3D épület maketteket vesz és rak össze, hogy a szűken és tágan értelmezett családja gyerekeinek adhassa azokat születésnapra, keresztelőre. Ezen felül kedveli a skandináv krimiket és ha nem zavarják meg a napi rutinjában.
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Bevallom neked őszintén, hogy nagyon örültem annak, hogy megadatott nekem a lehetőség, hogy én fogadjalak el, csak mert egyrészt kifejezett kedvencem az arc, akit választottál magadnak, másrészt pedig éreztem, hogy nem csak az arcválasztásban lesz kiemelkedő ez a történet. Na és mennyire beigazolódott a dolog, zseniális előtörténetet tettél le az asztalra. Kifejezetten tetszett, hogy nem csak az alapadatokkal ismerkedhettünk meg, hanem a családról és bizalmasokról is esett néhány szó, akik egy igazi olasz számára valóban nélkülözhetetlenek. Ez a motívum pedig többszörösen visszatért a soraidban, mintegy emlékeztetve rá az olvasót, hogy pontosan kiről is van szó. Mindenki számára fontosak a családi kapcsolatok, különösen, ha azokat rendesen ápolják is, ugyanakkor az is tény, hogy ha elárulják az ember bizalmát, vérségi kötelék ide vagy oda, de nem érdemel az illető könyörületet. Valószínűleg egészen mást ezt megtapasztalni felnőtt fejjel, mint ha belenevelik valakibe gyerekkorától fogva, hogy mit szabad és mit nem. Te pedig kiváló tanárral rendelkeztél ebben a tekintetben apád személyében, aki nagy valószínűséggel büszkén gondol középső gyerekére, aki egy teljesen más kontinensen is megáll a saját lábán és jól teljesít. Nagyon élvezhetőnek tartom a stílusodat, a hosszúsága ellenére sem untam egy percig sem a történetedet és kifejezetten tetszett, hogy szépen kikerekített volt, mindenből kaptunk egy kicsit, jellem terén és Dom múltját illetően is. Most már csak arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy a játéktéren mi vár rád! Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.