★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 173 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 172 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Szertáros pajti Vas. Márc. 29 2020, 11:20 |
| Csodás neved | Play by: Nem szabom meg, de azé' nézzé' ki valahogy. Születési hely: Mit tudjam én? Valahol. Kor: 19-25 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: Heteroszexuális, Bár tőlem szeretheted a fiúkat is. Családi állapot: ? Csoport: Diák, Munkás...bármi. Történetünk: Oké, kezdjük ott, nem vagyok beléd lehetetlenül, és visszavonhatatlanul szerelmes. Legfeljebb csak kedvellek, vagy valami hasonló, de el ne szállj itt nekem. Szóval, a mi történetünk a kémia szertárban kezdődik, és ott is ér véget. Levezetjük egymáson a feszültséget, és viszontnemlátásra a nap további részére. Ha véletlen össze is futunk, úgy viselkedünk egymással, mint két idegen. Többnyire én teszek valami megjegyzést a béna séródra, te pedig elpusmogod az orrod alatt, hogy ribanc. Mindezt annak érdekében, hogy ne vegyen egyik locsifecsi picsaszájú sem, a szájára, majd olyan pletykákat terjesszen, ami valótlan. Van én nekem elég bajom nélküled is. De a lényeg, ami lényeg, mielőtt elunnád a hirdetést, és elkattintannál, Te vagy a suli nagymenője. Én pedig...az egyetem méhkirálynője, ha úgy tetszik.. Igyekszem a látszatot megtartani, hisz nevet kell szereznem magamnak, ha nem akarom, hogy a politika még jobban beleszóljon az életembe, mint ahogy most. De ahogy az álarc szokott egyszer csak lehull, és felfedi az ember igazi arcát. Kíváncsi vagy mit látnál? Gyere és regizz, nagyon várlak *- * Lehetsz meglévő karakter is! |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Szertáros pajti | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |