★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 87 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 68 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Arya Rose Shirman, Bellis Oakwood, Cassandra Fletcher, Damian A. Noir, Dominic Reynolds, Elena Forbes, Enzo De Santis, Jacob Cohen, Jayda Winters, Lambert Schultz, Leroy Montfaucon, Nadia Romanov, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Braylen Yang
tollából Ma 22:44-kor Jayda Winters
tollából Ma 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Ma 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Ma 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Ma 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Ma 19:52-kor Andrés Casado
tollából Ma 19:26-kor Wang Weiguang
tollából Ma 19:17-kor Marcos Carmona
tollából Ma 19:00-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Szertáros pajti Csüt. Május 30 2019, 19:28 |
| Őőő izéé... amit akarsz. Play by: Nem szabom meg, de azé' nézzé' ki valahogy Születési hely: Mit tudjam én? Kor: 18-23 között valahogy Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: Heteroszexuális Családi állapot: ? Csoport: Diák Történetünk: Oké, kezdjük ott, nem vagyok beléd lehetetlenül, és visszavonhatatlanul szerelmes. Legfeljebb csak kedvellek, vagy valami hasonló, de el ne szállj itt nekem. Szóval, a mi történetünk a kémia szertárban kezdődik, és ott is ér véget. Levezetjük egymáson a feszültséget, és viszontnemlátásra a nap további részére. Ha véletlen össze is futunk, úgy viselkedünk egymással, mint két idegen. Többnyire én teszek valami megjegyzést a béna séródra, te pedig elpusmogod az orrod alatt, hogy ribanc. Mindezt annak érdekében, hogy ne vegyen egyik locsifecsi picsaszájú sem, a szájára, majd olyan pletykákat terjesszen, ami valótlan. Van én nekem elég bajom nélküled is. De a lényeg, ami lényeg, mielőtt elunnád a hirdetést, és elkattintannál,hogy te vagy a suli, nagymenője. Én pedig...hát mondjuk úgy, az a lány, aki inkább a balhéiról híresebb, mintsem arról, hogy amúgy tökre jól helytáll az iskolában. Megrögzötten próbálok tőled távol maradni, és ahogy én látom te is tőlem. Legalábbis ezt mutatod, aztán a másik pillanatban felveted, hogy esetleg randizhatnánk. Komolyan. Mi a fasz bajod van neked? Mindegy is, nem sok mindent határozok meg, csak kicsit forgassuk fel egymás életét . Lehet meglévő karakter is az oldalon, szeretettel várlak * |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Szertáros pajti | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |