Te voltál a gimis nagy szerelmem, két évig tartó, gyümölcsöző kapcsolat volt. És most te vagy a lakótárs, akihez engedély nélkül becuccoltam így több év után. Az igazság az, hogy nem volt hová mennem, ami elég béna kifogás. Egyelőre nem mondtam el semmit neked, hogy mit keresek nálad, pedig már lassan fél éve élek veled. Kimozdulni csak ritkán szoktam, aminek oka van, de nem mondtam el - biztos flúgosnak nézel, elég közel jársz a valósághoz. Nem mondhatom el egyébként miért, mert ha megtudnád, hogy embereket öltem, biztosan másképpen néznél rám (és nem mellesleg tokától bokáig belekevernélek). És a te csupaszív jellemed kell nekem, hogy túlélhessem. És az igazság az, hogy beléd szerettem.
+ A meggyilkolt ex bátyja (aki már közöttünk jár) számára ez a Boy! célpont, hiszen Stella egy és egyetlen gyengepontja. Az egyetlen. Emiatt már nem csak lehetséges a krimi, pszichodráma, enyhe (vagy durva) erőszak vonal, hanem erősen része is a plotnak. Ezért olyan kezébe ajánlom, aki bírni fogja mindezt. Stella természetesen nem fogja magára hagyni, hamarabb vetné magát kés alá, golyó elé, kamion szélvédőjére, minthogy baja essen a fiúnak, de úgy vélem, előfordulhat - megbeszélés után - hogy a karakter efféle helyzetbe kerülhet. Erre érzékeny játékosnak nem ajánlom a fiút. !!!
/Nem szeretnék mindent megszabni. Annyi a kérés, hogy hétköznapi srác legyen (pizzafutár, felszolgáló, bármi ilyesmi) hétköznapi élettel, hogy Stella rendesen felforgathassa a világát a pióca-tapadásával és a sok szarral, amit hozott magával, mikor becuccolt. A pb éppen ezért ne legyen egy nagyon macsós figura, err. Bárkinek örülök egyébként, a megadott fickó csak ajánlás. De most nézz rá, olyan mentenivaló!? Hasonló kaliber jöhet! Stellát el akarják kapni - ő pedig viszi magával a fiút a bajba. (Még azt is látom magam előtt, hogy csóri srác el akar menekülni ebből a helyzetből, [főleg ha Stella még a randiait is meghiúsítja, és előszeretettel hozza zavarba nyilvános helyeken] de Stella elrabolja. Sajnos a függője, szüksége van rá.) Muris, de izgis játékokat képzeltem el hozzájuk, néha lehet durvul a hangulat. Ó, és persze Stella nyomul. Nem akarja a fiút elveszíteni, és elég önző, birtokló. Nem bánom, ha lesz másik párkapcsolata a srácnak, de ha rajta múlik, nem fog sokáig tartani. Remélem kedvet kaptál hozzá, ha így van, gyere, várlak!
...mert vétkesek közt cinkos aki néma. + Erőszakra, durva nyelvezetre érzékeny játékosnak nem ajánlott karakter. !!!
Az öcsém gyilkosát rejtegetni ostoba húzás a részedről. Mert nincs szánalomra méltóbb annál, mint aki megsajnál egy szörnyet. A pusztítása leegyszerűsödött egyetlen mozdulatra csupán, elkapni téged. Te vagy a gyengepont. Tulajdonképpen az összes, a minden. Nélküled vége van. De nem akarom, hogy a halála gyors és egyszerű legyen; azt akarom, hogy elnyújtózzon lustán a feje fölött és kínozza meg minden hátralevő percében. Ehhez barátom, veled kell elkezdenem. A kör így tökéletesen lezárul. A halálod értelmetlen lesz, köszönhetően a nőnek, akit befogadtál - hacsak...
/Shawn előbb - utóbb sikerrel fog járni, hiszen a realitás talaján állva egyértelmű számunkra, hogy Stellának semmi esélye nincs a menekvésre. Mivel - ráadásul - a karakter öccséről van szó, aki szintén maffiózó volt, ez elvi kérdés, nem csak vérszerinti. Két civil ember képtelen felvenni a harcot egy ekkora szervezettel, de a játéktéren túl sok élvezetet nem nyújtana a hirtelen karaktergyilkosság, emiatt Shawn részéről történhet egyszer, talán kétszer (és bónusz harmadik?) baklövés és megúszhatja mindkettejük. Utána pedig a plot végéhez is értünk. A Boy! elrablásra fog kerülni, mert magához akarja csalogatni a nőt általa és mert gyötörni kell a fiút, hogy az kínozza a lányt is. A többit az idő és a kedv alakítja majd. Stella sorsa egyébként jóformán leírott, megmenteni nem sok esélyt látok rá, de ha vannak csodák, én aztán vevő vagyok rá. Külön mulatságot jelent, hogy a srác semmiről sem tud, így azért szórakozásra is ad lehetőséget - számunkra - ez a helyzet. (Számára nem, neki szar lesz. ) Erről az oldalról összességében ennyi. Nincs megkötés, sem lefektetett szabályok. Gyere, mulassunk, ha bírod a hajsza izgalmát!