★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 98 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 94 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Az ellentétek vonzhatják egymást? - soha! | |
| | Az ellentétek vonzhatják egymást? - soha! Szer. Márc. 29 2023, 10:17 |
| Kadir ... Szabad | Play by Kadir Doğulu Születési hely Valahol Törökország Kor 28-30 Lakhely úton New Yorkba Szexuális beállítottság hetero Családi állapot nőcsábász Csoport üzlet Történetünk Nálad önzőbb és önteltebb alakot nem ismerek ezen a földön. Az a fajta férfi vagy, aki után bolondulnak a nők, és ezt tudva magadról, ki is használod rendesen. Csak egy valamit felejtesz el: nem biztos, hogy éppen a sármod az amivel le veszed a lányokat a lábáról, a modortalanságod pedig végképp, sokaknak inkább a vastag pénztárcád az, ami vonzó benned. Ezt többször az orrod alá dörgöltem, de te mániákusan meg vagy győződve arról, hogy nálad jobb nem igazán van egész Törökországban. El kell, hogy szomorítsalak, nekem akkor sem kellenél, ha az egyedüli lennél a bolygón. Már gyerekkorunk óta ismerjük egymást, nem azért barátkozok veled, mert annyira le tudsz venni a lábamról, sokkal inkább azért, mert a szüleink üzlettársak, így kénytelen voltam elviselni az arcodat, bármennyire is nem szerettem volna. Mindig is azt mondták az apáink, hogy amint elvégezzük az egyetemet, össze adnak minket, mert az jót tesz a cégnek, na meg a hírnévnek is ugye, aminél fontosabb nincs. Én sosem vettem túlságosan komolyan, azt hiszem, hogy te sem, mert nem vagy az a fajta, aki képes lenne megállapodni bárkivel is. Főleg nem velem. Nem is bírjuk egymást. Évek óta nem találkoztunk, semmit sem tudok rólad csak annyit, hogy valahol Amerikában tanultál te is, elég messze tőlem ahhoz, hogy nem kellett attól tartanom, hogy valaha is találkozhatnánk. Pár napja azonban felhívott a húgom, hogy figyelmeztessen, hogy a családjaink veled együtt New Yorkba készülnek, hogy megkérd a kezem, és felborítsd az eddigi nyugodt életem, amit távol tőletek alakítottam ki. Remélem ki találsz valamit, mert semmi kedvem a te feleségednek lenni. Egy lassan kibontakozó szerelmi szálat szeretnék a karakterek között, ami talán nehézkesen indul, de jó vége lesz a pb-nek nagyon örülnék, ha maradna, de ha valakit csak az hátráltat, akkor meg lehet ám győzni másról is . A karakter élete szabadon alakítható, a leírtakon kívül nem ragaszkodok semmi máshoz. Ha itt vagy kérlek jelezd, nagyon de nagyon várlak |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Az ellentétek vonzhatják egymást? - soha! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |