★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 52 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 45 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:30-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 19:26-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
bromance, but not that romance | |
| | bromance, but not that romance Csüt. Feb. 28 2019, 19:06 |
| Callum … Play by: Cillian Murphy Születési hely: New York Kor: 34 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: ? Csoport: Törvényen kívüli Történetünk: A környék, ahol felnőttünk belénk nevelte az élni akarás és a túlélés minden csínját-bínját. Kölyökkorunk óta ismerjük egymást, számát sem tudom, hányszor mentetted meg a seggem, ahogy arról sem beszélünk már, én hányszor tettem meg ugyanezt érted és tesszük meg a mai napig is. Amíg neked a whisky és a nők a gyengéid, addig nekem a műtárgyak és az azzal való illegális kereskedelem. Jól menő ingatlancégnél dolgozom főállásban, profilunk a gazdagok kiszolgálása, de igazából nem erről szól az egész. Legalábbis részemről. Nagyjából három, talán négy éve avattalak be a bizniszbe, kihúztalak a szarból és annak a lánynak a bűvköréből, akit végül lecsuktak drogbirtoklásért és csak nekem köszönheted, hogy az ártatlan, hófehér segged nem a börtönben rohad. A bizalmasom lettél, a jobb kezem. Te felelsz a pénzemért, te intézed az üzleti megbeszéléseket és intézed a papírmunkát. Cserébe tíz százalékot kapsz minden eladott műtárgy után és annyi nőt, amennyit csak akarsz. Könnyen leszel szerelmes barátom, a legutóbb is hamar belehabarodtál egy szőkeségbe, de a kapcsolatotok nem tartott tovább huszonnégy óránál. Lojális, megbízható, szavahihető, intelligens. Ezekkel a szavakkal tudnálak jellemezni, ha végre megkomolyodnál. A humorod utánozhatatlan, de olykor nyers és nem alkalomhoz illő. Vulgáris, heves és hangos vagy, nem tudom, hogy olasz felmenőid vannak, vagy túl sokszor láttad a Keresztapa trilógiát.
További információ üzenetben. Szeretnék mindent megtartani (pb, név, csoport). |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | bromance, but not that romance | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |