One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn, Opera

Mikhal Zharkov
Today at 5:13 pmI'm so scared ~ Gabe & Mir

Gabriel Burns
Today at 4:00 pmJulian and Marco - You need to know this, Sullivan

Marco Berlasconi
Today at 3:26 pmWelcome to my silly life, Mister

Marco Berlasconi
Today at 11:12 amAvatarfoglaló

Candice Lovell
Yesterday at 11:02 pmJayden Higgins

Dorian J. Lester
Yesterday at 9:25 pmTrent D'Onofrio

Trent D'Onofrio
Yesterday at 8:52 pmOfficial situation - Ben & Cher

Benjamin Henson
Yesterday at 8:05 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Jayden Higgins
Yesterday at 7:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Fable S. Hill, Gabriel Burns, Lena Caldwell, Mikhal Zharkov, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Laura Kinney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Laura Kinney   Szer. Aug. 02, 2017 12:07 pm

Laura Kinney


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Laura Kinney
Becenevek:
Lara
Születési hely, idő:
1996. 05. 20. Brooklyn
Kor:
21
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Bisex
Családi állapot:
Szingli
Csoport:
Diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
New York University,  Tisch School of the Arts (Művészeti iskola)
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
-
Ha dolgozik//Munkahely:
-
Hobbi:
Fénykard építés, asztali szerepjáték, festés, rajz, és még valami, ami nem biztosan tetszene, ha megtudnád, ráadásul kettő is.
Play by:
Summer Glau

Jellem
pozitív tulajdonságok; kedves, barátságos, segítökész, illedelmes, szorgalmas, értelmes
negatív tulajdonságok; mindenét el hagya, gondja van a időbeni fekvéssel és keléssel, naiv, aluszékony, szórakozott, rendetlen, néha olyan mint egy hisztis rossz gyerek
hobbi; Fénykard építés, asztali szerepjáték, festés, rajz, és még valami, ami nem biztosan tetszene, ha megtudnád, ráadásul kettő is.
szeret/nem szeret; Latex ruha, Természet, Álatok, Teli hold, Esti séták, Rajzolni és festeni, marvel képregényekAzon belül is Logan és X-23 képregények. Az álatkinzókat, A pedofilokat, Azokat akik szemét lerakónak használják az erdőt,
meghatározó pillanatok az életéből; a sikeres kresz vizsga, az első motor, az első tiltot utcai verseny, az első igazi szerelem mind fiúba és lányba, anya eltünése, és/vagy halála
példakép; Yoda, Obi-Wan, Mara, Ahsoka, Padme, Logan, X-23
kedvenc helyszíne; természet, festmény kiállítások
dolgok, amik mindig nála vannak; táska, ceruza, radír, füzet vagy papír
becenevek; Lara
mottó; Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
ami zavar; Az emberi  ostobaság.
amire büszke; A régi műalkotásokra.

Múlt
Konkrétan, nálam mindig is gondok voltak az ébredéssel, és a fekvéssel, s ez nem nagyon változott azóta, hogy anya eltűnt, vagy meghalt. Most is hiába szól a vekker, csak kelletlenül csapom le, de még mindig az ágyamban fekszem kicsit, hát ha anya bejön rám szólni, hogy most már keljek, hisz suli van. De anya nem jön, már nagyon rég óta nem jön, és talán már nem is fog jönni. Kibújva az ágyamból, utam egyenesen a fürdőbe vezet, ahol a tükörből, egy kócos fiatal felnőt nő nézz vissza, s a haja egy ideje még nem találkozott még a fésűvel, de nem is azzal fogom kezdeni. Elsőnek a csapot nyitom meg, hogy forró fürdőt engedjek magamnak, közben neki állok meg szabadulni az este össze izzadt alvó ruhámat, és egyenesen a szennyesbe dobom, amibe ugyan még belefér, de inkább a ép hogy belefér kategória. Suli után, viszont mosást is be kéne ihtatni, de az sem most azonnal lesz. A vetkőzést követően, hamar a kádba mászom és bele ülök a vízbe, ami nyalogatja a testem. Hátra dőlve kicsit áztatom magam, de nem tart sokáig, hisz a legjobb őri barinőm érkezik át hozzám, s a földszintről hallom hangját.
~ Ennyit a békés pancsolásról. ~ Jegyzem meg gondolatban, majd hallom közeledni, s pont ezért a kezembe is veszem a tusfürdőt, nyomok kicsit a kezembe, aztán el kezdtem behabozni a testem.
- Te még, mindig a kádban ülsz? - Kérdi csodálkozva, ami nem kicsit lep meg, bár nem értem miért is lep ez meg engem, hisz egy ideje ide jár, hogy fel vegyen és együtt megyünk a suliba, bár erre nekem már nincs szükségem, hisz én is le tettem a kresz vizsgát, és már motorom is van ami csak látszólag porosodik a garázsban vagy hol, de a valóság ezzel szemben az, hogy igen is szoktam esténként használni a motort, csak nem kötöm senki orra alá. Végig nézek barátnőmön, aki már megint jól kicsípte magát, pedig tudja jól, hogy szerelmes vagyok belé, és ilyenkor csak még inkább megkívánom.
- Te meg megint kicsípted magad, szóval egy-egy. De mehetsz nyugodtan, majd megyek én is a mocimmal. - Mondom neki, mire a megrökönyödés ül ki az arcára, amit már annyiszor láttam már, most megint szerencsém van eme tekintetéhez. Tekintetében látni, hogy nem tud erre mit mondani, hogy még mindig keresi a szavakat.
- Mindig is együtt mentünk. - Találja meg a hangját, s egy kissé mintha zavarban is lenne. - Egyéb ként, igen kicsíptem magam, de ez mit számít?
- Annyit igen is számít, hogy még mindig beléd vagyok zúgva, és ez ellen nem tudok, és nem is akarok tenni semmit. - Mondom, aztán egy hosszú csend telepszik ránk, amit mondjuk csak az én vízben való pancsolásom szakít meg, majd miután végzek, kimászom a kádból, közben a dugót is ki húzom, a törölközőt a derekamra kötöm, és barátnőmhöz lépek közelebb, aki erre bizony el is pirul.
- Ezt... - Kezdene bele, csak én megelőzve őt, mutató ujjamat az édes érzéki puha ajkára teszem.
- Tudom, hogy ezt már tisztáztuk, de akkor sem parancsolhatok az érzéseimnek iránta, így jobban járunk mind a ketten. - Búgom neki, közben másik kezem a formás hátsójára vándorol, de csak annyira, hogy megsimogassam, de keze ellöki a kezemet onnan. Tekintete pedig, a zavarodott ból, át tér a mérgesbe, és a fejét nemlegesen csóválja, mire én megvonom a vállam, és a szobám felé tartok, közben barátnőm is követ.
- Nos, akkor? - Kérdem, a szobámba lépve, le veszem a törölközőt, testem testápolóval kenem be, majd öltözni kezdek. Barátnőm közben elfordul, pedig engem igazán nem zavar ha néz öltözés közben.
- Akkor a kocsinál megvárlak. - Mondja nekem háttal, majd sietősen el hagyja a szobámat, mire én csak mosolygok egyet. Miután végzek, leszaladok a lépcsőn ki az ajtón, amit gyorsan be is zárok, majd barátnőm kocsijához megyek, de nem ülök be azonnal, mert egy kicsit el gondolkodom, hogy esetleg még is csak külön kéne mennünk. De, aztán még is csak be ülök, a biztonsági övet becsatoljuk, barátnőm beindítja a kocsit, és már indulunk is. Út közben, mind a ketten csöndben vagyunk, és csak a rádióból szóló zene zavarja el a köztünk lévő csendet. Míg barátnőm vezet, én csendben figyelem őt, ahogy vezet, és őt magát is. A gyönyörű bőrét, a vörös haját, dús ajkait, melyeket leg szívesebben megcsókolnék, és a tökéletes formás melleit.
- Kérlek ne bámulj annyira, zavaró. - Szól rám szinte idegesen, mire én egy grimaszt vágva, el fordítom a fejem, de azért közben még mindig figyelem őt. Az iskola parkolójához érve, barátnőm leállítja a autót, a biztonsági övet kikapcsoljuk, majd kiszállunk és mikor becsuktam az ajtót, a hátam mögül egy nagy kiabálásra leszek figyelmes, és mikor oda fordulok, akkor veszem csak észre, hogy Stella kiabál és felém kapálózik, mint akinek elgurult a gyógyszere.
- Itt várj, meg kérdem, hogy most mi a baja. - Mondja, mire én most csak bólintok egyet, majd barátnőm megindul a kis díszes társaság felé, mondjuk engem nem igazán érdekel, hogy most miért is kattant be, de azért még is csak be várom barátnőmet. Néhány perces beszélgetést követően, barátnőm visszafelé tart, és bár neem vennék erre mérget, de mintha jó kedve lenne.


avatar
Diákok
Play by :
Summer Glau
Kor :
22
Foglalkozás :
diák
Hozzászólások száma :
11

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Laura Kinney   Szer. Aug. 09, 2017 9:51 am


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Lara!
Először is elnézést, hogy megvárattunk, szegény Reginára maradt az oldal, és Elizával csak a napokban érkeztünk haza. De! Már itt is vagyok, hogy elfogadjalak, tudjuk, hogy a türelem meghozza gyümölcsét, legyen az rózsa, avagy más. Very Happy
Mindig örülök, amikor pontokba szedett jellemet látok, amiket sokszor ínyenc érdekességekkel tálaljátok, amikről az ember azt gondolná nem fontos, viszont ha jobban belegondolunk sok mindent elmondhat egy-egy emberről, hogy éppen mit hord magánál, vagy mit szeret és mit nem. Tetszett a képregény és Star Wars vonal is, és az emellett benned megbújó művész lénye. Szeretem, ha valakiben ennyi minden lapul, mint valami rejtett kincs, és széles skálájú jellem.
A szerepjátékos példádról szólva, érdekes, kissé talán kényelmetlen helyzetbe bonyolódtál. Szerintem még sosem volt szerencsém biszex karihoz, így érdekes olvasmány volt. Kíváncsi leszek, hogyan alakul a kapcsolatotok a továbbiakban. De leginkább arra, hogy mi is történt amott, hiszen, ebbe nem avattál be, amit kissé fájlalok is, hiszen most kényelmetlenül, összevissza mocorgok a székemen. A te hibád lesz, ha álmatlan éjszakáim lesznek emiatt. Very Happy Bár bízom benne, hogy választ kapok rá a későbbiekben, ahhoz viszont....
Látogasd még meg a foglalókat, ha úgy érzed, hirdess karaktert, aztán vesd játékba magad! Very Happy


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Laura Kinney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A legjobb virtuális barát - Laura & Norina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ