★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 282 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 275 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
blood doesn't make you family | |
| | blood doesn't make you family Szomb. Júl. 20 2019, 13:00 |
| Madeline "Maddie" Wesley Play by: Sophia Lillis (Saoirse Ronan, Kiernan Shipka, Molly Quinn, Sarah Hyland...) Születési hely: London, Anglia Kor: 16-17 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: rád bízva Családi állapot: rád bízva Csoport: tanulók Történetünk: Borzasztóan hazudok. Ez mindig is így volt; de ha eléggé a társadalmi konvenciókkal szembemenően viselkedsz, akkor mások számára elkezd összemosódni a vékony határ az igaz és a hamis között; néha már akkor sem hiszik el, hogy igazat mondok, ha valóban, mert túl agyafúrtnak gondolnak hozzá, és valami cselt sejtenek mögötte. Úgyhogy mikor a tizedik születésnapodon reggelinél megkérdezted, én vagyok-e az igazi apád, és én müzlit ropogtatva azt mondtam, nem, az anyádban meghűlt a vér; de aztán felnevettél és butának hívtál. Szóval lényegében nem titkoljuk, hogy nem vagyok a vér szerinti apád, ugye? Elmondtam neked, csak nem hitted el. El is feledkeztél az esetről, egészen egy évvel ezelőttig, amikor egy jótékonysági véradáson az iktatásnál segédkeztél, és megakadt a szemed valamin a papírokon – az én vércsoportom B negatív, anyádé pedig 0-negatív, a tiéd nem lehet A. Ennyit még te is tudtál, holott nem terveztél a nyomdokainkba lépni és az egészségügyben elhelyezkedni. Erről azóta sem mondtál semmit, de valami megváltozott. Könnyű betudni tinédzserkori változásnak, de sokkal távolibb lettél, elzárkózol, veszekszel és feleselsz, hozzám pedig már el sem akarsz jönni. Patrick nem nagyon érti ezt az egészet, de csak idő kérdése, hogy robbantsd ezt a bombát... Vajon ragaszkodni fogsz ahhoz, hogy megtaláld az igazi apádat? Hogy megismerd, akár vele élj, mert jelenleg fűt az utálat a hazug szüleid iránt? //Szándékosan nem sokat szabtam meg a lány személyiségét illetően; Devon alapvetően nem a legjobb apa, nincs elég türelme, ráadásul eleve nem kedveli az embereket, úgyhogy ha néha próbálkozik is, elég suta. Lehet akármilyen, tomboy, eminens tanuló, szépségkirálynő, amit csak szeretnél, és ezen az egy szálon kívül nyugodtan építhetsz másokat is. A PB-k tekintetében a legjobban Sophiát szeretném, hiszen eléggé hasonlít az anyukának választott Amyre (szerintem, meg az Éles Tárgyak sorozat készítő szerint is), de egyébként szabad a vásár. Annyi, hogy mindenképp ivlágosabb színezetű, világos szemű-hajú-bőrű legyen, egyébként meg majd egyeztetünk. Nagyon várom a leányzót! // |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | blood doesn't make you family | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |