★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 117 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 100 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Adriana Corazon Carrillo, Ariel Hella Wright, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Harvey Irvine, Joseph Brewster, Josephine F. Moreau, Kendra Chemblar, Killian B. Grimwald, Lambert Schultz, Layla Hunter, Mirabella Jimenes, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 18:55-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Rakoncátlan, szeleburdi húgocskám | |
| | Rakoncátlan, szeleburdi húgocskám Szomb. 17 Márc. - 12:16 |
| Dana McCoy Teljes név: Dana McCoy (keresztnév változtatható) Play by: Zoey Deutch (örülnék, ha ő lenne, de megbeszéljük ) Születési hely:New York Kor: 23-26 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: nem tudom nyomon követni Csoport: megbeszéljük Te vagy az én drága, cserfes, nagyszájú, idegesítő kishúgom. Mindig megkevered magad körül az állóvizet, mindig gondoskodsz róla, hogy a szüleink vérnyomása ne legyen túl alacsony és valahogy mindig te vagy a figyelem középpontjában. A kamaszkori lázadásod leginkább ellenem irányult. Míg én a tanulásra figyeltem és jól teljesítettem, addig te vad bulikon vettél részt, volt, hogy majdnem megbuktál és előfordult, hogy majdnem ki is csaptak vagy épp a szüleinknek kellett menni érted a fogdára. Idővel rájöttem, hogy mindez azért van, mert én voltam mindig a jó példa előtte. A pedáns jó nővér, akire mindig büszkék a szülei és ahelyett, hogy megpróbáltál volna lépést tartani velem, úgy döntöttél nem feccölöd ebbe az energiád. Ennek ellenére szerintem jó testvérek vagyunk. Manapság is sűrűn beszélünk, mindig elmeséled az előző esti buli eseményeit vagy épp, hogy milyen új munkahelyet találtál, de én élvezem ezeket hallgatni. Folyton pörögsz, az életed izgalmas, falod a pasikat és soha nem unatkozol. A te életed az én kisimult sinus görbéhez hasonlító életstílusomhoz képest olyan, akár egy film. Általában te szoktál elrángatni bulizni, ami szinte mindig úgy végződik, hogy kiütöd magad én pedig haza viszlek. Ezért vannak a nagy tesók nem? A lökött tini álarc mögött viszont ott a tanácstalan fiatal nő, aki nem tudja mihez akar kezdeni és csak sodródik az árral, de ezt az arcodat, csak én ismerem. Próbállak támogatni, terelgetni kisebb nagyobb sikerrel, mert bármilyen lüke is vagy, az én húgom vagy és szeretlek! /Minden egyéb kérdésedre szívesen válaszolok, ha beregizel és megdobsz egy üzenettel! Annyi kikötésem, hogy legyél aktív, mert számítok rád! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Rakoncátlan, szeleburdi húgocskám | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |