Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:36 pm

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:32 pm

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:31 pm

Gale x Sheena - Are you crazy?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sheena Reed Today at 10:29 pm

potential love affair or more?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:29 pm

liam callister
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eileen S. Wesley Today at 10:15 pm

Remmie & Orion - First meet
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 9:29 pm

Connor & Ethan
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:56 pm

Ethan & Sheena - The begginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:51 pm

Ki van itt?

Benjamin Henson, Cherry Sullivan, Eileen S. Wesley, Isabelle Davis, Joshua Miller, Killian Blackstone, Liam Callister, Madelaine Riggs, Marilyn Kaminski, Oliver G. Rollins, Orion M. Lovell, Raven McCoy, Raya Sunshine Jones, Remington Castee, Rose Kaminski, Sarah R. Adler, Sheena Reed

Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Min-Ji Kim
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Min-Ji Kim
Kedd Júl. 18, 2017 5:55 am

Min-Ji + Kim

Ami nem öl meg, az XP-t ad!


Karakter típusa: saját
Teljes név: Min-Ji Kim
Becenevek: Jiji, EcNart
Születési hely, idő: Seoul, Dél-Korea, 1995. 07. 02.
Kor: 22
Lakhely: Manhatttan
Szexuális beállítottság: Homoszexuális
Családi állapot: Gyakorlatilag egyedülálló, egyébiránt van egy menyasszonya
Csoport: Média, művészet és sport
Munkabeosztás: Csapatkapitány
Munkahely: Manhattan
Hobbi: Streamelés.
EcNart?

+ Végtelenül kitartó. Ez a legelső, ami az eszembe jut róla. Legyen bármilyen szorult is a helyzet, ő az utolsó, akinek a fejében megfordul a feladás lehetősége. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne látná a helyzetét racionálisan! Minden további nélkül mond le arról, aminek az elérhetetlenségéről meg van győződve.

+ Empatikus. Manapság igen ritka, hogy valaki annyira figyelmes legyen a környezetében lévő emberekkel, mint ő. Őszinte érdeklődést mutat irántuk és a legtöbb esetben rögtön észreveszi, ha valami gond van. Ezekben a helyzetekben türelmesen és segítőkészen áll az illető rendelkezésére, hogy együtt oldják meg a problémát.

+ Kötelességtudó. Pontosan tudja, kivel szemben milyen elvárásoknak kell megfelelnie, s lehetőségeihez mérten igyekszik eleget tenni ezeknek. Kisebb és nagyobb sikereire egyaránt büszke , mindazonáltal szerény is!

- Válogatós. Legyen szó ételekről, zenéről, férfiakról, bármiről... Igencsak finnyás természetű, ezért nincs könnyű dolga annak, aki meg akar felelni neki.

- Alkalomadtán irritálóan főnökösködő. Nem várja el a vak parancskövetést, de ha ész érvekkel se tudja meggyőzni az embereit, nem riad vissza a zsarolástól sem.

- Kevés dologgal lehet kihozni a sodrából, de ha ez megtörténik, azonnal átkapcsol. Arrogánssá és vulgárissá válik.

Ő EcNart. Én pedig, Min-Ji Kim, akiből annak idején EcNart született, már szinte nem is létezem...


Míg a Föld kerek, mindig lesznek Gamerek!

"... döntős csapattá vált. Ezek a hihetetlenül tehetséges fiatal fiúk ismét tarolnak a játéktéren. Tavalyi megjelenésükkel mondhatni még újaknak számítanak, mégis..."
- EcNart! - Derült égből villámcsapásként ér, ahogy a műsorvezető mély baritonját egy dallamos női hang követi. Hüvelykujjam rögvest a mobilom képernyőjére koppint, ezzel szüneteltetve a nagyjából 20 perce indult videót. Felpillantok. Az asztal másik végén egy hozzám hasonló származású nő ül. A remek nyárias időnek köszönhetően csinos, virágmintás dresszt visel. Hosszú, élénkbarna haja lófarokba fogva. Arcán szolid smink. Kénytelen vagyok elismerni, hogy kellemes látvány. Ettől függetlenül képtelen vagyok akárcsak egy kicsit is vonzódni hozzá.
- Mióta hívsz te engem a gamer nevemen? - Bukik ki belőlem a döbbenettől átitatott kérdés. Egészen idáig abba se voltam biztos, hogy tudja, mi a "művésznevem".
- Amióta a saját nevedre nem vagy hajlandó reagálni! - Mordul rám a hölgy, nem kevés sértettséggel a hangjában. Nem igazán tudom, mire vélni az elhangzottakat, amit valószínűleg az értetlenkedő pillantásaim elárulnak a számára, hisz végül folyatja, megadva nekem a magyarázatot. - Már rég visszajöttem a mosdóból. Ki tudja, mióta szólongattalak, de te... - Ekkor rosszallóan megrázza a fejét. - Mi a fene van veled, Jiji?
- Oh, basszus! - Kapok a fejemhez a szó minden lehetséges értelmében. Címeres parasztnak érzem most magam. Mobilomat az asztalon pihenő, félig már üres Starbucks bögre mellé helyezem, ezzel jelezve, nem nyúlok többet hozzá a továbbiakban. - Ne haragudj, Sa-Rah! Itt szinte senki se szólít az igazi nevemen és azt hiszem kicsit elszoktam tőle. Ráadásul pénteken lesz a döntő és most minden gondolatom kizárólag akörül fo... - Kezdenék bele a magyarázkodásba, ám a beszélgetőpartnerem nem hajlandó a mondat végét se megvárni.
- És az a hülye játék fontosabb neked, mint a menyasszonyod?! - Határozottan dühösnek tűnik, ami nem kevés százalékban járul hozzá ahhoz, hogy egyre kellemetlenebbül érezzem magam. Tekintetem ide-oda cikázik a Starbucks kávézóban. Bármennyire is pofátlan, valamiért jobbnak látom most elkerülni a szemkontaktust.
- A fiúk számítanak rám! - Hangom nyugodt, annak ellenére, hogy már nem először hallok tőle olyasmit, amivel a munkásságomat igyekszik becsmérelni, vagy elbagatelizálni. Fogalma sincs róla, mennyit jelent nekem a csapatom. - És nem mellesleg én már nem hobbijátékos vagyok. Ez a munkám.

Vissza az elejére Go down
Re: Min-Ji Kim
Kedd Júl. 18, 2017 2:13 pm

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Min-Ji
Nem is tudom, hogy hol kezdjem, de az hogy gamer vagy, hát awww *q* Remek dolog annak lenni és remek érzést egy gamert elfogadni. Mondjuk én is sokat játszok ilyen-olyan játékkal, de ez már nem lényeges dolog. Szóval külön örömömre szolgál, hogy te egy gamer vagy és a jellemzésed, fenomenális lett. Tényleg megtudtunk mindent, amit csak meg kellett tudnunk rólad és rengeteg dolgot, jobban mondva tulajdonságot közöltél velünk. Már tudni fogja mindenki, ha elolvasnak téged, hogy mire kell számítani. Very Happy
Hát nem is tudom, nem éppen a legjobb az ellenségről szóló videóval idegesíteni magadat döntő előtt. Mondjuk azonban kielemezni és megismerni őt, na arra pont megfelelő dolog. Wink De tényleg nem értem, hogy miért nem hallgatsz a nevedre, főleg ha a menyasszonyod mondogatja a nevedet. Mondjuk nem szimpi.. miért áll egy gamer és a játék közé? Very Happy Menjen már haza XD Jó messze tőled.. mondjuk.. igen, ennyit akartam.
Na szóval foglalózz szeress, menj játszani velem és légy sikeres! Üdv itt nálunk *q*


Vissza az elejére Go down
 
Min-Ji Kim
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
Ugrás: