★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 286 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 278 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 9:01 am-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01 am-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:28 pm-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:10 pm-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 10:42 pm-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 10:30 pm-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 9:17 pm-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 9:02 pm-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 8:57 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Mr. Tuskó, akit a nyakamba varrtak | |
| | Mr. Tuskó, akit a nyakamba varrtak Hétf. Szept. 02, 2019 11:51 am |
| Victor vagy ami tetszik Play by: Dominic Sherwood Születési hely: ? Kor: 21-26 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: ? Csoport: diákok/törvényszegők? Történetünk: Az első pillanattól tudtam, hogy az idegeimen fogsz táncikálni minden nap, amikor együtt kell dolgoznunk. Baromi idegesítő és arrogáns vagy. Azt hiszed, hogy te vagy a világ közepe és szarsz mindenre magasról. A kötelesség számodra ismeretlen szó, legalábbis abból, ahogy a közmunkádat végzed, nekem ez jön le. Egyértelmű, hogy semmi kedved az egészhez, de attól még csinálhatnád rendesen, amit kell, nem? Szegény állatok nem tehetnek arról, hogy te hülye voltál és balhéba keveredtél, amiről meg se merlek kérdezni, hogy mi volt az, mert míg én szeretek meló közben beszélgetni, belőled alig lehet kifacsarni pár szót. Biztos rohadtul sérti a büszkeségedet, hogy erre a melóra köteleztek és most duzzogsz, mint egy kisgyerek, aki büntibe került. Minden esetre, mivel az én nyakamba varrtak és nekem kell felügyelnem a munkádat, el kell viseljelek pár hónapig. Pár rohadt nehéz, nagyon nagyon hosszú hónapig. /A srác tehát közmunka miatt melózik az állatkertben de, hogy ezt mi miatt rótták ki rá, azt az alkotóra bízom. Minden esetre Grace szöges ellentéte, mert míg a lány pedáns, csendes és visszahúzódó, a pasi harsány és pörgős, ráadásul tényleg tojik mindenre, ami lehet akár amiatt, mert a családja gazdag és már úgyis tudja, hogy nem kell később sem szűkölködnie, vagy amiatt, mert a jég hátán is megél és tudja, hogy tök mindegy mi történik, ő úgyis jól meglesz. Ezt is az alkotóra bízom, ahogy azt is, hogy miért olyan, amilyen, hiszen biztos okkal olyan undok, bár ez Grace-re úgy sincs hatással. A lány tökéletesen akarja elvégezni a rá bízott feladatot és nem fog meghátrálni, ez meg talán zavarja is majd a srácot. A terv, hogy a nehéz kezdés ellenére nagy nehezen megkedvelik egymást és Victor lesz az, aki egy kicsit kizökkenti Grace-t, vagy épp szembesíti a félelmeivel, mert a lány is kisegíti azzal, hogy a hanyagsága ellenére jó véleményt ír róla a partfogójának, hogy ne kerüljön a srác még nagyobb bajba és az ő fejéhez se vágja senki, hogy nem lehet rábízni semmi komolyabb munkát. Hogy aztán mi kerekedik a furcsa ismeretségből, az még a jövő zenéje. Ha érdekel a karakter és a plot, regisztrálj és dobj meg egy üzivel! Várlak szeretettel! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Mr. Tuskó, akit a nyakamba varrtak | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |