★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 330 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 329 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
legutálatosabb személy az univerzumban | |
| | legutálatosabb személy az univerzumban Kedd Nov. 28 2017, 14:51 |
| Legutálatosabb személy az univerzumban Teljes név: válassz egy neked tetszőt Play by: Patrick Schwarzenegger, Harry Styles, Grant Gustin, Wlliam Moseley, Nathaniel Buzolic, Bob Morley, Dylan O'Brien, Hunter Parrish, Colton Haynes, Jamie Campbell Bower, Douglas Booth... hosszú tudna lenni ez a lista, szóval érdeklődj Születési hely:amit akarsz Kor: 21 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: szingli vagy mi??? Csoport: diák Utállak, tőled kaptam két éve az első csókomat és nem, sajnos cseppet sem volt olyan tökéletes, mint amennyire a mesékben szokott lenni. Az anyukám bordélyházat üzemeltet, s mi az emeleten lakunk, épp a pizzámért mentem le, mikor ez történt és te azt hitted, hogy én is egy vagyok az ott dolgozó prostituáltak közül. Az biztos, hogy nem voltál józan... Nem tudom csak részeg voltál-e vagy be is voltál tépve, de azt se, hogy mit kerestél ott, hiszen jóval fiatalabb voltál az átlag kuncsaftoknál. Mindenesetre szerencsémre jött anya egyik "lánya" és megállított téged, pedig tudom, hogy ha nem teszi, akkor tovább is mentél volna a smárolásnál. Tisztán emlékszem az arcodra, pedig eltelt már két év, mégis ezer közül is felismernélek, hogy te voltál az. Nem tudom mit csinálnék, ha meglátnálak, hogy neked esnék-e idegesen mint valami elmebeteg, vagy szimplán csak bepánikolnék? Gőzöm sincs... Nem szeretném előre kimondani, hogy merre vezessen a két karakter kapcsolata, inkább meghagyom a kiskaput az esetleges későbbi szerelmi szálra, de ha nem szeretnéd, akkor nem erőltetem úgysem, hagyjuk történni a dolgokat aztán meglátjuk, mi lesz a vége |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | legutálatosabb személy az univerzumban | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |