★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 42 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Katherine Warren
tollából Ma 02:15-kor Amber Fleming
tollából Ma 01:56-kor Nadia Romanov
tollából Ma 01:24-kor Deidre Doherty
tollából Ma 00:14-kor Adrian Bartolomis Brouen
tollából Tegnap 23:43-kor Rowan W. Mills
tollából Tegnap 23:32-kor Seuna Silived
tollából Tegnap 23:14-kor Dr. Sylvanus Arvenson
tollából Tegnap 22:01-kor Lambert Schultz
tollából Tegnap 21:18-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Prudence Kedd Okt. 15 2019, 07:54 |
| beregisztrált | Play by: Öykü Karayel Születési hely: bármi Kor: 26 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: fogalmam sincs Csoport: bármi Történetünk: Amíg nem ismertelek, fogalmam sem volt róla, hogy milyen szeretni valakit, elképzelni sem tudtam volna, hogy valaha valakivel lekomolyodjak. Amikor megláttalak téged a barátnőiddel nevetve azon az estén abban a menő Pubban, ahová csak úgy belógtunk a haverjaimmal, azonnal tudtam, hogy kellesz nekem. Nem volt persze elég pénzem, hogy kifizessem az italt, amit ott kértél, amikor megkérdeztem, hogy mit iszol, így kikértem neked, majd leléptem fizetés nélkül. Következőkor véletlenül futottunk össze az utcán, közölted velem, hogy van egy fekete pontom a rossz húzásom miatt, én pedig megígértem, hogy kiengesztellek érte. Már akkor illegális verekedéssel kerestem a pénzem, mindig könnyebbnek tűnt, mint az, hogy tisztességes munkával keressek pénzt, így akkor este is verekedni mentem, amit megnyertem nem kevés pénzért, azonban egy kék monoklival a szemem alatt találkoztunk és vittelek el vacsorázni. Meg akartalak hódítani, azonban arra nem számítottam, hogy te sokkal hamarabb ellopod az én szívemet. 2 évet alkottunk egy párt, aztán négy évvel korábban engem lecsuktak gyilkosság miatt. A húgomat megerőszakolta egy féreg, én pedig megöltem a fickót - arról még nem is tudsz, hogy épp aznap akartam megkérni a kezedet. Nem volt kérdéses, hogy kitartottál volna mellettem, egy percig sem kételkedtem abban, én mégis úgy döntöttem, hogy jobb lesz, ha befejezzük, mert önzőség lett volna részemről elvárnom tőled, hogy várj rám. Eljöttél egy párszor látogatóba, de sosem voltam hajlandó kimenni a látogató terembe. Egy idő után nem jöttél többet, és ez így volt jó. Nemrég azonban szabadon engedtek, és a húgom szerint ezt te is tudod. Bár fogalmam sincs, hogy a négy év alatt mi történt veled, talán már van valakid, vagy rég tovább léptél. Nem tudhatom. Nem akarok ismét felbukkanni az életebe, hogy megzavarjam a felépített életed nélkülem, de mi lesz, ha majd újra találkozunk? Vajon tudjuk fojtatni a kapcsolatunkat, vagy annyira elfelejtettél, hogy többé nem tudnál rám úgy rám nézni, mint régen? Minden mást a megalkotóra bízok, a PB-nek örülnék, ha maradna. A név is változtatható, ha nem tetszik. Nagyon várlak, ha megérkeztél, kérlek jelezd |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Prudence | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |