Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:36 pm

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:32 pm

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:31 pm

Gale x Sheena - Are you crazy?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sheena Reed Today at 10:29 pm

potential love affair or more?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:29 pm

liam callister
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eileen S. Wesley Today at 10:15 pm

Remmie & Orion - First meet
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 9:29 pm

Connor & Ethan
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:56 pm

Ethan & Sheena - The begginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:51 pm

Ki van itt?

Benjamin Henson, Cherry Sullivan, Eileen S. Wesley, Helena Blackstone, Isabelle Davis, Joshua Miller, Killian Blackstone, Liam Callister, Madelaine Riggs, Marilyn Kaminski, Oliver G. Rollins, Orion M. Lovell, Raven McCoy, Remington Castee, Rose Kaminski, Sarah R. Adler, Sheena Reed

Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Eliza Bowen aka The_Doolio
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
242

Eliza Bowen aka The_Doolio
Hétf. Jan. 16, 2017 6:33 pm

Eliza Bowen aka The_Doolio

I don't want to be just a pretty girl


Karakter típusa: 50% canon (Selfie) + 50% saját
Teljes név: Eliza Dorothy Bowen
Becenevek: Liz, The_Doolio
Születési hely, idő: New York, 1994. november 1.
Kor: 22
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: hetero (elég alkohol társaságában mondjuk ez megkérdőjelezhető)
Családi állapot: egyedülálló
Csoport: média
Egyetem: nem járt egyetemre, újságírói tanfolyamokon és továbbképzéseken vett csak részt
Munkabeosztás: újságíró
Munkahely: Elle New York
Hobbi: Blog. Instagram. Twitter. Facebook.

Ismerős vagyok neked? A szexi vörös hajam, a hatalmas bociszemeim és az élénk színűre rúzsozott szám? Nem csodálom, hiszen elég népszerű vagyok, egy amolyan közösségi oldalakon feltűnt személyiség több ezer követővel. Oh, bocsánat, pontosítok: több mint két millió követővel. Mivel is érdemeltem ki ezt a hatalmas számot? Mondjuk úgy, hogy előéletem van, ami miatt megérdemlem a követőket... Szinte mindenről posztolok, ami velem történt és mivel nincs unalmas életem, az emberek szeretik olvasgatni, hogy éppen mit csináltam. Botrányhősnőnek is szoktak nevezni, a néha megbotránkoztató feltöltött képeim miatt. Számomra az jelenti a legtöbbet, hogy legyenek követőim, emberek, akiktől rengeteg lájkot és kommentet kapok. Ettől úgy érzem, hogy szeretnek és ez jól esik, mert a gimiben nem igazán voltak barátaim sem.
Sosem látsz üres kézzel. A mobilom mindig nálam van, folyton elérhető vagyok, interneten keresztül is. Napközben óránként posztolok minden egyes közösségi oldalamra, a blogomba minden nap kerül bejegyzés. Utóbbinak fő témája a divat, a média és a mindennapok. Emellett újságíró is vagyok az ELLE magazinnál. Cikkeimet minden hónapban hatalmas érdeklődéssel olvassák, s számtalan e-mail jön számomra velük kapcsolatban. Az összesre válaszolni szoktam, mert az, hogy az e-mailekre válaszolok, szintén azt érezteti velem, hogy kíváncsiak rám és jó vagyok abban, amit csinálok.
Nem én vagyok a legszerényebb ember a világon, sőt... Nem azt mondom, hogy önző vagyok, de rengeteget foglalkozom magammal, s minden egyes feltöltött képre alaposan rákészülök. A tökéletes póz, ruha, haj... Semmilyen hibát nem véthetek, tartanom kell azt a szintet, amit eddig is. Néha egy-egy megbotránkoztatóbb fénykép vagy videó, ami miatt újabb követőket szerezhetek. Mert igen, az emberek szeretik a botrányt, mert arról lehet beszélni, főleg ha egy olyan személlyel történik ilyen, akit sokan ismernek. Ráadásul ilyenkor az ELLE is jobban fogy, mert az emberek kíváncsiak, hogy egy ilyen személy mint én, mégis mi a francot tud írni, s ekkor döbbennek meg, s ezért az a sok e-mail.
Néhányan azt mondják, hogy inspiráló vagyok számukra, ennek megint csak örülök. Sokat tettem azért, hogy eljuthassak idáig, mert  nem voltam én mindig ennyire szép sem. A divatos ruháim, a vörös haj és a smink az mind csak a csomagolás, de hogy belül mi van, az néha még nekem is rejtély, hiszen túlságosan is sokat foglalkozom már a médiával és mások véleményével...


I want to be a famous girl in that pretty dress@The_Doolio

 • USA, New York
 • Közösségi médiasztár: Instagram. Twitter. Facebook.
 • Újságíró: ELLE New York
 • Blogger: the_doolio_thinking.blog.com - Divat. Szépség. Média. Mindennapok.
 • #selfie #the_doolio #elleUSAEliza Bowen - @The_Doolio

 • Születésnap: 1994. november 1. (22 éves)
 • Kapcsolat: Egyedülálló
 • Munkahely: ELLE New York, The_Doolio_Thinking Blog
 • Lakhely: New York, USA
 • Hobbik: Blog. Instagram. Twitter. Facebook.
 • Elérhetőségek: the_doolio @elle.ny.com
 • Ismerősök száma: 3546
 • Követőinek száma: 2,7m
 • Csatlakozott: 2011. február 27.A képen látható lány gyönyörű, magabiztos, népszerű és megvan neki mindene, amire valaha vágyott. De ez nem volt mindig így. Honnan tudom? Mert én vagyok az, a lány a képen, akinek valójában nincs is annyi mindene, mint azt hiszi. Mesélek magamról picit.
A gyermekkorom nem volt tökéletes. Öt éves voltam, mikor elváltak a szüleim és ezután én apuval laktam. Tessék csak elképzelni, hogy egy apuka mennyire nem ért a lányos dolgokhoz. Elképzeltél egy értéket? Oké, akkor most szorozd meg úgy ötvennel és megkapod a tényleges számot. Cseppet sem értett azokhoz a dolgokhoz, amiknek a lányokhoz van köze, azokhoz a dolgokhoz, amik általában az anyukák feladata.
Persze, nekem ez akkoriban nem igazán volt probléma. Egy béna frizura, fiúsabb ruhák, szemüveg... Sosem voltam népszerű, inkább utáltak és csúfoltak azért, amilyen vagyok. Csak a tanulás volt nekem, ami miatt szintén csúfoltak, de beletörődtem. Reménykedtem benn, hogy egyszer minden jóra fordul, és gőzöm sincs, hogy hoztam össze, de bekerültem egy átalakító tévéműsorba. Ott kaptam az új külsőmet, ott hozták ki az addig rejtőzködő énemet. Egy hét alatt értek el rajtam akkora változást, ami apának 17 éves koromig nem sikerült. Akkor, végre beregisztráltam a Facebook-ra. Ki gondolta volna, hogy a műsor miatt hirtelen annyi követőm lesz? Igen, rengetegen mellém álltak, hogy mekkora változás, milyen furcsa lehet nekem ez az egész. Az addig utálkozó osztálytársaim elhívtak bulikba, a srácok versenyeztek, hogy melyiküknek sikerül összejönnie velem.
Így kezdődött a népszerűségem, ami azóta csak növekszik, mert mindig tudok újat mutatni az embereknek. Ott volt például az a pillanat, amikor beadtam a portfóliómat az ELLE-hez a szabad újságírói állásra, és az a pillanat, mikor behívtak meghallgatásra. A főszerkesztő imádta a sztorimat, az írásaim, a ruháim, egyszerűen mindent, s közölte, hogy mindegyik számban lesz egy cikkem. Ez volt az a pillanat, ami még inkább felforgatta az életemet. Két év alatt változott a fiús, csúnyácska lány egy érett, magabiztos nővé.Senki sem tökéletes. Mindenki hibázhat, és ez velem is megtörtént. Az aktuális barátom megcsalt a legjobb barátnőmmel, és Twitter-en szakított velem. Ennél megalázóbb nem is lehetett volna, igaz? Mindenki látta, mindenki röhögött rajtam, de ennél csak az volt szörnyűbb, hogy épp egy repülőn ültem ekkor. Miért olyan borzalmas ez? Próbálj meg elbújni abban a pici mosdóban... Hidd el, nem valami kellemes... A sminkemet akartam kijavítani, megigazítani a ruhámat, de nem sikerült. A sminkem csak még inkább elkenődött, így végül le kellett mosnom az egészet, a ruhám pedig beleakadt valamibe és elszakadt. Mindeközben valaki ezerrel kopogtatott odakintről, hogy mikor végzek már, nálam meg persze, hogy nem volt másik ruha.
Úgy döntöttem, hogy talán meg kéne próbálnom kihozni ebből a legjobbat magamnak, így feldobtam egy új sminket, és mikor kimentem, megkértem a fickót, hogy lőjön már egy képet rólam. Addig szerkesztettem, míg úgy nem tűnt, hogy a ruhán ténylegese van ott az a lyuk a hasamnál és feltöltöttem Instagramra a képet ezzel a szöveggel: "Egy ilyen kemény hasú lányt dobtál drága.. #kissmyass"
Gondoltátok volna, hogy ezután csak nőtt a népszerűségem? Az emberek mellém álltak, a magazinnál pedig mindenki teljesen oda meg vissza volt, hogy mennyire jól kezelem a történteket, pedig biztos nehéz lehet nekem. Nem is tudja elképzelni senki, hogy ez mennyire nehéz...
Ez a furcsa kis jelenet az életemben csak jól jött az újságnak. A következőben arról kellett írnom, hogy hogyan vészeljük át a szakítást meg arról, hogy legyünk magabiztosak. A főszerkesztő pedig szinte már utasította, hogy továbbra így legyen ilyen érdekes jelenség, ha az kell, még akár egy-egy megbotránkoztató képet is töltsek fel néha. Én pedig megtettem, sőt most is teszem ezt. Mi lett a következménye? Több eladott magazin, több követő, magasabb fizetés. A probléma csak az, hogy már én magam sem tudom igazán, hogy milyen is vagyok. Régen minden könnyebb volt, de nem mehetek vissza odáig, folytatnom kell, amit elkezdtem, nincs megállás.

Vissza az elejére Go down


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
76

Re: Eliza Bowen aka The_Doolio
Vas. Márc. 12, 2017 5:37 pm

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Eliza!
Te avgy az első, aki elfogadót kap és nem is kellene szinte semmit sem írnom neked, mert imádom azt, amit írsz, nagyon is jól tudod, hogy oda meg vissza vagyok érted. Szóval ez most sme lett máshogy, mert Eliza egy elég szerethető és imádni való karakter és nem véletlenül barátnők Artemis-szal. Tetszett a jellemleírásod és elég sok minden megtudhattunk a karakteredről, kezdem úgy érezni, hogy nem is kel vele játszanom, már úgy is megismerhetem, ha csak elolvasom a jellemzést. Nekem te olyan Gossip Girl típus vagy inkább, annyira szeretem az ilyen dolgokat, azt a sorit is imádom, pedig Eliza-nak semmi köze ehhez.
Az előtörténet formád megint csak különlegesre sikeredett, mint mindig, te képes vagy kitalálni valami újat, mindig képes vagy levenni engem a lábamról és ezt szeretem benned annyira. Nagyon sok mindent megtudtunk rólad és én egy dolgon akadtam fenn, hogy lehet ilyen szemét veled valaki? De most tényleg, hogy lehet egy ember ekkora patkány? Megcsal és még arra sem képes, hogy személyesen közölje veled a dolgot.. Komolyan ilyen? Hát nem csodálom, hogy utálod és hidd el barátnőm, én teljes mértékben melletted állok és rám számíthatsz.
Itt az ideje, hogy elengedjelek és hagyjam, hogy éld életed, mert neked aztán egy pörgős életed van, menj foglalózni és a játéktér a tied!


Vissza az elejére Go down
 
Eliza Bowen aka The_Doolio
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Karakterrészleg :: Média, művészet és sport-
Ugrás: