Jellem
J - jóképű, amit már egészen az óvoda óta kihasznál, hogy a lányok közelébe juthasson.
A - akaratos, tudja, hogy mit akar és mindent megtesz azért, hogy elérje azt amit kitalált
S - szenvedélyes, ami a munkájához és a hobbijához is elengedhetetlen
O - okos, hihetetlenül könnyen megjegyez bármit, ennek köszönhetően több nyelvvizsgával is büszkélkedhet és az egyetemet is kitűnő minősítéssel végezte el
N - nyugodt, igaz nem mindig, ki lehet hozni őt is a sodrából
S - ez már volt egyszer. Legyen mondjuk seggfej? Igen, az is tud lenni
I - irracionális
N - nagyon allergiás a mogyoróra
C - cápa, az esküvőjén ez is volt a menün, aki evett belőle az másnapra gyomorrontást kapott. Nem volt valami szép a nászútjuk első napja ennek köszönhetően
L - laza, tudja mikor kell komolynak lenni, de ha éppen nem kell, akkor szeret hülyéskedni, szórakozni
A - aranyos, legalábbis próbál az lenni, de nem mindig sikerül neki.
I - ittas, volt már párszor, így ismerte meg a feleségét is, a haverjaival poénból belógtak egy esküvőre, ahol találkozott a lánnyal
R - rendszerető, az otthonában és az autójában is, mindennek mindenhol meg van a helye. Csak kivételes alkalmakkor hagy maga után kuplerájt.
Múlt
Szemelvények egy elromlott házasságról.
A boldogító igen- És Ön akar-e Mr. Sinclair felesége lenni? -Igen!- feleli a kérdésre Lor azonnal a választ, majd az engedélyt meg sem várva a nyakamba ugrik és megcsókol. Mosolyogva kapom el, és viszonzom a csókját, majd megpörgetem, hogy az esküvői videón legalább jól mutassunk.
A fogadáson nincsenek sokan, maximum százötvenen lehetünk, közeli rokonok, távoli rokonok, még távolabbi rokonok, és barátok, barátok mindenhonnan az életünk eddigi szakaszaiból. Az egyiksarokban egy zenekar játszik, középen a táncparkett még üres, de majd megváltozik ez is, csak az első tánc szokás szerint az ifjú páré, de még csak a vacsoránál tartunk, a tánc majd egy kicsit később következik. Látszólag mindenki nagyon jól érzi magát, ami nem csoda, hiszen senki előtt sincs üres pohár, mindenkiét folyamatosan újra töltik.
Ahogy körbe nézek a termen valami szemet szúr.
- Drágám, hova ültetted a szingli barátnőidet? Be akarom mutatni őket a srácoknak. - azt mondják esküvőkön jól lehet csajozni, és ez igaz is, én is egy esküvőn ismertem meg Lort.
- Sajnos nem tudtak eljönni… - feleli ártatlan arccal én meg hiszek neki. Bár ne tenném.
Ártatlan telefonhívásokÚjabban elkezdtem futni járni, utálok futni, de mégis valahogy egyre több és több kedvem van kimozdulni a házból egy jó kis futás erejéig. Ilyenkor nem viszek magammal semmit sem, a lakáskulcs is otthon marad, kerítésen át tudok mászni, a bejárati ajtó mellett meg egy teknősbéka alatt van a kulcs, ami ugyan nem téveszt meg senkit sem, de nekem néha jól jön, hogy ott van.
Egyre növelem a lefutott távot, ma az órám szerint nyolc kilométert tudtam le, viszonylag jó idő alatt. Az utam egyből a konyhába vezet, hogy pótoljam a folyadék vesztést, s miközben már a második pohár vizet döntöm magamba megjelenik Lor, a telefonommal a kezében, majd leteszi elém a pultra, a híváslista van rajta megnyitva. Keresztbe teszi a mellkasa előtt a karjait, ezt csak akkor szokta amikor veszekedni akar, de én meg nem akarok. Nem csináltam semmi rosszat sem.
- Ki az a Caitlin? ÉS ki az a Lisa? - kérdezi én pedig sóhajtok egyet. Látom, hogy a reakcióm még jobban felpaprikázza őt, de nem zavar, tudom hogyan kell lenyugtatni, legalábbis a végső megoldást tudom, már párszor alkalmaztam is.
- Meséltem neked már róla, van egy lány, akinek én vagyok a menedzsere. Neki, meg a bandájának, tudod… zenekar, akiknek stúdiózást, interjúkat meg fellépéseket intéztem az elmúlt hónapokban. Ő Caitlin, nehéz időszakon megy át, biztosan azért hívott. - felelem neki nyugodt hangon, majd folytatom.
-Lisa pedig az egyik modellem lesz, meséltem neked, hogy a tájképekről át akarok váltani a portrékra, és ő elvállalta, hogy modellt áll nekem. - felelem még mindig nyugodt hangon, habár kezdek kissé mérges lenni amiért nem képes megjegyezni az információkat. Nagyon sokat meséltem neki a munkámról és a fotózásról is, sőt őt is megkértem, hogy legyen a modellem, de nemet mondott.
- Mind a ketten az elmúlt egy héten legalább egy tucatszor hívtak ha nem többször és te is legalább ennyiszer hívtad őket! -feleli, ami azt jelenti, hogy már megint átnézte a telefonomat. Ennyi erővel a facebookomat is megnézhette volna, sőt, biztos, hogy meg is nézte, de mivel nem talált ott semmit sem, ezért a telefonlistámat hozta fel. Odamegyek hozzá, végigsimítok az arcán, majd felemelem és felültetem a pultra, automatikusan nyitja nekem a lábait, hogy beállhassak közéjük.
- Ne csináld ezt, tudod, hogy én csak téged látlak, senki mást. - mondom a szokásos szöveget, amitől Lor kedve mindig száznyolcvan fokos fordulatot vesz, s a hatás most sem marad el, elmosolyodik, majd megcsókol.
- Ne haragudjA döntésMár csak két órám van hátra a megbeszélésig és addig még be kellene fejeznem ezt a fotózást. Egyre jobban megy, sőt, már egészen pazarok a képeim, egyre több a megrendelés, de nem tudom mindegyiket teljesíteni, hiszen nem ez az elsődleges munkám.
Rettenetesen nehezen haladunk, a modelljeim között nincsen meg a kémia, ami a képekhez kellene. Bárhogy instruálom őket, nem járunk sikerrel, pedig már azt is mondtam Tednek, hogy gondoljon Mollyra úgy, mintha tényleg ő lenne a barátnője, mert szenvedélyt akarok látni a képeken, nem pedig egy pár bénázását az első szex előtt.
- Ted, éld már bele magad egy kicsit az istenit! - mondom neki, ahogy visszanézem a képeket. Egytől egyig kuka az egész, és ezt megmutatom Tednek is.
- De… most jöttem össze a csajommal, ha meglátja a képeket kinyír. - Olyan vagy, mintha kiheréltek volna és nem mernél szegény Mollyhoz hozzá érni, pedig nem látod, hogy milyen gyönyörű? Megmutatom mit akarok, állj ide a kamerához és nyomogasd ezt a gombot, de ne mozdítsd el, pont jó szögbe van beállítva. - oda állítom a helyemre a srácot, és megmutatom melyik gombbal tud képeket csinálni, aztán odamegyek Mollyhoz. Szerencsére ing van rajtam, így majd a későbbiekben Ted teljesen le tudja utánozni a mozdulatokat, hiszen neki is azt kell viselnie.
Egy pályázatra készítek képeket, parfüm reklámhoz keresik a legtökéletesebb beállításokat, és hát tudjuk, hogy a mai világban szexszel mindent el lehet adni, ezért vettük mi is erotikusra a figurát. Molly teljesen átszellemül ahogy megállok vele szemben és én is, szeretőket alakítunk, akik nem tudnak ellenállni egymásnak, simogatás, csók és finom harapások, persze csak a kamerának játszunk, semmi komoly nem történik.
Egyszer csak egy hangos ajtócsapódás zökkent ki minket a szerepünkből. Rajtam már csak a nadrágom van, de az öv már kicsatolva, Molly fehér melltartóban és bugyiban van, idő közben ő is megszabadult pár ruhadarabjától.
- Tudtam, hogy megcsalsz! - kiabál Lor, miközben lerángatja az ujjáról a gyűrűjét és hozzám vágja.
- Elegem volt, elválok! - Rendben, viszlát Lor. - felelem neki. Este én is valami hasonlót mondtam volna neki, annyi különbséggel, hogy tudom, még mindig szedi a fogamzásgátlóját annak ellenére, hogy megegyeztünk, nem szedi tovább.