden Handerson
Becenevek:
Minden haverja TJ-nek szólítja, a húga, Nicole Jayde-nek, Victoria Ty-nak.
Születési hely, idő:
California, 1997. június 20.
Kor:
23
Lakhely:
Staten Island
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Élvezi az agglegény élet minden másodpercét.
Csoport:
Diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Columbia Egyetem, Programozás - Még tanul
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Pultos
Ha dolgozik//Munkahely:
Vivid Cabaret nevű sztriptízbárban
Hobbi:
Vitorláshajózás, konzolon játszani, bulizás, játékok programozása, sportolás/kondizás
Play by:
Alex Pettyfer

Jellem
A középiskolában:
Az első nap az iskolában. Ilyenkor általában a jó fiúk kivasaltatják anyukájukkal az ingüket, és rendezett hajjal jelennek meg a buzgó, folyton intézkedő tanárok színe előtt. Nos, én ennek éppen az ellentéte vagyok. Nem csinálok ebből nagy ügyet. Lazán kezelem az ilyen dolgokat, és az sem érdekel, hogy mit szólnak hozzá a tanárok. Néhányan nem teszik szóvá, mert ettől a laza hanyagságtól eltekintve sokat tanulok. Az osztály egyik nagy agyasának számítok, pedig ugyan úgy, mint a többi korombeli, én is elmegyek minden héten a buliba, és összeülök a haverokkal meginni egy pohár sört. Nem tartom magam strébernek, és mások sem néznek rám akképp.
A tükör elé lépek, és azonnal szembe tűnik, mennyire hasonlítok a húgomra, Nicole-ra. Bronzos színű bőröm sokak számára irigylésre méltó. Hajam többnyire úgy áll, ahogy szeretne. Nem sokszor fordítok rá kellő figyelmet, kivéve most.
Ugyan az öltözékem csak lazán lóg rajtam, szőke tincseimet most mégis hátra zselézem, így szigorúan a fejemhez simul. Nagyon kevés alkalmak egyike, hogy így láthatnak, mégis tekintélyt parancsoló az osztályban ez a megjelenés. Barna, már-már ében fekete szemeimet édesanyámtól örököltem. Neki is pont ilyen szemei vannak. Talán túlságosan is ügyelek arra, hogy minden nap sima arcom legyen, amely a lányoknak sokkal inkább tetszik, mint a borosta.
Sosem voltam puhány. Mindig meg tudtam védeni magam, ha úgy hozta a sors, és az idő múlásával csak egyre nagyobb izmaim lesznek a sok edzésnek köszönhetően, melyet a saját magam szórakoztatására űzök, de persze a lányok szimpátiája sem mellékes ezen a téren. A magasságom átlagos, körülbelül 180 cm magas lehetek. Miután befújom magam kedvenc dezodorommal, amely még véletlenül sem citrom illatú, mert azt egyáltalán nem szeretem, felveszem a fekete, széthasznált torna cipőmet, és a fekete, egyszerű táskámat a vállamra véve, elindulok az iskola felé. A legtöbb esetben kedvenc bőrkabátomat veszem fel egy farmer nadrággal, és egy trikóval.
Általában elmondható rólam, hogy felelősség tudó ember vagyok, de ez csak részben igaz. A kisebb részletekkel nem igazán törődök, mert azok szerintem nem érdekesek. De ami igazán lényeges, azt felelősségteljesen megteszem.
Hamar felkapom a vizet, és sokszor előbb ütök, és csak azután kérdezek. Ez a tulajdonságom egyáltalán nem válik előnyömre, még sem tudom magam visszafogni. Sokszor kerülnek előtérbe az érzelmeim, amelyeket sokszor talán túl intenzíven élek meg. Ilyenkor sohasem a józan eszem vezet, hanem az, amit éppen érzek a másik ember iránt. Önfejű, és makacs vagyok, akivel éppen emiatt nem könnyű bírni.

Néhány érdekesség:
-Szinte most is ugyan ugyanilyen.
-Egy sztriptízbárban pultos, ami miatt Andrew, a legjobb barátja kicsit irigykedik. Sokszor meg is szokta látogatni.
-Andrew-val általános iskolában is osztálytársak voltak.
-Imádja a női nemet, és ezt nem fél kimutatni.
-Minden-féle hülyeségben benne van, sőt a legtöbbször ő találja ki őket.
-Imádja a gyorskajákat, de emellett sokat sportol, így meg sem látszik rajta.

Múlt
Örömmel figyelem, hogy az eddig színtiszta, csillagos égen most sebesen gyűlnek a felhők. Vihar közeleg, méghozzá, úgy tűnik, nagyon hamar. Elvigyorodva nézek Andrew-ra, akinek szintén fülig ér a szája, amint megfigyeli, amit én már kiszúrtam. Ugyan arra gondolunk, de a húgomnak, Nicole-nak, egy haverjának, a szemüveges David-nek, és Vicki-nek nem szólunk. Nem akarom, hogy részt vegyen ebben a húgom és a legjobb barátnője, Vicki. David-et nem igazán ismerem, de éppen ezért nem kell, hogy velünk jöjjön. Nem látszik olyan adrenalin függőnek, mint amilyenek mi vagyunk.
Néha azt mondják, túlzottan féltem Nicole-t, de ebben az esetben sem hallgatok senki másra, csakis a saját megérzéseimre. Sietve felszállunk Andrew-val a vitorlás fedélzetére, és egyenesen a vihar felé megyünk a hajóval. A vitorlás szinte repül a vízen, és mire észreveszik a többiek, hogy eltűntünk, mi már a tengerrel küzdünk…
Ezek a gondolatok mosolyogtatnak meg, miközben Nicki valamit karattyol arról, hogy milyen felelőtlenek vagyunk. Nem is figyelve rá, fejemre teszem a törölközőt, és megtörlöm csurom vizes tincseimet.
-Ugyan…jövő héten már itt a suli. Mikor van a legjobb pillanat arra, hogy kiéljem magam? –csitítgatom húgomat, majd leveszem a teljesen átázott pólót, ami eddig rajtam volt. A szemem sarkából látom, hogy Vicki, aki eddig csak csendben figyelt minket, most felkel a székről, és meredten néz felsőtestemre.
-Azzal éled ki magad, hogy megölöd magad a tengerbe?!
Vicki felháborodására Andrew felé nézek, és megforgatom a szemem, aki teljes fogsorral vigyorog. A lány úgy beszél, mintha attól tartott volna, hogy eltűnök.
-De hiszen itt vagyok…. –nézek rá idegesen, és széttárom a karjaimat. –Nincs akkora szerencsétek, hogy vízbe fulladjak… -mondtam gúnyosan, és faképnél hagyva őket, elmegyek zuhanyozni, de észreveszem, hogy valami nincs rendben Vicki-vel. Azt láttam utoljára az arcán, mintha majdnem elkezdett volna könnyezni. Persze kifelé azért azt mutattam, mintha nem is érdekelne, és észre sem vettem volna, de azért ekkor már én is visszavettem haragomból, és nagyképű, beképzelt monológomból.
A vihar, amilyen gyorsan jött, úgy el is illant, és az ég pár órán belül ismét csillagos lett. Nem tudtam aludni. Nem is értettem, hogy ilyen meleg időbe hogyan lehet aludni egyáltalán. A hűtőhöz mentem, és kivettem egy doboz sört. A teteje hangos szisszenéssel nyílt fel, amely után kisétáltam a teraszra, és leültem az egyik napozó ágyra. Órák óta ültem már kint, és gondolataim Vicki körül cikáztak…
Egész nyáron olyan fura volt, mint amilyennek előtte nem láttam. Most is ez a fájdalmas arc, amelyet láttatni engedett…mi lehet vele?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: TJ Handerson
TJ Handerson EmptyKedd Jan. 28 2020, 09:18
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves TJ!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Az arc már mindenképpen jó választás. TJ Handerson 690269075  Bár én a MM-ban jobb kedveltem Manganiello brutálállat külsejét, vagy McConaughey figuráját, de tény, hogy neked sikerült valamit visszahoznod a Pettyfer által játszott jellemből. Wink  Mindenek előtt a lazaságot, azt a fajta nemtörődömséget, ami alapvetően egy ilyen tipust jellemez. De amivel amúgy a hozzád hasonlóak eléggé rejtegetni próbálják, hogy amúgy arany szívük van. TJ Handerson 2451935670  Tetszett az, hogy a jellem részben adtál valamiféle párhuzamot a régi, középiskolás éned és a mostani között, amiben nincs is nagy különbség. Rád szokták mondani, hogy idegenkedik a változástól, mint ördög a kereszttől. Hanyag elegancia. Ez jutott eszembe rólad, mert te az a tipus vagy, akit a mosoly öltöztet. Smile Az, hogy minden hülyeségben benne vagy nem baj. Az egyetemen sem növi ki ezt az ember. Ha csak arra gondolok, hogy volt olyan haver aki pucéran beleült az éjszaka közepén egy köztéri kukába, lefényképeztette magát és feltette netre a képet. TJ Handerson 530746732  Vannak ilyenek is. De amúgy a felelősségtudat is benned van, ez azért látszik, főleg ahogyan a húgodhoz viszonyulsz.

Na a történeted aztán megér egy misét. Épp az előbb írtam neked a felelősségtudatról, erre fogod magad és a vihar kellős közepén mindent hátrahagyva, bevonulsz a haveroddal az óceánba, mert az milyen fun már. Ilyet nem csinálunk, főleg ha az embert várják kinn a parton. TJ Handerson 1907820310  Belegondoltál abba, hogy a húgod mit érezne, ha ott maradtok? Jó persze, ez nem így lett, de ezt előre nem láthattad. Szóval szerintem erre te is rájöhettél később, még akkor is ha adtad a laza gyereket és emberkedtél, hogy neked aztán nem lehet semmi bajod….szóval biztos, hogy a lelked mélyén aggódtál. Mert ha nem lett volna veszélyes a dolog, akkor nem úgy mentek be, hogy a húgodnak nem szóltok.
Viszont ami bennem kíváncsiságot hagyott és erre a végén sem kaptam választ, bár minden bizonnyal ennek az elmesélése a játéktérre vár, hogy mi volt az a jelenet Vicki-vel? Hogy valóban mi baja? Bár sejtésem van, és szerintem neked is, de idővel miden bizonnyal választ fogsz kapni rá.

Nagyon jól hozod ennek a laza srácnak a jellemét, abszolút alkalmazkodik a stílusod a megjeleníteni kívánt jellemhez. Nekem bejött. TJ Handerson 4142114136

A Tara-Plecsnit egy apró vitorlásmakettel adom most át. Színt admin ad majd neked.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

TJ Handerson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nicole Handerson
» Nicole Handerson

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: