New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 336 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 334 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

A kurátor
TémanyitásA kurátor
A kurátor EmptySzomb. Ápr. 03 2021, 14:35
Rád bízva

Play by:
Chris Pine, de alkudható
Születési hely:
rád bízva
Kor:
38-42
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
házas, de az is lehet, hogy hazudik
Csoport:
 kutatás és oktatás
Történetünk:

A kurátor, sokan csak így emlegetnek téged a művészkörökben. Az Intrepid Sea, Air & Space Museum vezetőkurátora vagy, lassacskán három éve dolgozok a kezed alá, igencsak keményen. Nem ismersz ünnepeket, szabad hétvégéket, ragaszkodsz hozzá, hogy a legtöbb időt a múzeum falain belül töltsük, hacsak nem egy remek lehetőség után kapkodva úton vagy, hogy bezsebelhess még egy felbecsülhetetlen értékű tárgyat a múzeum, ha nem éppen a saját javadra. Vakmerő, határozott férfinak tartalak, aki nem ismeri a lehetetlen fogalmát, mondhatjuk, hogy melletted szerettem bele a munkámba, azonban mindketten tudjuk a hátterem elegendő motivációt adott. A szüleimmel megjártam már számtalan országot, laktam Hawaii-on is, de mostanság a gyökereim New Yorkhoz kötnek. Nem szokásom könyörögni, éppen annyira a munka megszállottja vagyok, akárcsak te, és ezt szereted bennem. Nem kérdőjelezem meg a parancsaidat, vakon bízom benned. A sötét ügyleteidről nem tudok semmit, ahogyan a műkincslopásról sincs gyanúm, ellenben felborul az életem a bátyám halálával. Timo a mélytengeri búvárok egyik kiemelkedő példaképe volt, de „egy szerencsétlen baleset” folytán az életét vesztette januárban. Azóta igyekszem a régészetbe menekülni, és a közeledben lenni, mert nem tudom elviselni az otthon töltendő időt..már a jelentkezésemet is beadtam a tanulmányaim folytatására, csak ez a világ másik felén keresendő. A tudásomból táplálkozol, és eszed ágában sincs elengedni az aranyat tojó tyúkot. Mikor fogom felfedezni a kapcsolatot a bátyám halála és a te munkásságod között? Mikor török meg?

/Ötleteim bőven akadnak a karakterhez, de elég sok mindenben szabad kezet hagyok a megalkotójának. Amennyiben ez felkeltette az érdeklődésedet, akkor szívesen várlak. Nolan és Kayline szintén kapcsolódik hozzád, szóval nem maradsz játék nélkül. Nem sürgetem a reagokat, de igyekszem tartani majd a heti egyet, ha cserébe te sem tűnsz el.  Nagyon várlak.  A kurátor 2624752903 /

I am mine
before I am
anyone else's

mind álarcot viselünk
Lucille A. Bremer
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
A kurátor GucZ
A kurátor Original
★ kor ★ :
34
★ elõtörténet ★ :
A kurátor Tumblr_n4jrrtbC0t1ts7f01o1_500

Unforgettable brother
★ családi állapot ★ :
A kurátor Original

★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
A kurátor 7e753355affc030b60c1438a463d4cdf
★ idézet ★ :
Ilyen az élet. Mint a cigaretta. Lehet első osztályú vagy silány. Van, aki rágyújt és végigszívja, másnál kialszik félúton, megint más önként eloltja. Van, aki a félig szívott cigarettát újra meggyújtja, de nem bírja befejezni, vagy meggyújtja és küszködve végigszívja. Egyiknél véletlenül átnedvesedik, a másik egy fotelben hátradőlve kényelmesen élvezi. Van, aki erőset választ, más a könnyűt szereti, van, aki erőset szeretne, de csak könnyű jut neki, más meg épp fordítva, könnyűt szeretne, de csak erőset kap. Van, aki mélyen leszívja, más meg csak mímeli.
★ foglalkozás ★ :
assistant curator
★ play by ★ :
Shay Mitchell
★ hozzászólások száma ★ :
29
★ :
A kurátor D8ec29b5f95ee5200242b04b3beeaefa

A kurátor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: