One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Sean St. Vincent EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Sean St. Vincent EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Sean St. Vincent EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Sean St. Vincent EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Sean St. Vincent EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Sean St. Vincent EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Sean St. Vincent EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Sean St. Vincent EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Sean St. Vincent EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Chastian A. Wing, Choi Dae Won, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Sean St. Vincent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Sean St. Vincent    Sean St. Vincent EmptyVas. Feb. 03, 2019 1:39 pm

Sean St. Vincent


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Sean St. Vincent
Becenevek:
Brendon Till (művésznév)
Születési hely, idő:
San Francisco, 1987. február 15
Kor:
32
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
Megint nőtlen
Csoport:
Média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Gazdasági informatikusnak tanul (levelezőn, épp folyamatban)
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Zenész, mellette rendszergazdáskodik ismerősöknek.
Ha dolgozik//Munkahely:
Lunar Eclipse énekese
Hobbi:
"Csak a zene"
Play by:
Michael Trevino

Jellem
Na, hát ez az a rész, amiben sosem voltam valami jó. Sokkal egyszerűbb lenne ha megkérdeznétek mondjuk Sebet hogy milyen vagyok. Bár inkább ne. Ő túl elfogult lenne. A francba is! Csak nekem kell összeszednem. Na jó, hát kezdjük ott hogy nem vagyok egy karót nyelt fazon, amilyennek első látásra tűnök, de kellően gonoszul tudok nézni. Úgy…. Öt másodpercig. Nem tartom magam egy komoly embernek, és szeretem élvezni az életet, most hogy megtehetem. Persze, tudok komoly is lenni de ezt inkább Sebastiannak tartogatom, aki nem olyan extrovertált mint én, de mégis ő is társas lény, és bár nem a zenekarom tagja, mégis annak tekintem. A srácok is. Mi öten vagyunk egy igazi család, aminek már csak azért is örülök mert nekem sosem adatott meg egy boldog, háttér, és az apánk… Hát inkább ne beszélgessünk róla. Ha nem büntetnék az emberölést, én magam ásnám el a kert végében. Na mindegy, is, ne beszélgessünk róla, oké? Nem kedvelem, és kész.
Már csak azért sem, mert bántotta a bátyámat akinek eleve nem volt olyan könnyű és még rá is tett egy lapáttal és szent meggyőződésem hogy apa miatt siketült meg teljesen.
Sebastian…. Imádom. Egyszerűen, azt kell mondjam hogy ebben a tekintetben élhetek rózsaszín vattacukros hasonlattal, de ő egy személyben a bátyám, a legjobb barátom, a tanárom, a kritikusom… a lelkem másik fele, és egyszerűen elképzelni sem tudom hogy bármi is közénk álljon. Se idő, se távolság, se nő, se semmi! Ez nekem, nagyon fontos, és mivel korán elmentünk otthonról, még inkább összecsiszolódtunk de valahogy…. Én vagyok a fiatalabb ugyan, és mégis talán én lépek mindig hamarabb, kicsit forrófejűbb vagyok. Ez azt hiszem ilyen kisebb tesós dolog, de valahogy ez a fejjel a falnak, és mindent most azonnal tegnapra, ez ilyen velem járó dolog. A szétszórtság is teszem hozzá. Szóval hol is tartottam?
Jah ott hogy a tesóm, és a bandám. Szeretek zenélni, és mindig vonzott ez a dolog és marha menő dolognak tartottam hogy egy színpadra kiállva
az ember hatalmas tömegeket mozgasson meg. És az a sok ember mind mind ugyanazért jöjjön ide hogy minket hallgasson. Ez egy álomnak tűnt, de minden lehetőséget megragadtam hogy produkáljam magam és sokszor... énekeltem csak Sebnek, vagy eleinte ő nekem. Gyönyörű hangja van, mély bariton, mindig is irigyeltem tőle. Bár végül... volt egy pont ahol elszakadt bennem egy gát és tudok vad, megállíthatatlan vadember módon is énekelni. Jah, nem vicc, ezt mások mondták. Na mindegy. Szóval eléggé szeretem odatenni magam ahová kell, és a zenekarnak is a hajtóereje vagyok. Bár ezek nem mind az én véleményeim. Igazából én hamarabb mondanám magam egy hiperaktív seggfejnek mint hajtóerőnek de... úgy jó az ha minden kijut nem?
Na, nem kell félteni, ez is igaz. Tudod, ha valakit nem kedvelek, az fejre állhat se kedvelem és ezt nem is rejtem véka alá, így volt már pár balhém is, noha alapvetően kerülöm a bajt. Hát, mit tehetek róla ha mindig a baj talál meg engem? A zenekar mára befutott és ehhez kellett Sebastian és Tom. A drága Tom.
Vannak céljaim, és a zenekar berobbanása még inkább lehetőséget ad nekem hogy előkészüljek egy meglepetéssel. Egy lehetőséggel. De el ne mondjátok Sebnek.

Múlt
The show must go on…

~ The brother ~

Vannak kapcsolatok amik... egyszerűen eltéphetetlenek, és elszakíthatatlanok, és még Thor kalapácsa se tenne benne kárt. Ne, ne röhögj, nem vicces. A kapcsolatom Sebastiannak olyan, hogy semmi nem kezdheti ki. Se idő, se táv, se nő. Egyszerűen semmi, és ez így van jól. Ha fel kellene sorolnom, hogy ki az akinek a legtöbbet köszönhetem az életben, az biztosan ő lenne. Jah, csak így szerényen, és biztos vagyok benne hogy elbagatelizálná a szerepét, szóval tesó! Hé tesó! Te vagy a legnagyobb! Csak mondom! Na de, hol is tartottam? Ja igen, hát a kapcsolatok. A szüleinkkel sosem volt túl jó a viszony. Anyánk egy halk tündér volt, akinek rossz lehetett a karmája hogy ilyen férje lett mint a fater. Hamar leléptünk és Tom bújtatott minket sokáig, aztán meg... szép élet a vándorélet. Mindössze három éve telepedtünk le New Yorkban és azért meg kell jegyeznem zárójelben hogy visszamentünk anyáért. Nem is volt kérdés! Elég volt összenézni Sebbel és már ültünk is kocsiba és meglepő módon ő ütött először. Igen, nem vicc és nem poén, tényleg ő volt az! Az már... más kérdés hogy én fejeztem be, mert egyikünk sem éppen kispályás már, és a kockás hasam sem a semmiből lett, és a bicepszem sem méhek hordták ám össze! De nem ám. Szóval alaposan bevertük azt a borvirágos orrát és aztán hát a rendőrség se találta ártatlannak, szóval remélem az életében már nem látjuk szabadlábon. Nekem Seb jelenti a családot, és anya hiszen neki köszönhető hogy el tudtunk menekülni otthonról. Tom is családot jelenti mert elég sokat segített. A banda is a családom, mert velük töltöm legtöbb időt. Sharon pedig.... Sharon.

~ The musician ~

A zenét mindig is imádtam. Anya szerint már gyerekként szerettem a hangom hallatni és szerettem Seb hangját is. Istenem, mély medve dörmögés, micsoda hangja lenne a mikrofon mögött. Bár talán az én hangom azért jobb mert magasabb és erőszakosabban tud szólni, de akkor is szerettem ha dúdolt, és emlékszem egy dallamra... egy régi kis dallam, alig pár hang. Egy dalt írtam rá, egy olyan dalt, ami csak az övé. Senki nem veheti el tőle, és szeretném ha tökéletesen hallaná. Úgy, hogy nem nézi a kottát, nincs előtte a hangsáv. Csak csukott szemmel, tisztán. A zenekar elég régóta van de olyan négy öt éve robbantunk igazán, még a letelepedés előtt, és már onnan sokat voltam úton hogy mindenhol fellépjünk. Imádom a srácokat és van egy ilyen megbeszélésünk is. Hogy mindig az emberség az első, és nem a pénz így ha valakinek nehezebb akkor támogatjuk emberileg is. Jah, hát ez már csak így van. Kijött két album is a két év alatt és mindkettőnek nagy sikere lett, elég nagy példányszámban kelt el, és most már elmondhatom hogy.... meg tudok élni belőle. Azt csinálhatom amit szeretek, és mellette tanulhatok is.
Jah, meg hát hozzá kell tennem, elég melós egy dolog de büszkélkedhetek azzal is hogy a zenekar rendszeresen jótékonykodik, és magam is támogatok egy kutatást ami a siketek hallásának visszaadását kutatja, hiszen a bátyám... Egy nap újra hallani fog, ebben olyan biztos vagyok hogy teljesen pontosan éppenhogy!

~ The lover ~

Sharonnal is egy koncerten ismerkedtem meg. Hátrajött a barátnőivel, és végül ő maradt meg mellettem. Másnap vele ébredtem, és valahogy evidensnek tűnt hogy után elvigyem randizni, és egy kicsit behatóbban is megismerjem. Felkeltette az érdeklődésem, mert nagyon művelt lány volt már akkor is, és szeretem ha egy nőnek nem üres a feje, és nem csak a huzat jár át rajta. Összemelegedtünk, járni kezdtünk. Szinte tökéletes élet állt előttünk, de aztán... betegség, te rohadt! Autoimmun... gyakorlatilag bármikor, bárhol rosszul lehet és ha nem kap kezelést... Gyakorlatilag haldoklik, és kiiiikúrt módon nem tudok semmit csinálni ellene. Foghatom a kezét, mellette lehetek, és... a jegygyűrűt sem fogadta el. Annyira tiszta és önzetlen, azt mondta nem érdemlem meg hogy elvegyem és fél éven belül megözvegyüljek. Inkább nemet mondott, de mindketten tudjuk hogy az valójában egy igen és kegyetlenül leittam magam aznap éjjel Sebastiannál. Nagyon kiborultam, de persze mit tehet az ember? Megértettem és csak... vagyok neki. Legjobb barát, szerető... mikor mire vágyik de mind tudjuk.... nincs sok ideje hátra de Sebastian az istenekre kérlek, vigyázz rá!
Úgy vigyázz ahogy a nővérke szokott gondoskodni róla, akit gyakrabban látok mint kellene, még így is hogy sokat vagyok úton a banda miatt. Már váltott bérletünk van hozzá és Sharon is kedveli azt vettem észre. Igen tudom mire gondol most mindenki, de.... igen. Azt hiszem. Vagy nem. Nem tudom.

~ The messiah ~

Igen, én leszek az! Az az egyetlen, aki megteszi amit kell, és visszaadja a hallásodat tesó! Igen, én leszek az, aki a tudós csoportot erre a szintre viszi, de ez még... alakul. Mindenképpen szeretném megtenni ezt érted, és meg fogom váltani a világodat, amiért gondját viseled Sharonnak és a macskámnak. Jó igazából Sharoné de... az enyém marad ha... ha. Tudod. Szóval, kérlek fogadd el ezt tőlem, mert amúgy tudod hogy milyen vagyok és nem nyugszom bele ha mást mondanál.
Jah, meg amúgy szuperképességeim is vannak, mint egy igazi megváltónak.
- Pillanatok alatt felbaszom az agyam a legkisebb apróságon is, de ugyanolyan hamar le is nyugszom.
- Nem, nem eszek gombát. Semmilyet!
- Tudok jelelni. Alap hogy megtanultam, tesó!
- Beszélek németül és oroszul. Da. Vodka!
- Nagyon alapszinten játszom ritmusgittáron. Mondhatni kipróbáltam, de nem jött be.
- Tehetséges rajzoló vagyok.
- Karatézom, és szétrúgom bárki seggét.
- Szeretem a macskákat.


Sean St. Vincent
Média
Play by :
Michael Trevino
Hozzászólások száma :
34

Sean St. Vincent Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sean St. Vincent    Sean St. Vincent EmptyVas. Feb. 03, 2019 3:08 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Sean!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A bemutatkozás sosem egyszerű dolog, legfőképpen akkor, ha magunkat kellene jellemeznünk. Hétköznapi szitunak tűnik, de általában mikor élesben megy a dolog akkor jövünk rá legtöbben, hogy igazából aligha tudunk megosztani dolgunkat magunkról. Smile Te neked azonban sikerült egy pár dolgot megismertetni velünk, mely alapján kiderült, hogy mennyire fontos számodra a zenekar és a testvéred is egyaránt, melynek kettősét bármi áron képes vagy megvédeni. Kell az, hogy olykor lazábban vegyük azt a világot, amiben élünk, és ezt te is nagyon jól tudod. Azért kár érte, hogy az apátokkal történő kapcsolat negatív irányba fordult át, de legalább ti, testvérek megmaradtatok egymásnak és összetartotok, ahogy csak tudtok, ehhez pedig édesanyátok is hozzákapcsolódik. Az többszörösen is lejön, hogy mennyire fontos a testvéreddel való kapcsolat neked, és hogy mennyire ragaszkodsz hozzá, mondhatni bármit megtennél érte. Pozitív, hogy így állsz mindehhez, hiszen ez egy igazán erős kapocs, ami sok mindenen átsegíthet, és még ösztönöz is olyan dolgok megtételében, amik egyébként lehet nem fordulnának meg a fejedben.
Örültem, hogy kicsit kifejtetted az életedben lévő fontos dolgokat és személyeket is, mely által még inkább megismerhettünk egy darabot belőled. Sajnálom, hogy Sharonnal a dolgok nem pozitívan alakulnak, de az becsülendő, hogy ott maradsz mellette. Úgy vélem ez a legtöbb és a legjobb megoldás, amit tehetsz érte. Sean St. Vincent 4146035580 A meglepetésed pedig remélem a legjobban alakul majd, de ennek kiderüléséhez az kell, hogy ne tartsalak fel, hiszen biztosan várnak már rád! Smile


Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from herDorian J. Lester
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
32
Foglalkozás :
rossz példakép
Hozzászólások száma :
721

Sean St. Vincent Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Sean St. Vincent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ