Fito rossz helyre írt, azt hiszem... Én pedig nem figyeltem. Egy kicsit fáradt vagyok. [nevetés]
Miért kell nektek mindig veszekedni? Tekinthetnétek ezt az univerzum üzenetének, hogy többet kéne minőségi időt töltenetek egymással. Például, kezdhetnétek azzal, hogy elmondjátok milyen hetetek volt, nem? Udvariasan.
Miért nem lepődök meg, hogy az őskövület nem boldogul egy appon... [halk morgás]
Remélem odafigyelsz, és nem hajtod túl magad!
Szívesen adnék arra a minőségi ötletre, ha nem lennék minden alkalommal langyinak, leprikónnak (amit én nem bánok, de más fél-írek előtt ezt ne használd, Fito bá', véletlenül sem akarjuk, hogy összeverjenek, ugye?) vagy "nem Ramireznek" titulálva[szemforgatás]
Vagy ne mindig vadászni akarna menni!
De igazad van, Toni néni. Nekem klassz hetem volt! Munka, Dexter, munka, Dexter, a szokásos. Fito bácsi?
Fito, te vagy az idősebb, viselkedj. [szemforgatás]
Természetesen pont annyira Ramirez vagy, mint mind! Ne beszélj butaságokat.
Ha azokra gondolsz, Fito, akik Ramirez vezetéknévvel bírnak, akkor az nem buli lesz, hanem két személyes borzalom. A buli lényege a szórakozás mellett mindenki elfogadása. És az ivás. Lehet, hogy innotok kéne együtt, erre nem gondoltatok még?
Toni, kérlek ne próbálj megnevelni. Emlékezz, hogy régen folyton nekem kellett téged kihúzni a csávából
Mi Hugonak gyereke lesz? Mit tudsz róla?
Persze, hogy jöhet CHAD is, csak a kutyáját ne hozza, megint tönkretenné a pázsitot, és megenné a grillről a húst
Jól van, Chad fiam, tegyünk eleget Toni akaratának, van egy üveg whiskym a pincében még a dínok korából. Gyere át, megisszuk, aztán megmuatom mit lőttem mostanában, te meg elmesélheted, hogy van a pasid