★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 320 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 317 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Testvéreim Kedd Okt. 31 2017, 18:03 |
| George Leavey Teljes név: George Leavey Play by: Douglas Booth Születési hely: Brooklyn Kor: 25 Lakhely: Manhatttan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: passz Csoport: Kutatás és oktatás
A legnagyobb bátyám vagy, és azt hiszem, hogy a legkomolyabb is. Tornatanárként dolgozol, a diákok imádnak, sőt azt hiszem, hogy a lányok teljesen oda vannak érted. Te tanítottál meg focizni, tollasozni, és most tanuljuk az úszást is, bár azzal még nem nagyon vagyok megbarátkozva. Pár hónapja költöztél el tőlünk, jelenleg Manhattanben élsz, de gyakran jössz át hozzánk vacsorára, mivel te borzalmas ételeket főzöl. Nem sértésből mondom, de szerintem nem áll jól a kezedben a fakanál. Mindegy, majd főzök én neked.
Minden mást a megalkotóra bízok, nagyon várlak *_* Kevin Leavey Teljes név: Kevin Leavey Play by: Jack Harries Születési hely: Brooklyn Kor: 20 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: passz Csoport: döntsd el te
Frank ikertestvére, mindössze fél órával születtél előbb, mégis szereted hangoztatni, hogy te vagy a nagyobb. Utálsz tanulni, és a legjobb hobbid,hogy engem bosszants. Mindig elveszed a játékaim, össze borzolod a hajamat, és kinevetsz, ha sírok. Néha bokán rúglak ilyenkor, meg van, hogy meg is haraplak, mert tudom, hogy úgysem szabad vissza ütnöd. Azt apu és George is megtiltották. Szóval hiába vagy Te a nagyobb, úgyis az van, amit én akarok. Nagyon szeretlek ám téged is, hiszen gyakran viszel magaddal játszótérre, sőt, amikor anyuék nincsenek otthon, engeded, hogy nézzek veled olyan ijesztős filmeket, amit 5 percig bírok. Ez az egyik legnagyobb közös titkunk. A XBoxon is te tanítottál meg játszani, csak még nem bírod beismerni, hogy jobb vagyok, mint te. Van egy motorod, de csak az udvaron ülhetek fel mögéd, mivel anyu szigorúan megtiltotta, hogy bárhová is elvigyél vele. Szerinte veszélyes, szerintem pedig izgi. Siess hozzám, hiányzik, hogy nincs kivel civakodnom *_* Frank Leavey Teljes név: Frank Leavey Play by: Finn Harries Születési hely: Brooklyn Kor: 20 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: mindennap más lánnyal beszélsz Csoport: döntsd el te Kevin ikertestvére vagy, mindössze egy fél órával születtél később, mint Ő. Látszatra olyanok vagytok, mint két tojás, mégis nagyon sokban különböztök. Míg Kevin lélekben egy nagy gyermek, addig Te a csajok macsója vagy. Azt hiszem, hogy egyszer így fogalmaztad. Ritkán vagy otthon, mindig találkoznod kell valakivel, néha még engem is viszel, mert azt mondtad, hogy a csajok szeretik az olyan kislányokat, mint én vagyok. Szóval bátyus, nekem köszönheted, hogy annyi sok lányt felszedtél már. Van egy tengerimalacod, amivel sosem hagyod, hogy játszak. Mindig azt mondod, ha majd akkora leszek, mint te, akkor nekem is lehet. De én sosem leszek akkor, mint Te vagy, mert Te mindig nagyobb leszel nálam. Mi lenne ha megtudnád, hogy mikor nem vagy itthon, Kevin és én előszeretettel játszunk az állatkáddal? Kérlek siess, nagyon várlak |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Testvéreim | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |