Teljes név: híres emberhez illő Play by: Matt Smith van a képen, de még szóba jöhet David Tennant, Aaron Taylor-Johnson, Ian Somerhalder, Michael Malarkey, Grant Gustin, Arthur Darwill, Ryan Gosling, Paul Wesley, Eddie Redmayne Születési hely: rád van bízva Kor: 24-28 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero? Családi állapot: mit is írtak a legutóbb rólad? Csoport: egyértelműen média, művészet, sport
Híresség vagy, ez nem is kérdés, csak rád kell nézni, s csoda lenne, ha azt mondanád, csak egy hétköznapi ember vagy, ugyanis már az aurádból érződik, hogy te vagy valaki. A legújabb feladatom a magazinnál, hogy leteszteljek egy állítólagosan szuper edzéstervet, amihez beiratkoztam most egy edzőterembe. Persze, ahhoz, hogy belekezdjek, azért szerettem volna előtte némi erőnlétre szert tenni, így pár napig attól függetlenül edzettem, akkor ismerkedtünk össze és döntöttél úgy, hogy végig csinálod velem ezt a cuccot. És hogy ez miért is jó mindkettőnknek? Mert a végén megemlíthetlek a cikkben és ez remélhetőleg jó sajtó lesz számodra, nekem meg van végig egy motivációm, hogy miért ne hagyjam abba, és miért akarjam mindig egyre jobban teljesíteni az aznapi tervet. Mert versenyzünk, minden egyes alkalommal és erről tök sokszor posztolunk Instagramra meg Twitterre. Már vannak belsős poénjaink, a kérdés csak az, hogy amúgy mi lesz azután, hogy megírtam a cikket? Ismételten befizetem a bérletet, hogy együtt kondizzunk? Mert ez sem kizárt, ugyanis kezdem megszeretni a dolgot.
//Arra gondoltam, hogy lehetne színész a fiatalember, vagy riporter, esetleg sportoló, bár akkor mindig én veszítenék a versenyeinken