★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 87 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 69 vendég :: 1 Bot Caleb Jones, Charles Holmes, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Neo B. Grayson, Olive S. Johnson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 17:28-kor Luana Machado
tollából Ma 16:50-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:05-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:04-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:03-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:53-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 13:11-kor Wang Weiguang
tollából Ma 11:48-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 11:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
the past, who steal my present | |
| | the past, who steal my present Kedd Feb. 18 2020, 20:26 |
| Beregisztrált | Play by: Sasha Kichigina, Chiara Scelsi - de tulajdonképpen bárki jöhet Születési hely: tőlem a Mars is lehet - néha amúgy is olyan érzésem van veled kapcsolatban, mintha onnan származnál Kor: 19-21 Lakhely: Valahol New Yorkban Szexuális beállítottság: tudtommal hetero, de lehet ismereteim óta változott Családi állapot: fogalmam sincs Csoport: felvettek az egyetemre utolsó információim szerint Történetünk: Minden ember életében vannak visszatérő személyek. Nekem te vagy az a bizonyos, aki állandóan felbukkan a legváratlanabb pillanatokban. De hogy is találkoztunk? Tisztán fel tudom idézni a pillanatot, amikor másodikos gimnazistaként az év kellős közepén bevonultál a kémia terembe egy Guns N’ Roses-os pólóban, és minden nemű bemutatkozás nélkül levágtad mellém magad a székre. Meggyőződésem, hogy már akkor eldőlt, hogy nem utoljára sodor majd minket össze az sors. Akkoriban meg voltam veszve érted. Reggel veled keltem, este veled aludtam el, de te mintha meg se hallottad volna bókjaim. Olyan megmagyarázhatatlan volt az egész, amit korábban csak gondoltam, hogy érzek bárki iránt is. Sok lány közül te voltál az első, akiért igazán kellett tepernem, és sok lány közül te voltál az egyik, aki kipenderített a végén. Ezt a berögzült forgatókönyvet legalább háromszor játszottuk el az évek során kisebb nagyobb szünetekkel. Volt, hogy egy hét telt el, máskor pedig két év kihagyással gabalyodtunk ismét egymásba. A végén viszont mindig keserű szájízzel váltunk el, mert szerinted én sose változom. Főbb stílusjegyei:olyan mint a forgószél, jön és már el is tűnt / saját játékszabályokkal játszik / Olivert csak Eastonnak hívja / a rock legendák megszállottja / környezetvédelmi aktivista – vagy legalábbis biztos kiáll valami ügy mellett / ő hazudik a legjobban Oliver szerint / néha elég szélsőséges / semmiképp sem tömeg / naturális minden téren //Ha eljutottál idáig, akkor jár a buksisimi, mert ezek szerint érdeklődsz. Akkor mindenekelőtt felhívnám a figyelmed, hogy ez nem egy kifejezetten szerelemi plot, inkább „megmutatom, hogy én többre viszem” jellegű kapcsolat. Viszont az biztos, hogy mély nyomokat hagyott maga után a leányzó Oliver kis lelkében, és már várja, hogy mikor bukkan fel a semmiből ismét. // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | the past, who steal my present | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |