A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Érdekes elhatározás végett tetted le a voksod a Nagy Alma mellett, de számomra ez is azt bizonyítja, mennyire erős nő vagy, ami már a karaterlapod korábban több pontban alátámasztott. Talpraesett, határozott személyiség vagy, aki tudja, mit akar és képes is tenni érte. Beleszülettél egy olyan világba, amit a legtöbben csak elképzelni tudnak, milyen lehet; gazdagság, luxus, mindig mindenből a legjobb. Elegancia és tökéletesség, tipikusan azok az emberek, akik a bejárati ajtóban nem veszik le a cipőjüket, de mégis olyan tiszta a házban padló, hogy akár enni lehetne róla. Ha valaki ilyen környezetben nő fel, akkor nem csoda, hogy olyan üzletasszonnyá növi ki magát, mint amilyen te lettél. Azt hiszem, minden főnöknek az a sorsa, hogy az alkalmazottai összesúgjanak a háta mögött, de az erős vezető mellett, ott van benned a lány, aki a legrosszabb tévéműsorokat nézi, aki maszatos lesz vacsora közben, aki vágyik egy kis törődésre és gyengédségre. Egy összetett karaktert alkottál meg, akit teljesen kiismerni talán nem is lehet. Nagyon tetszik a történeted, tetszik a személyiséged, a stílusod, az előtörténeted minden sora olvastatta magát. Kíváncsi vagyok, mit hoz a sors a számodra, de az az érzésem, nem sokáig leszel egyedül New Yorkban...
Nem is tartanálak fel, mert már egész biztosan várnak Rád. Színt és rangot hamarosan admintól kapsz.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!