New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 50 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 48 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

kinder surprise - regisztrálva
Témanyitáskinder surprise - regisztrálva
kinder surprise - regisztrálva  EmptyKedd Márc. 05 2019, 18:04
Csodás neved

Play by:
Zoe Kravitz (?)
Születési hely:
New York
Kor:
20-30
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
?
Csoport:
Diák (vagy városlakó, semmiképp se törvényen kívüli)
Történetünk:

Achtung, elveszett egy német kisfiú

Vagy kislány, azt még pontosan egyikünk sem tudja, de alaposan felforgatod majd az életünket, ha megjelensz a lakásunk ajtajában. Azt tudnod kell, hogy rajtam kívül még 4en (Mac, Ines, Cherry és Dante) laknak  a Regbo Park 99th St, 9. emelet, 902-es számú lakásában, szóval 4 emberen kell átverekednek magad, ha el akarsz jutni hozzám. Vicceltem, nem kell félned tőlük, mind tök jó fejek.

Amit szeretnék kihozni ebből az egészből:
- egyéjszakás kalandnak indult, néhány buli alkalmával találkoztunk, meg volt a bizsergés meg miegymás, de ennél tovább nem mentünk (úgy értem, nem fűztük szorosabbra a kapcsolatot, ne vittelek haza bemutatni és a többi)
- pár hónappal az utolsó éjszakánk után megjelensz az épületben - vittelek már haza, tudod, hol lakom - és közlöd a fantasztikus hírt, mi szerint fél év múlva apa leszek
- nem várod el, hogy elkötelezzem magam - egyébként rohadtul elvárod, csak nem mondod -, én meg nem az a fajta vagyok, aki ezt nem teszi meg
- nem hagylak magadra, ettől nem kell félned, de ne akarj azonnal családként gondolni ránk, mert nem fog működni
- ha nem csíped a barátaimat, esélyünk sem lesz elmélyíteni a kapcsolatunkat, ha kedves leszel, imádni fognak, rajtad áll
- ne sajátíts ki, Ines és Mac, talán még Cherry is biztos el akarnak majd menni veled ultrahangos felvételeket lesegetni, engedd, hadd menjenek
- a lapom elolvasása kötelező, megérted majd, miért számíthatsz rám
- nyilván egymásba szeretnek majd, de nem holnap és nem is a hónap végén (hosszadalmas folyamat lesz, de megtörténik idővel)

Amit elvárok:
- légy elkötelezett, gondold komolyan és maradj az oldalon, megszakad a szívem, ha netán eltűnnél
- szívesen ötletelek, de ezeket felhasználva, szeretném, ha lenne fantáziád (bármi elképzelésed támad, ne félj megosztani velem)
- ha a play by nem tetszik, regelj be, megbeszéljük, de előre szólok, Watson szereti a fekete bőrű lányokat, abból csemegézz

Amit nyújtani tudok:
- heti 1-2 reagot (ha változna, jelzem ne aggódj)
- vicces vagyok, unatkozni nem fogsz
- próbálok felelősségteljes felnőtt módjára viselkedni és kivenni a részem a babavárás örömeiből (a szülésnél nem leszek bent, nem bírom a vért)

Biztos lehetsz benne, hogy egy elég vicces kis társaságba csöppensz majd bele, ahol minden móka és kacagás. Ja nem, de jól hangzik!
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

kinder surprise - regisztrálva
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» drága mamá y papá - regisztrálva
» Bradley Wagner a férjem -Regisztrálva
» Surprise always goes two ways.
» surprise in my life
» surprise; Tae Ri × Taeyang

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: