Tell me pretty lies, look me in the face, tell me that you love me
19
Workers
in Relationship
Noah Centineo
Family
ide
Friends
ide
Lovers
Isabel Marquina
3 év... Talán hosszú időnek tűnik, de én mégis úgy érzem, mintha az egész elrepült volna. A kapcsolatunk lényegében mindent megjárt... A legédesebb, rózsaszín szemüveges szerelemtől kezdve az egészen mérgező, veszekedős időszakig mindent átéltünk együtt. És bármi legyen ennek az egész kavarodásnak a vége, én csak egy dolgot tudok mondani: soha nem bántam meg. Mert rengeteg dolgot köszönhetek neked. Az ösztönzésed nélkül valószínűleg nem sokra mentem volna. Ha nem lett volna a mosolyod előttem, talán én magam is sokkal inkább hajaznék egy búskomor, magába forduló emberre... Ha akkor mi nem találkozunk, össze is törhettem volna. Tökéletes kis tiniszerelemnek tűnik a miénk... És lényegében az is volt. Talán jobb, ha ez is marad nekünk, egy ártatlan első, bénáskodó, önmagunkat kereső kis érzés, ami által majd többet tudunk nyújtani annak, aki mellett tényleg le kell élnünk az életünket. Viszont neked hála megtanultam azt, hogy milyen, ha valakit az ember tényleg örökké tud szeretni. Ha valaki mindig fontos lesz. Állandóságot és megnyugvást hoztál az életembe, és úgy érzem, részben emiatt vagyok ma az, aki.