Achtung, elveszett egy német kisfiú
Vagy kislány, azt még pontosan egyikünk sem tudja, de alaposan felforgatod majd az életünket, ha megjelensz a lakásunk ajtajában. Azt tudnod kell, hogy rajtam kívül még 4en (
Mac, Ines, Cherry és Dante) laknak a
Regbo Park 99th St, 9. emelet, 902-es számú lakásában, szóval 4 emberen kell átverekednek magad, ha el akarsz jutni hozzám. Vicceltem, nem kell félned tőlük, mind tök jó fejek.
Amit szeretnék kihozni ebből az egészből:- egyéjszakás kalandnak indult, néhány buli alkalmával találkoztunk, meg volt a bizsergés meg miegymás, de ennél tovább nem mentünk (úgy értem, nem fűztük szorosabbra a kapcsolatot, ne vittelek haza bemutatni és a többi)
- pár hónappal az utolsó éjszakánk után megjelensz az épületben - vittelek már haza, tudod, hol lakom - és közlöd a fantasztikus hírt, mi szerint fél év múlva
apa leszek - nem várod el, hogy elkötelezzem magam - egyébként rohadtul elvárod, csak nem mondod -, én meg nem az a fajta vagyok, aki ezt nem teszi meg
- nem hagylak magadra, ettől nem kell félned, de ne akarj azonnal családként gondolni ránk, mert nem fog működni
- ha nem csíped a barátaimat, esélyünk sem lesz elmélyíteni a kapcsolatunkat, ha kedves leszel, imádni fognak, rajtad áll
- ne sajátíts ki, Ines és Mac, talán még Cherry is biztos el akarnak majd menni veled ultrahangos felvételeket lesegetni, engedd, hadd menjenek
- a lapom elolvasása kötelező, megérted majd, miért számíthatsz rám
- nyilván
egymásba szeretnek majd, de nem holnap és nem is a hónap végén (hosszadalmas folyamat lesz, de megtörténik idővel)
Amit elvárok:- légy elkötelezett, gondold komolyan és maradj az oldalon, megszakad a szívem, ha netán eltűnnél
- szívesen ötletelek, de ezeket felhasználva, szeretném, ha lenne fantáziád (bármi elképzelésed támad, ne félj megosztani velem)
- ha a play by nem tetszik, regelj be, megbeszéljük, de előre szólok, Watson szereti a
fekete bőrű lányokat, abból csemegézz
Amit nyújtani tudok:- heti 1-2 reagot (ha változna, jelzem ne aggódj)
- vicces vagyok, unatkozni nem fogsz
- próbálok felelősségteljes felnőtt módjára viselkedni és kivenni a részem a babavárás örömeiből (a szülésnél nem leszek bent, nem bírom a vért)
Biztos lehetsz benne, hogy egy elég vicces kis társaságba csöppensz majd bele, ahol minden móka és kacagás. Ja nem, de jól hangzik!