New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 326 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 324 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Balthazar
TémanyitásBalthazar
Balthazar EmptyVas. Május 16 2021, 12:26
Balthazar - Foglalva

Play by:
Milo Ventigmilia (változtatható)
Születési hely:
szabadon eldönthető
Kor:
36-39
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
törvényszegő
Történetünk:

Sok éve már annak, hogy először találkoztunk abban a romos kocsmában Bronxban, ahová fogadásból mentünk be a barátnőimmel. Ott ültél a pultnál a whiskey-det iszogatva, egyedül, és próbáltál úgy tenni, mintha élveznéd a hangos bömbölést a háttérben. Mikor melléd léptünk a pulthoz, hogy ki kérjük az italainkat, csodálkozva néztél, majd megjegyezted, hogy nem nekünk való ez a hely. Nem foglalkoztunk veled, csak finoman közöltük, hogy a magad dolgával törődj. Aztán mégis a mi asztalunknál kötöttél ki. Könnyen megtaláltuk egymással a közös hangot, rájöttünk, hogy sok közös van bennünk, aztán számot cseréltünk. Alig pár hónap találkozgatás után már össze is költöztünk Brooklynban egy albérletben. Boldogok voltunk. Legalábbis azt hittem. Aztán másfél év együtt élés után teherbe estem, amit boldogan közöltem veled abban a pillanatban, hogy megláttam a teszten a két csíkot, te pedig ahelyett, hogy velem együtt örültél volna, közölted velem, hogy nem állsz készen az apaságra, és, hogy vetessük el. Természetesen eszem ágában sem volt elvetetni, azt reméltem, hogy egy idő után úgyis meg gondolod magad, de tévedtem. Mire haza értem munkából, csak az üres lakást találtam. Elhagytál minket. Hónapokba telt mire össze szedtem magam, aztán a gyerek születésével még jobban megerősödtem. Persze sokáig reménykedtem még abban, hogy egyszer úgyis vissza jössz, de mivel még évek múlva sem adtál jelt magadról, beletörődtem. Aztán pár hete egyszer csak be kopogtál az ajtómon, egy táska pénzzel és közölted velem, hogy új életet akarsz velünk kezdeni. Nem kérdeztem semmit tőled. Sem azt, hogy hol voltál az elmúlt évek során, sem pedig azt, hogy honnan az a rengeteg pénzt. Csak hagytam, hogy vissza térj az életünkbe, mintha soha el sem hagytál volna. Itt követtem el életem legnagyobb hibáját. Nem elég, hogy hagytam, hogy össze zavard egy 5 éves gyerek fejét, de sikerült jól magaddal ránts a mélybe. Egy nap amikor Tobyval haza értünk az oviból, azzal kellett szembesülnünk, hogy betörtek a lakásunkba. Semmit sem vittek el, csak azt a rakás pénzt, amire nekem kellett volna vigyáznom. Te is eltűntél, helyetted pedig ismeretlen férfiak bukkantak fel, akik a pénzt követelik. Mégis mibe kevertél minket?

Ez csak néhány fontosabb infó a karakterről, minden más az alkotóra van bízva. Van még pár ötletem, de nyitott vagyok bármire. A pb cserélhető, még a név is, ha nem tetszik, az előtörténetemben Balthazarként említettem meg. Ha itt vagy jelezd kérlek, nagyon várlak.  Balthazar 3874598021  
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Balthazar
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Balthazar
» Balthazar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: