★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 65 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 47 vendég :: 2 Bots Caleb Jones, Charles Holmes, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Melody Sharp, Neo B. Grayson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 17:28-kor Luana Machado
tollából Ma 16:50-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:05-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:04-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:03-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:53-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 13:11-kor Wang Weiguang
tollából Ma 11:48-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 11:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | friendship goals Szomb. Jan. 18 2020, 23:29 |
| Csodás neved Play by: Dave Franco (vagy akit csak szeretnél, a lista végtelen, én pedig BÁRKIT imádni fogok <3) Születési hely: New York Kor: 22-25 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: tudtommal heteroszexuális (meglephetsz) Családi állapot: facér Csoport: üzlet Történetünk: Együtt nőttünk fel, egymás babazsúrjain, csúszdaparkos születésnapi partijain ugyanahhoz az asztalhoz ültettek minket. És még egy féltucat kölyköt. Köztünk valahogy mégis kialakult egyfajta haverság, ami idővel barátsággá érett. Te loptad apád legféltettebb piáit, én loptam anyám piruláit, hetente legalább egyszer fullosan kiütöttük magunkat. Hamis személyit csináltattunk, brooklyni és queensi bárokba lógtunk be, zsúfolt házibulikban kerestük az élet értelmét. Vagy csak annyira értelmetlennek láttuk az életet, hogy bármit hajlandóak voltunk kipróbálni. Sokáig azt hitted, teljesen egyformák vagyunk. Sokáig én is azt hittem. Hétvégén teniszmeccseket vívtunk, golfklubba jártunk, már reggel kilenckor vodkával hígítottuk a narancslevet. Annyira klisésen semmitmondó életet éltünk... én nem is tudom, hogyan lett ebből... még nagyobb káosz? Amikor megtudtad, mit tervezek (beadni a jelentkezésemet az állatorvosi egyetemre), megpróbáltál lebeszélni. Könyörögtél, vitatkoztál velem, undorodva részletezted, mennyire rossz lesz, ha letérek a kijelölt útról. Már elterveztél mindent, tovább robogtunk volna a semmibe, de legalább együtt, mindig csak együtt. Szépen lassan leszoktam mindenről, ami összekötött minket, igyekeztem új alapokra helyezni a barátságunkat. Meglepően sikeresen, hiszen apám kedvéért még mindig jártam a vacsoraestekre és koktélpartikra, ahol a családod - főként te - is rendszeresen felbukkantál. Apám azonban mindezt megunta, kirakott, szó szerint, deportált Brooklynig, kaptam tőle egy kétszobás lakást, és levette rólam a kezét. Minden tagságomnak lőttek, a gyakornoki keresetemből kell megélnem, ami nagyjából ezrede az eddigi havi apanázsomnak. Túlélheti ezt a barátságunk? (Az előtörténet elolvasása erősen ajánlott. Egyébként nyitott vagyok a változtatásokra is, sőt, olyanra alakítod a karaktert, amilyenre csak szeretnéd. Tinédzserkori kísérletezésükbe sok minden belefér, neked kell kijelölnöd a határokat, én igazodom hozzájuk. ) |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | friendship goals | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |