A pénz sem lett volna akadály, ha azt választottad volna, de akkor most egyre gondoltunk. A Central Park közelében van egy kellemes kis kávézó. Hétvégén ráérsz?
Férfi? Ön pluszban még azt hiszi rólam, hogy férfi vagyok? Akkor sajnálom, hogy csalódást kell önnek okoznom, mert én nagyon is úgy gondolom, hogy nő vagyok. Akarja, hogy bebizonyítsam?
És a nevem valóban Jessica. Az összes iratomon ez a név szerepel.
Persze, holnap első dolgom lesz pénzt utalni a legközelebbi állatmenhelynek. Ezzel az indokkal: Valaki pénzt keresett nálam és én ezt a nemlétező pénzt továbbadom. Biztos örülni fognak neki neki ígyis-úgyis
Kapott a telefonszám mellé nevet is? Mert engem Jessica Hien Chan-nek hívnak, de továbbra sem hiszem, hogy engem keress.
Felőlem akár egy állatmenhelynek, vagy valami jótékonysági szervezetnek is átutalhatja azt a pénzt. Ott még jobb helyen is lenne, nekem annyira nem hiányzik...
De ha így folytatja tényleg el fogom hívni, hogy rossz telefonszámot kaptam.
Nem szeretnék börtönbe kerülni. Igaz, szeretek a négy fal között lenni, de nem kellenek rácsok is... Bár most már szeretném megtudni, hogy kicsoda is ön. A bankszámlamra ugyanis nem érkezett semmi átutalás, nem is vártam pénzt senkitől, semmiért. De ha ennyire kell önnek pénz, megegyezhetünk valamennyiben, ha így békén hagy...
Nem viccelődök. Maga szerint tényleg ilyen hirdetés-átutalás mizériával töltöm az ididőmet amikor tanulhatnék, olvashatnék, filmezhetnék vagy játékot fejleszthetnék? Ugyan kérem. Ez még viccnek is rossz.
Még mázli, hogy nem azzal próbálkozott, még a végén akár egy évig tartó szabadságvesztést is kaphatna egy olyanért... de így csak beérem azzal, ha visszaadja a pénzem, amit átutaltam korábban.
Még hogy telefonos prank... Nem élek én olyan gyerekes dolgokkal, ne viccelődjön már...
Először is: megnyugatató, hogy a memóriája nem sérült. Másodszor: Milyen alattomos vád ez! Továbbra sem vertem át/tervezem átverni. Higgye el, ha ártani akarnék, hirdetés helyet inkább adatfeltöréssel/lopással próbálkoznék. De nem teszem. Tudom, hogy illegális lenne.
Különben is, nem pont fordítva történik a dolog? Ön próbál meg velem szórakozni ezzel a telefonos prank dologgal, ugye?
Szép próbálkozás... A magafajta csalók azonban szinte mind így próbálkoznak először. Tudom, hogy jó számra írtam. És a memóriám is rendben van, köszöni szépen.
Jó estét! Sajnálom, ön téves számnak küldött üzenetet. Talán a telefonszám is hibás lehetett, az internet elég csalóka, sötét hely tud lenni.
U.i.: Nem, ez nem egy számítógép által generált üzenet. Fogalmam sincsen mit keres rajtam tévesen. Én nem hirdettem sehol semmit. Még egyszer sajnálom, hogy átverték vagy rossz a memóriája.
Szép estét! Legközelebb, ha meghirdet valamit az interneten írja azt is a leírásba, hogy tulajdonképpen egy babaház kellékeként funkcionál. Mert enélkül elég megtévesztő az egész hirdetés, ugye tudja?