★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 217 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 213 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Milo, az unokaöcs Pént. 17 Márc. - 21:39 |
| Milo a kis kobold Teljes név: #milocsodacsaládnév Play by: #maxcharlesesetleg Születési hely:#legyélqueensszülőtte Kor: #öthathét Lakhely: #queens Szexuális beállítottság: #heterokisgyerekmég Családi állapot: #nagyonnőtlen Csoport: #válasszkedvedre
#kiskobold, #unokaöcs, #imádnivalógyerek, #milomanó és még sorolhatnám mennyi röhejes hashtag ha veled vagyok öcskös. A legfiatalabb nagybátyám fia vagy, tipikus második gyerek, aki megmérgelődik ha a testvére (legyen lány vagy fiú) nem azt teszi amit te szeretnél. Sokszor panaszkodsz, hogy ezt meg azt nem enged meg neked, mert gonosz. Valójában nem gonosz, csak jóval idősebb nálad és a tíz év korkülönbség köztetek okot ad neki arra, hogy perpillanat nyűgnek nézzen téged. De nem vagy az, mert a testvéred szeret. Tudom. Amint az előtörténetemből kiderült, nagy zombifan vagy, akire néha én vigyázok. Jellemileg nagyon összetett kisgyerek vagy, aki tudja hogyan használja ki a felnőtteket és mit kell tennie akkor ha valamit meg akar kapni. Imádod a Tűzfiú és Vízleány játékokat, a World of Tanks-ről nem is beszélve, amit igazából nem is kéne hagynom neked, mert egyáltalán nem a korosztályodnak való. Különben te vagy az egyetlen aki kicsi kora óta Artie-nak hív, mert a Pascal-t valamiért képtelen vagy jól kiejteni ezért megtanítótálak nagy nehezen a második nevemre. Mindemellett imádsz boltba járni és mindent megteszel azért, hogy a felnőttek vásárolni vigyenek téged. Nem tudom, talán azért mert alapból ilyen kis társasági lény vagy?
// A pb csak egy útmutató, ha kapsz jobb barna kis srácot aki megfelel az alanyra akkor szólhatsz és cserélheted. Családnév terén eldöntheted, hogy te is Butterfield akarsz-e lenni vagy sem. Ha nem az se baj, mert nem kötöttem ki hogy apai vagy anyai ágról vagy a kis unokaöcsém. A Milo névhez viszont ragaszkodom, második névnek nyugodtan választhatsz saját ízlésednek megfelelőt. Ha kérdésed lenne amint megjöttél nyugodtan írhatsz egy pm-t és én válaszolok is rá, amint tudok. // |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Milo, az unokaöcs | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |