One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyKaiden N. Dubois
Today at 4:06 pmMunkahelylista

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:55 pmFoglalt keresztnevek

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:51 pmAvatarfoglaló

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:49 pmTeaház a Törött Porcelánbabához

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyMirabell Wagner
Today at 3:03 pmElias lakása

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyElias Anderson
Today at 2:08 pmUnexpected trip to Peekskill

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyElaine Beaulieu
Today at 2:05 pmWayne & Ruby - Greek Night

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyRuby Dayton
Today at 12:56 pmRaelyn&Dorian - no one like you

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyRaelyn J. Winters
Today at 12:33 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Arnold Griffin, Aurora Cabot, Bellamy West, Dylan Welsh, Elaine Beaulieu, Joshua Miller, Kang Ro Bin, Kenen MacKellar, Marissa Grey, Pavel S. Dragunov, Romero D. Bohen, Sarah Farrow, Sorcha Barland, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel   Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyHétf. Május 13, 2019 10:02 pm

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel, Prins der Nederlanden
Becenevek:
Adriaan, Dryn (csak a családomnak)
Születési hely, idő:
Koninklijk Paleis Amsterdam, Hollandia - 1998.04.09
Kor:
21
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
A világ a háremem
Csoport:
Hivatal
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Asztrofizika - Columbia University's Graduate School of Arts and Sciences (GSAS) - Most fogom elkezdeni
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
-
Ha dolgozik//Munkahely:
-
Hobbi:
- Muay Thai
- Csillagászat
- Alvás
- Poffertjes
- A testvéreim idegesítése
Play by:
Jeremy Irvine

Jellem

Pajzs: Arrogáns. Valószínűsíthetően ha nem hercegnek születik, ez a jellemvonás akkor is ráragad. Össze vannak nőve, amit sose tud majd levetkőzni. Őszinte. Sok esetben a bunkóság határát súrolja, és ezt képtelen észrevenni. A legtöbb esetben az akaratán kívül bánt meg másokat, mert nem érzi a szavainak a súlyát.
Kard: Barátságos. A fura modora és előítéletessége ellenére ok nélkül senkit sem utál. Ha lehetősége adódik rá könnyen barátkozik, már ha létezik olyan személy, aki képes őt hosszútávon elviselni. Manipulatív. A környezetében élők tudják, hogy mikor kell otthagyni a beszélgetést, azonban egy idegennek nehezen tűnhet fel, hogy épp egy csúnya játékot űznek vele.
Oroszlán: Agresszív. Adriaan egyik nagy titka a nyilvánosság előtt egyelőre még rejtve van. Néha előfordul, hogy dühkitörésektől szenved, de a családja nem tartja ezeket elég súlyosnak ahhoz, hogy komolyabban is kivizsgálják. Vakmerő. Ezt ő bátorságnak nevezi, habár a környezete erről máshogy vélekedik.
Korona: Okos. Érdekli az asztrofizika, ezért is választotta ezt a szakot. Ha valaki idegileg ép marad mellette, abban az esetben értelmes témákról is eltudnak majd beszélgetni. A család mindenek felett. Amikor csak lehetősége nyílik rá mindig kitalál valamit, amivel bosszanthatja a fivéreit és a szüleit. Ez sose komoly, mert valójában nagyon szereti őket, és ha valami történne velük, akkor rögtön visszatérne Hollandiába.


Múlt
- Edwin? - hajoltam közelebb az előttem ülő, már kopaszodó férfihoz. Látszott rajta, hogy minden egyes kérdésemmel az ő életkedvét szívom el. Egy pillanatra lehunyta a szemét, majd egy mély sóhaj kíséretében fordult felém. A mellette elhelyezkedő Anne sem tűnt sokkal boldogabbnak. Nem értettem, hogy miért ilyen mélabúsak, hiszen örülniük kéne, hogy kimozdulhattak az országból, a kontinensről. A homlokomat ráncolva figyeltem az öreget, várva hogy megszólaljon. Megbeszéltük, hogy elhagyjuk a formalitásokat, és úgy beszélnek majd hozzám, mint egy normális emberhez.
- Igen? - Nem feleltem, mire ő értetlenül tárta szét a kezét. Annyi kérdésem volt, annyi mindent akartam mondani. Most már Anne is engem figyelt. Kár, hogy van férje. Már harminc is elmúlt, de a kor nem számít, az csak egy szám. Megértem, hogy miért nem mellém ült, és miért választotta inkább a puffadtat.
- Az volt a terv, hogy kerüljük a feltűnést. - kezdtem bele, aztán egy rövid hatásszünet után folytattam. - Miért egy limuzinban ülünk? - Választhattak volna egy hétköznapibb autót is, de nem. Egyszerűbb nem egyszerűnek lenni.
- Sokan közlekednek limuzinnal. - szólalt meg végre Anne is.
- New Yorkban? Jöhettünk volna taxival, azt még nem próbáltam. - Örültem volna, ha valahol elakadunk, és akkor ők is rájönnek, hogy mekkora hülyeséget csináltak. Erre egyikük sem felelt, és én sem firtattam tovább a dolgot. Inkább a mellettünk elhaladó kocsikat és embereket figyeltem a sötétített üvegen keresztül. Nemsokára ők is ellazulnak, és élvezni fogják a palota mentes életet. Edwin már olyan régóta dolgozik ott, hogy lassan egybeolvad a fallal. Felőlem maradhattak volna otthon, de nélkülük nem jöhettem. Nincs szükségem rájuk. A két energiavámpír, összeillenek. Szeretek kerítőt játszani, Anne férje most nem számít. Edwin megfektet néhány amerikai nőt, és máris nem lesz ilyen karót nyelt.
- Nem mindegyikük kövér. - vontam le a következtetést.
- Megint kezdődik... - Edwin a fejét csóválva figyelte a bámészkodásomat, de nem igazán figyeltem rá. Jobban lekötött az elém táruló látvány. - Ez az előítéletesség nem vezet sehová. Itt nem tudják, hogy Ön kicsoda, és az ilyen megnyilvánulásokért bajba kerülhet. - A szemeimet forgatva hallgattam a prédikációt, amire cseppet sem voltam kíváncsi.
- Tudok vigyázni magamra. Ez nem előítéletesség, veletek is kedves vagyok. - jelentettem ki büszkén.
- Nos, azt hiszem, hogy nem a kedvesség a megfelelő szó arra ahogyan velünk viselkedik, de ahogy óhajtja. - Nem értettem, hogy mi baja a dagadtnak. Igenis kedves vagyok velük, ahogyan másokkal is. Az már más kérdés, hogy ezt ők nem tudják értékelni.

***

A ház előtt ácsorogva azon méláztam, hogy ismerik-e egyáltalán a "feltűnésmentes" szó jelentését. Már csak néhány zászlót és őrt kéne ide kitennünk, és Hollandiában érezném magam.
- Most őszintén, itt senkit se érdeklek, ugye? -
- Nem, Hollandiában is a fivéreire kíváncsiak az emberek. Ön nem lényeges. - mosolygott Edwin.
- Ennyire azért ne legyél őszinte. - Miután arrébb toltam az utamban állókat, beléptem a feltűnésmentes ajtón a még inkább feltűnésmentes nappaliba.
- Még azt se tudják, hogy mi az az Európa. - folytattam az amerikaiak kivesézését, miközben a többiek is megérkeztek. - Fogadjunk, hogy az első ember akit megkérdezek nem fogja tudni hogy hol van Hollandia. -
- Rendben. - Edwin olyan sebességgel lépett elém a kezét nyújtva, hogy csak pislogtam. Nagyon bízik bennük. A vállamat megvonva kezet ráztam vele, mire ő elvigyorodott.
- Mi az? -
- New Yorkban nem csak amerikaiak élnek. - Mielőtt bármit szólhattam volna, újra a bőröndökkel volt elfoglalva.
- Érvénytelenítem a fogadást! -
- Már késő. - Anne eközben egy papírt nyomott a kezembe, amin néhány szabály szerepelt. Pár éve Törökországban jártunk, emlékszem a Boszporuszra és a Márvány-tengerre. Imádtam ott lenni. Az utolsó reggel történt egy kis baleset, másnaposan, meztelenül mentem ki az erkélyre, mit sem sejtve, hogy kik tartózkodnak kint. Azt hiszem egy milliomos féle török ember feleségébe botlottam bele. Először lámpának hittem, ami elkezdett mozogni. Sajnos az incidens óta a családom egy kissé megharagudott rám. Sok-sok könyörgés és szervezés kellett ahhoz, hogy kijussak az országból.
- Nehogy megfájduljon a szeme. - Edwin elvette tőlem a papírt, és én nem ellenkeztem. Helyet foglaltam a kanapén, ez csak az enyém lesz. Itt fogok amerikai sört inni, beadandókat írni, nőket leültetni és a többi.
- "Ne ejts teherbe senkit." - hangzott el az első szabály. Egy bólintással jeleztem, hogy felfogtam, mert ez nem egy betarthatatlan dolog. Nem mintha parancsolgathatnának nekem, de az apám a király így ezt megszívtam.
- "Ne halj meg. Ne kerülj kórházba. Ne csukjanak le." -
- Jó, majd igyekszem. -
- "Ha mégis meghalsz, azt feltűnésmentesen tedd." -
- Ezt biztos, hogy valamelyik bátyám írta. - Féltékenyek, mert én itt vagyok, míg ők Hollandiában rohadnak.
- Igen, feltehetőleg a koronaherceg. - helyeselt Edwin. Azért kissé aggasztó, hogy a teherbeejtés fontosabb, mint az, hogy életben maradjak. Már ha a sorrendet nézzük. Minden rendben lesz. Tanulni jöttem ide, de ettől függetlenül élvezhetem az életet. Valahogy lerázom a két piócát, mindenhová nem követhetnek. Még soha nem voltam ilyen távol a családomtól, a hazámtól. Remélhetőleg túl részeg leszek ahhoz, hogy honvágyam legyen.


Adriaan van den Heuvel
Hivatal
Play by :
Jeremy Irvine
Kor :
21
Foglalkozás :
♔ royal stuff ♔
Hozzászólások száma :
4

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel   Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel EmptyCsüt. Május 16, 2019 1:48 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Hát hello, hello kisherceg!  szemöldök  Bevallom csaltam. A fenti megszólításban kimásoltam a neved, mert mire elolvastam és hangosan kimondtam volna, elfogyott a levegőm. Miért kaptok ti kékvérűek ilyen rohadtul hosszú nevet? nyaj  No de nem a neved hosszán fogok fennakadni, mert az előtörténeted nagyon imádtam. Én már a jellemnél megkajáltalak (volna). Nomen est omen. Címerre varázsolni rá egy jellemet, de úgy, hogy az még passzol is minden momentumhoz, ezért külön gratula.  Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel 690269075 Elég szélsőséges vagy, de talán ebben rejlik a vonzerőd. Kiderül. Mindenesetre reszkessenek az amerikai lányok! És igen, a fele nem tudja hol van Európa, és azt hiszi egy nagy ország, aminek a fővárosa London vagy Párizs. Majd te felvilágosítod őket/minket. Bevallom én sem tudok sokat a vén kontinensről.
A történetrészeden annyit kuncogtam. Szóval tényleg az a pont, hogy ha meghalsz tedd feltűnésmentesen, az mindent vitt.Na ott felnevettem.De amúgy tényleg, ha arra vágysz, hogy itt végre egy legyél a tömeggel, akkor a legjobb helyre jöttél. A Nagy Alma a népek olvasztótégelye és te is csak egy leszel benne. Mondjuk nekem volt egy cuki áthallása az egésznek egy Eddie Murphy klasszikusra, de az teljesen más sztori ez csak az én idióta asszociációm.És abszolút pozitív értelemben írtam.
Más részről és baromira imádom a stílusod, de tényleg. Kellesz ide mint szúnyogoknak az A+ vér. Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel 560292900

Plecsni megy részemről, színt majd admin ad neked, de ettől még nyugodtan vesd bele magad az oldalba. Felség!Pusszancs.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Tara Thredson
Diákok
Play by :
Danielle Campbell
Kor :
24
Foglalkozás :
rendőrtanonc, labortechnikus
Hozzászólások száma :
398

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Adriaan-Christof Alexander van den Heuvel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ