New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 299 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 297 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Az év legjobb testvér díjának nyertese...
TémanyitásAz év legjobb testvér díjának nyertese...
Az év legjobb testvér díjának nyertese... EmptyHétf. Júl. 13 2020, 12:52
Charles Samuel Rogers

Play by:
Ryan Reynolds
Születési hely:
London
Kor:
39
Lakhely:
kezdetben Brooklyn, de változtatható
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
házasságtörő
Csoport:
hivatal
Történetünk:

Védőügyvéd vagy - ez pedig úgy gondolod rendszerint feljogosít téged mindenre. Az égvilágon mindenre.
Első találkozásunk egy Londonban történő napra vezethető vissza, mégpedig Rogersék otthonába. Mindkettőnket örökbe fogadtak és habár némi együttérzésedet felhasználva tudtad milyen gyötrelmes is ez az egész procedúra, számodra mindig is volt egy nyomós ok, amiért gyűlölhettél engem. Kezdetben azért, mert elvettem tőled Rogerséket. Aztán mikor ezen túllendültél, az önzőségemre hivatkoztál; mert amíg te biztosra tudtad, hogy meghaltak a szüleid, én sosem éreztem magamban késztetést, hogy felkeressem a sajátjaimat. Úgy vélted én mindent természetesnek veszek az életben, te pedig egyáltalán nem akartál ilyen embert magad körül.
▬ Nincs a világon semmi tisztességes benned, ellenben nagyon jó színész vagy és rendkívül okos is. Annyira egyszerűen tudod elhitetni másokkal, hogy fontosak számodra, hogy miközben amit az egyik kezeddel adsz, azt a másikkal észrevétlenül el is veszed. Csakis a feleséged kapcsolatainak és anyagi hátterének köszönheted, hogy ügyvédi karriered mára már az egekbe magasztalja a nevedet és ha a szeretőid számát a nap végén hála formájában mérhetnénk, akkor nem csak te, de talán ő is boldog lehetne. Vajon azok a bizonyos 'üzleti megbeszélések' mindig is jó alibit szolgálnak majd neked?
▬ Szerinted az élet nem csak fekete és fehér, ezért szeretsz az érem rossz oldalával is játszani. Eltusolt ügyeid bizonyára már eléggé mélyre nyúlnak ahhoz, hogy senki se tudja besározni a hírnevedet. Most viszont úgy tűnik hibáztál azzal, hogy a nevedet adtad Joseph Henstridge eltűnéséhez és felkeltetted ezzel a figyelmemet. És ha még mások számára te a hős lovag képében is tetszelegsz, előttem tudod jól, hogy nem hazudtolhatod meg magadat. A kérdés csak az: a nap végén melyikünk fogja előbb tönkretenni a másikat?

|| Charles és Audrey kapcsolatában sosem volt semmilyen testvéri szeretetre utaló jel és ez a mai napig változatlan közöttük. Audrey azonban sosem avatkozott bele Charles dolgaiba egészen addig, amíg Joseph - közös ismerősük - el nem tűnt és Audrey biztosra veszi, hogy a bátyjának köze volt ehhez. Az előtörténetemben bővebben tudsz olvasni erről, habár mostanra már jó pár plusz ötletem van az úriemberhez meg az ő kis ügyleteihez, amiket nagyon szívesen elmagyarázok majd. Az év legjobb testvér díjának nyertese... 618794435  
Azt, hogy a házassága miképpen épül vagy a társasági kör, aminek a részese, teljes mértékben rád bízom. Olyan férfiként képzeltem el őt, aki a maga módján összetett és mindenki más mellett saját magát védi a legjobban, emiatt pedig nem fél a végletekig elmenni.
A PB-hez és a névhez ragaszkodom. Embarassed Ha kedvet kaptál a megalkotásához és szereted a hosszabb játékokat, dobj egy üzenetet. Olympia - akivel bonyolódik majd a történeted - és én is nagyon várunk! Az év legjobb testvér díjának nyertese... 1471401822
...előnyben azok, akik nem érzik magukat bűvésznek és tűnnek el szó nélkül.Smile

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Az év legjobb testvér díjának nyertese...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bátyus és legjobb barát
» egy testvér nem testvér
» Legjobb barátnő
» Ex- férj a legjobb barát
» Andrew, legjobb haverom

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: