★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 127 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 112 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Adriana Corazon Carrillo, Ariel Hella Wright, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Harvey Irvine, Jayda Winters, Josephine F. Moreau, Kendra Chemblar, Lambert Schultz, Layla Hunter, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
you are not my father anymore... | |
| | you are not my father anymore... Pént. Júl. 13 2018, 01:52 |
| Julian Sullivan Play by: Matthew Mcconaughey Születési hely: New York Kor: 48 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: házas Csoport: hivatal/törvényszegők Történetünk: Dear Daddy... Ja, nem?! A mai napig a fejemben visszhangoznak a gondolatok, ahogy kimondtad a szavakat: "Nincs itt keresnivalód, tűnj el a házamból." Egy apa nem mond ilyet a lányának, nemde bár? Még akkor sem, ha éppen lecsúszott kicsit, és igazából nem erre, hanem a segítségedre lenne szüksége. Éppen csak hazajöttem a kórházból a baleset után, amiben meghalt a pasim és az egyik haverja, és te ezzel fogadsz? Szép, mondhatom. Mindegy, eljöttem, és elfogadtam, hogy a szemedben többé nem vagyok a lányod. Anyának egyébként ezt hogy adagoltad be? Érdekelne. Azt tudom, hogy úgy táncol, ahogy te fütyülsz, de azért mégis, valahogy nem tudom elképzelni, hogy elfogadta ezt a döntést egy szó nélkül... A munkádat tekintve nagyágyú vagy New Yorkban, az egyik legmenőbb ügyvéd vagy, aki kész szétszedni bárkit, ha úgy van. Vág az eszed, mint a borotva, és a furfangosságod sem ismer határokat, talán ezt tőled örökölhettem. Azt is el tudtad sikálni, hogy kiderüljön, a kocsi, amivel balesetet szenvedtünk, a tiéd volt. Rossz fényt vetett volna rád, ha az újságok címlapjain te virítasz meg a drogos lányod, nem? Azt azért ne feledd, hogy ezek után, amit tettél, még az is lehet, hogy köpök. Na nem a szemedbe -bár oda is szívesen-, hanem a rendőrségnek.
Annyit elmondhatok még a kariról, hogy titokban benne van ő is a drogügyletekben, elég nagy fejes, és volt némi köze ahhoz, hogy Wyatt és Taylor megrendezzék a saját halálukat. Vagy talán apa, te voltál a fő rendező?
Nagyon-nagyon várlak! Elég fontos szerepe van az életemben, és baromi izgalmas játékok várnak, kérlek gyere minél hamarabb! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | you are not my father anymore... | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |