Bárki lehet, aki szabad, de meg is beszélhetjük közösen.
Születési hely
Bárhol
Kor
23-30
Lakhely
Bárhol
Szexuális beállítottság
Hetero
Családi állapot
Szingli (még...)
Csoport
Bármi lehet
Történetünk
Nem kifejezés az, hogy totálisan ellentétei vagyunk egymásnak, és két külön világban mozgunk, hisz te sztársportoló vagy, én pedig az NYU egyik művészetis hallgatója, aki nagyra törő álmaival próbál helytállni a kampuszon. Apám miatt mai napig hatalmas hoki rajongó vagyok, és minden egyes meccseden a lelátón ülök. Egy bökkenő van. Általában mindig az ellenfelednek szurkolok. Első találkozásunk méltón tükrözi világaink ellentétét. És ez még semmi. Ismered az apámat, aki gyermekkoromban elhagyott, és rajtad keresztül megtalálhatom, de ez a találkozás cseppet sem úgy alakul, ahogy kislány korom óta folyton elképzeltem, ebből pedig akár bonyodalmak is kialakulhatnak. Ránk visszatérve. Első látásra vonzalom, vagy akár ellenségekből szerelmesek? Barátok vagyunk, titkon vágyódva egymásra? Ez úgyis eldől, amikor itt leszel, hogy elkezdjük a játékot. Az biztos, hogy perzselő románcunk lesz az ellentétek vonzzák egymást elve alapján. Olyan karaktert formálsz, amilyet csak szeretnél. Múltad, jelened, és jövőd nincs meghatározva, alkoss kedvedre, de remélem helyem lesz benne. Egyetlen kérésem van feléd. Kérlek, ne hagyj itt szó nélkül. Nem harapok, ha nem vagy aktív, de szeretném tudni, ha esetleg részedről már nem megy a játék. <3 Gyere, gyere, mert nem csak én várlak, hanem egy egész kattant család is!