★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 106 felhasználó van itt :: 20 regisztrált, 0 rejtett és 86 vendég :: 1 Bot Caesar Harlow, Caleb Jones, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Lambert Schultz, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Neo B. Grayson, Olive S. Johnson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. 23 Nov. - 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 17:28-kor Luana Machado
tollából Ma 16:50-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:05-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:04-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:03-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:53-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 13:11-kor Wang Weiguang
tollából Ma 11:48-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 11:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | walk like an egyptian Hétf. 3 Feb. - 20:13 |
| Alaska "Allie" Joyce - foglalva | Play by: Jamie Chung? Születési hely: USA/Dél-Korea Kor: 32-36 Lakhely: rád bízva Szexuális beállítottság: hetero/biszexuális Családi állapot: rád bízva Csoport: kutatás és oktatás Történetünk: Egyikünk sem gondolta volna az első napon, mikor találkoztunk, hogy ebből kollégák közötti barátságnál több lesz. Én legalábbis nem, csak egy újabb lelkes fiatal kollégát láttam, aki majd' kicsattant az örömtől, hogy egy ilyen nívós múzeumban kapott állást, Te pedig, hát... Hiszel a Sorsban. Szerinted ha egy időben, egy helye hozott össze minket az univerzum, annak jelentés értéke van. 2011-ben kaptam meg az Egyiptom Kiállítás kurátori állását, miután a korábbi muzeológust finoman szólva felszólították a távozásra, minekután azonosítatlan forrásból több értéktárgyat szerzett be, mint utólag kiderült, illegális forrásból. Ő persze azzal védekezett, hogy a feketepiacon úgyis megvette volna valaki más, ha nem Ő, és így legalább méltó helyre került, de ez sem az amerikai, sem az egyiptomi hatóságokat nem hatotta meg. Te kicsit később csatlakoztál, majd két éve, miután egy Nationel Geographic által finanszírozott ásatáson új leletekre bukkantál Nurinál, elég kvalifikáltnak nyilvánítottak ahhoz, hogy a Metropolitan fő egyiptológusává léptessenek elő. Sokan szeretik az ókori Egyiptomot, de kevesen tisztelik annyira, mint Te. Talán néha túlkompenzálsz azért, mert fiatal nő vagy egy még manapság is sokszor férfiak által uralt játékmezőn, talán néha meglepően heves tudsz lenni, talán nem pont így képzelnek el egy egyiptológust, mint téged (lássuk be, egyikünk sem ebből fog meggazdagodni), de én nem lehetnék hálásabb, azért, mert itt vagy. És ennek nem feltétlenül van köze ahhoz, hogy mi van köztünk. A szaktudásod miatt vagy itt, a barátságod és lelkesedésed vonzott melléd, a többi pedig egy nagy adag káosz, amit nem szívesen bogoznék. Ellenben veled. Te ugyanis lassan, de biztosan elégeled meg a hazugságot és titkolózást. Nem túl röviden ennyi lenne, amit szeretnék meghatározni a hölggyel kapcsolatban. Korban nyugodtan mehetünk akár feljebb, az archoz nem feltétlenül ragaszkodom, bár Jamie remek színésznő és nem is gyakran látom használva. Rasszot lehet váltani (értelemszerűen akkor a név is módosul), nem vagyok válogatós, csak a hófehértől rugaszkodjunk el. Azt írtam a kapcsolati státuszához, hogy bármi lehet; sőt, talán kifejezetten izgalmas lehet, ha Allie-nek is van valakije úgy egyébként, csak nem működik a kapcsolat, de az is lehet, hogy egyszerűen a karrierjére szeretne koncentrálni, ezért annál sokkal többet, mint Simon jelenleg nyújtani tud, nem akart. Eddig. Szeretném, ha valaki olyan vinné el, aki azért megnéz legalább egy-két dokut / olvas könyvet Egyiptom témájában és esetleg a jelenlegi eseményekkel is többé-kevésbé tisztában van. Én sem vagyok szakmabeli nyilván, de annál jobb lenne mélyebb tudással rendelkezni, hogy megnéztük a Múmia mindhárom részét... Várom nagyon a hölgyet, és bármi van, szívesen egyezkedek PM-ben! |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | walk like an egyptian | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |