New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 217 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 213 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Milo, az unokaöcs
TémanyitásMilo, az unokaöcs
Milo, az unokaöcs EmptyPént. 17 Márc. - 21:39

Milo a kis kobold

Teljes név: #milocsodacsaládnév
Play by: #maxcharlesesetleg
Születési hely:#legyélqueensszülőtte
Kor: #öthathét
Lakhely: #queens
Szexuális beállítottság: #heterokisgyerekmég
Családi állapot: #nagyonnőtlen
Csoport: #válasszkedvedre
#kiskobold, #unokaöcs, #imádnivalógyerek,  #milomanó és még sorolhatnám mennyi röhejes hashtag   ha veled vagyok öcskös. A legfiatalabb nagybátyám fia vagy, tipikus második gyerek, aki megmérgelődik ha a testvére (legyen lány vagy fiú) nem azt teszi amit te szeretnél. Sokszor panaszkodsz, hogy ezt meg azt nem enged meg neked, mert gonosz. Valójában nem gonosz, csak jóval idősebb nálad és a tíz év korkülönbség köztetek okot ad neki arra, hogy perpillanat nyűgnek nézzen téged. De nem vagy az, mert a testvéred szeret. Tudom. Amint az előtörténetemből kiderült, nagy zombifan vagy, akire néha én vigyázok. Jellemileg nagyon összetett kisgyerek vagy, aki tudja hogyan használja ki a felnőtteket és mit kell tennie akkor ha valamit meg akar kapni. Imádod a Tűzfiú és Vízleány játékokat, a World of Tanks-ről nem is beszélve, amit igazából nem is kéne hagynom neked, mert egyáltalán nem a korosztályodnak való. Különben te vagy az egyetlen aki kicsi kora óta Artie-nak hív, mert a Pascal-t valamiért képtelen vagy jól kiejteni ezért megtanítótálak nagy nehezen a második nevemre. Mindemellett imádsz boltba járni és mindent megteszel azért, hogy a felnőttek vásárolni vigyenek téged. Nem tudom, talán azért mert alapból ilyen kis társasági lény vagy?

// A pb csak egy útmutató, ha kapsz jobb barna kis srácot aki megfelel az alanyra akkor szólhatsz és cserélheted. Családnév terén eldöntheted, hogy te is Butterfield akarsz-e lenni vagy sem. Ha nem az se baj, mert nem kötöttem ki hogy apai vagy anyai ágról vagy a kis unokaöcsém. A Milo névhez viszont ragaszkodom, második névnek nyugodtan választhatsz saját ízlésednek megfelelőt. Ha kérdésed lenne amint megjöttél nyugodtan írhatsz egy pm-t és  én válaszolok is rá, amint tudok. //

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Milo, az unokaöcs
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Milo Mor
» Milo Morris
» Milo Rosewoods
» Valentina & Milo
» Milo playlistje

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: