★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 281 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 274 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Testvéreim Csüt. Okt. 08 2020, 20:15 |
| Edmund James Lockhart | Play by: Josh Hartnett Születési hely: New York Kor: 35-40 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: rád bízom Családi állapot: rád bízom Csoport: Hivatal Történetünk: Kifogástalan modor, és megjelenés, talpig úriember. Te vagy a legidősebb testvér, és egyben te állsz legközelebb a szívemhez. Ügyvéd vagy te is, és apánk büszkesége. A testvéreink mindig is féltékenyek voltak rád ezért, de te erről persze nem tehetsz. Jól végzed a munkád, és nagyon tehetséges ügyvéd vagy. Sokat segítesz nekem elboldogulni a jogi életben is, de legfőképp a családunkban keletkezett sok drámában. Néha azt sem tudom hová kapjam a fejem az újabb telenovella epizód közepette, ami ér minket, de te mindig támogatsz és biztos bástyaként ott állsz mellettem. A magánéletedről nem sokat tudok, de lassan megnyílsz nekem és én is feléd. Nagyon sok mindenben hasonlítunk, nem csupán a barna szemünkben és sötét hajban. Hasonló a zenei ízlésünk, és az értékek, amiket képviselni akarunk. A nagy vagyonod ellenére nem vagy beképzelt, igazán gondoskodó és kedves vagy. Te tartod össze a mára darabkáira hullott családunkat. Ne feledd, néha nem árt a pihenés, nem kell a vállaidon cipelned a világ súlyát. Minden esetre én itt vagyok melletted, és igyekszem mindenben segíteni téged. // Nos íme a talpig úriember Edmund. Vele van a legszorosabb testvéri kapcsolata Gracenek, ahogyan látod. Nagyon várom őt! Bármilyen kérdésed lenne, írj bátran! Az ET-ben fellelhető bővebb információ a családról. |
Claudia Lockhart | Play by: Riley Voelkel Születési hely: New York Kor: 30 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: rád bízom Családi állapot: rád bízom Csoport: rád bízom Történetünk: Igazi vagány csaj vagy, ehhez kétség sem fér. Nem szereted, ha megmondják neked, hogy mit csinálj, vagy milyen elvárások szerint élj. Te vagy a kis lázadó a családban, akit sosem érdekelt mások véleménye. Nem fogadtál engem sem jól a családban. Aggódsz azért, hogy csupán a család pénzét akarom, vagy talán féltékenység, mert kiderült nem te vagy apánk egyetlen lánya? Vagy talán az zavar, hogy az ex pasiddal, Blakkel dolgozom együtt? Ezért viselkedsz így velem? Te és Cornelius édesanyátokkal életetek éveken át az Egyesült Királyságban, így eléggé fájt nektek, mikor legújabb férjét választotta helyettetek, és kénytelenek voltatok édesapánkhoz költözni New Yorkba. Ennek sok-sok éve, mégis nyomot hagyott bennetek, érthető okokból, és bizony nem felhőtlen a kapcsolatotok édesapátokkal sem, főleg az ikertestvérednek, Corneliusnak. Hiába minden, én igyekszem jóban lenni veled, közeledem irányodba, te mégis rendre elutasítod ezt. Feladni viszont nem szokásom, én még reménykedem abban, hogy egy napon enyhül irányomba a viszonyod, és lehetek igazi nővér és húg. / /A név és a pb változtatható. A karakter karrierjét és magánéletét rád bízom. Nagyon várom a nővérem! Az ET-ben fellelhető bővebb információ a családról. Gyere mihamarább, nagyon várlak! |
Cornelius Lockhart | Play by: Joseph Morgan Születési hely: New York Kor: 30 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: ide Családi állapot: ide Csoport: ide Történetünk: Hát téged bizony nehéz jellemezni, igazi egyéniség vagy, egy sármőr. Elég a cuki kis akcentusod bevetned, amit még Angliában szedtél magadra, ahol Claudiával töltöttétek a gyerekkorotok. Ez mellé pedig a pimasz mosolyod, és nők ezrei máris a lábad előtt hevernek. Ezzel a playboy viselkedéssel leplezed azt, hogy mennyire megviselt az, ami ezzel a családdal történt. Te és az ikertestvéred, Claudia édesanyátokkal életetek éveken át az Egyesült királyságban, így eléggé fájt nektek, mikor legújabb férjét választotta helyettetek, és kénytelenek voltatok édesapánkhoz költözni New Yorkba. Ennek sok-sok éve, mégis nyomot hagyott bennetek, érthető okokból, és bizony nem felhőtlen a kapcsolatotok édesapátokkal, főleg neked. Apánk rendre leszid téged, holott már harminc éves vagy, de mindig csak kritizálni tud téged, elmondásod szerint. Szeretnék segíteni, de nem engedsz irányomban, én is csak, akár Edmund egy görbe tükör vagyunk feléd, hogy apánk velünk sokkal kedvesebb, mint veled, és ez fáj neked, ami érthető. Én igyekszem segíteni neked, és megismerni téged, de akárcsak Claudia, te sem rajongsz értem. // A név és a pb változtatható. A karakter karrierjét és magánéletét rád bízom. Nyitott vagyok bármilyen ötletre! Az ET-ben fellelhető bővebb információ a családról. Gyere bátyus, nagyon várlak |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Testvéreim | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |