★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 207 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 203 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Férjecském, a Moody apuka | |
| | Férjecském, a Moody apuka Kedd Márc. 31 2020, 10:53 |
| Liam Moody | Play by: ez itt Brad Pitt, de amúgy választhatsz te is Születési hely: mindegy Kor: 42-50 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: házas Csoport: mindegy Történetünk: Egy nagyon nagy traumán kellett átesned 6 éve. Meghalt a feleséged, az egyetlen gyermeked, Morgan anyja. A gyászt nehezen viselted, de annyira, hogy egy kicsit megfeledkeztél arról, hogy a fiadnak sem könnyű. Emiatt megváltozott a kapcsolatotok. A fiad nem keresi társaságod és talán egy picit még mindig haragszik rád. Természetesen szeret téged, de nem tudja elfelejteni, hogy egyedül hagytad a gyászban. Engem körülbelül 4 éve ismersz és 3 éve vagyok a feleséged. A kapcsolatunk harmonikus, jól kiegészítjük egymást. Én egy kicsit hangosabb vagyok, harsányabb és te vagy a víz, ami néha picit elolt és kordában tart. Higgadtan, tiszta fejjel gondolkodsz, de néha zavarba ejtően romantikus tudsz lenni. Az egyetlen szívfájdalmam az az, hogy az előző házasságomból született lányom valamiért nem szívesen keresi a társaságod és ezért is ritkán jön haza. Egyébként a történetben akkor következik a csavar, amikor én majd elújságolom a hírt, hogy gyereket várok tőled, majd azok ketten (a gyerekeink) előállnak azzal, hogy szerelmesek. Valószínűleg bele fogunk őszülni. A pb és a keresztnév választható. Minden egyéb, amit nem kötöttem ki, alakítható. Simán előfordulhat az is, hogy még valahol mélyen gyászolod a feleséged és a munkáddal kapcsolatban is teljesen szabad kezet adok. Itt olvashatsz magadról még egy kicsit: KarakterlapomFiad karakterlapjaLányom karakterlapja |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Férjecském, a Moody apuka | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |